Sukasuka

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Sukasuka

    Sukasuka


    Režisierius: Junichi Wada
    Studija: Satelight, C2C
    Žanrai: fantazija, romantika, drama
    Transliacija: 11.04.2017 - 27.06.2017
    MAL reitingas: 7.88
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Žmonės eilinį kartą susifeilino. Konkrečiai. Jie sukūrė tokį gerą ginklą, kad nuo jo patys ir išmirė. Tas pats likimas laikė ir kitų padarų, bet jie sugebėjo išsigelbėti skaidančiose salose. Willem Kmetsch yra vienintelis gyvas žmogus. Viskokie žvėriažmogiai, varliagyviai ir reptiloidai jį nelabai mėgsta (vis tik jo rasė sunaikino pasaulį), bet vaikinas kažkaip sugebėjo gauti neblogą karinį laispnį. Taip ir gyveno ramiai su savo skeletais spintoje kol vieną dieną draugas nepasiūlė darbą. Iš pirmo žvilgsnio darbas visai paprastas - prižiūrėtojas ginklų sandėlyje. Willem nenorom sutinka, bet mes juk žinome, kad paprastai net ir tūlike ne visada pavyksta. Taip, sandėlys čia nėra paprastas. Na kaip, ginklų jame aišku yra, bet prižiūrėti ne tik juos, o dar ir tų ginklų naudotojas.



    Atrodo lyg šitas anime turi viską gerai melodramai. Viską išskyrus biudžetą. Na kaip, jis aišku kažkoks buvo, bet labai jau mažas. Kažkaip labai jau blankiai viskas nupiešta. Apie kovas su visokiais tentakliais net nekalbu. Veiksmo čia labai mažai ir jis yra nulinio grožio. Kūrėjai taip tingėjo, kad vietoj vieno personažo nupiešė pakmaną. Rimtai! Pasaulis visai įdomus ir matosi, kad kūrėjai net pasirūpino visokiomis smulkmenomis. Pavyzdžiui nupiešė žvėrių porno žurnalo viršelį ir t.t. Bet užtat užmiršo jie normaliai atskleisti. Pabaigoje lieka per daug neatsakytų klausimų. Istorija nebloga, bet siužetas kažkoks chaotiškas - tai nieko nevyksta tai viskas kažkur bėga sprinterio greičiu. Visa tai manęs visai nejaudintų jei būtų suveikusi romantika. Visi jau turbūt žino, kad su šiuo žanru man įtikti nesunku. Dažniausiai užtenka, kad tos romantikos tiesiog būtų. Deja, manęs Sukasuka neįtikino. Nu nekabina ir nors tu ką. Nėra chemijos tarp personažų ir jie visai neįdomūs. Kokybę buvo galima pakeisti kiekybe, bet haremo čia net kvapo nėra. O jei nei romantika nei personažais netiki tai kokia gali būti drama? Nebent skysta. Negaliu tvirtinti, kad visai nesujaudino, bet galėjo būti n kartų geriau. Kiti personažai neįdomūs kvadratu. Dėl to žiūriu į MAL reitingą ir nesuprantu iš kur....iš kur toks įvertinimas.Bet pripažinsiu, kad objektyviai šį serialą vertinti yra sudėtinga. Teko skaityti net labai teigiamų atsiliepimų.

    Reziumė: Melodrama. Nei daugiau nei mažiau. Jei tokias mėgstat tai galite pabandyti. Tik per daug nesitikėkite.


    Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii desu ka? Sukutte Moratte Ii desu ka? Va toks yra pilnas anime pavadinimas.


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    8
    5
    37.50%
    3
    4
    12.50%
    1
    3
    37.50%
    3
    2
    12.50%
    1
    1
    0%
    0
  • Augis24
    AZ rėmėjas




    • 2009 03 29
    • 769

    #2
    Ka tik baigiau ziuret.. Visa suziurejau per viena karta, nes uzmigti neisejo sianakt.

    Nezinau ar cia biudzeto kalte (ehem.. berderk.....), ar kureju tingumas, bet nenuvertinsiu sio anime, aisku galejo buti daugiau balanso ir istorija kiek nuosekliau ir detaliau pasakota ir butu gavesis labai rimtas ir idomus anime. Taciau gavosi kaip gavosi, bet, kad cia rimta melodrama, tai jau faktas.
    Ir tikrai vieni geriausiu 2017 anime poru, su viena is naturaliausiai besivystanciu meiliu ir santykiu, tarp judvieju, prie sito buvo tikrai pasistengta*.

    *Neskaitant pavadinimo ir veikeju vardu.

    P.S. KillerBee, kaip cia galetum harema izvelgt? Pedofilija atsiduotu iskarto, net ir vyriausios kamikadzes dar neturi legalaus amziaus.
    Trole ir ten ta 2 epizodu lykantrope niekaip neisipaiso.. Nors del troles dar dar

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Retai kuris haremas pedofilija neatsiduoda. Daugiau ar mažiau. Anime gi.... Kita vertus į šiuolaikines aštuntokes pažiūri....

      Comment

      Working...