Aho Girl

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Aho Girl

    Aho Girl


    Režisierius: Keizou Kusakawa
    Studija: Diomedea
    Žanrai: komedija
    Transliacija: 04.07.2017 - 19.09.2017
    MAL reitingas: 7.38
    Trukmė: TV 12 ser. x 15 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Būna kvailų žmonių ir su tuo tenka susitaikyti. Yoshiko yra viena iš tokių. Už testus ji gauna tik apskritus nulius, dievina bananus ir pagal intelekto lygį yra kažkur netoli šešiamečio. Tokio žmogaus ateitis gana miglota. Nebent pavyks sėkmingai ištekėti, bet kas tokią durnę ims? Tą supranta ir Yoshiko motina. Vienintelis variantas yra Akuru. Vaikinas yra visiška dukros priešingybė - stropiai mokosi ir yra gan uždaras. Svajonių princas aišku priešinasi, bet lašas po lašo ir akmenį pratašo. Problema yra tik aplink taikinį besitrinančios visokios neaiškios mergos. Jos gali sutrukdyti Yoshiko laimei.



    Iškart sutariam, kad normalių personažų čia nėra. Net iš pirmo žvilgsnio normalus personažas gali iš tikro tokiu nebūti. Todėl pats normaliausias personažas čia yra.....šuo.^^ Na dar Sayaka bando būti kompanijos proto balsu, bet deja jos nelabai kas klauso. Ir atvirkščiai, pats kvailiausias personažas gali pasakyti ar padaryti kažką stebėtinai išmintingo. Yoshiko turi daugybę trūkumų, bet užtat jos betarpiškumas ir atvirumas kažkaip sugeba pritraukti žmones. Kam to reikia? Nežinau kaip kitiems, bet man patinka kai komedijoje yra kažkokia mintis ar pagrindas, ant kurio ir statomas visas veiksmas. Net jei tas veiksmas tik trumpos anekdotinės situacijos. Ir tos situacijos yra tikrai juokingos ir kažkokios pozityvios. Nuotaikos negadina net ir smurtas. Iš pradžių tos durnelės mušimas atrodo keistai, bet eigoje tai visiškai man netrukdė. Juk tikrai, kodėl tik bernai gali būti mušami?! Tegu ir čia būna lygybė tarp lyčių. Yra ir pakankamai pikantiškų epizodų, bet anime nepadoriu pavadinti irgi negaliu. Tiesiog vienas iš humoro generatorių ir tiek.

    Reziumė: Turbūt nėra subjektyvesnio žanro už komediją, bet šį anime rekomenduoti galima. Jei jums patinka absurdiškas humoras. Absurdiškas, bet ne toks jau ir kvailas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Simpatiški personažai, daug humoro, puikus įgarsinimas ir ideali trukmė. Ko dar komedijai reikia?^^


    Tik siūlyčiau nežiūrėti serialo vienu prisėdimu. Tokia humoro koncentracija, kad galima pavargti.


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    5
    5
    40.00%
    2
    4
    40.00%
    2
    3
    20.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...