Masamune-kun no Revenge

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Masamune-kun no Revenge

    Masamune-kun no Revenge


    Režisierius: Mirai Minato
    Studija: Silver Link
    Žanrai: mokyklinis, komedija, haremas
    Transliacija: 05.01.2017 - 23.03.2017
    MAL reitingas: 7.24
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Kažkada Masamune buvo neišvaizdus, silpno charakterio ir apkūnus berniukas. Dėl savo išorės ir vidaus buvo pastoviai užgauliojamas ir net mušamas. Vieną dieną mūsų hobitas nusprendė viską pakeisti ir pradėjo nuo išvaizdos. Tiesa, tuo viskas ir baigėsi, bet juk išvaizda yra svarbiausia. Ar ne? Dėka radikaliai pakeisto maisto ir daug išleito prakaito Masamune išaugo į akinamai gražų jaunuolį su turbūt idealiausiu pilvo presu Japonijoje. Vienžo pasisekimas naujoje mokykloje yra garantuotas ir tikrai, pradžia nieko blogo nežadėjo. Mergos nuo Masamune tiesiog alpsta, bet gražuoliui rūpi tik Aki Adagaki. Ir ne dėl to, kad ši mergaite labai patinka. Greičiau atvirkščiai! Pasirodo, kad Aki vieną kartą Masamune jau yra atstumusi. Mokyklos princesė jį matė tik mažą\storą ir aišku neatpažįsta. Jaunuolio galvoje iškart subręsta keršto planas.....


    Nelabai suprantu negatyvą šio serialo atžvilgiu. Aišku gal jam tiesiog pasisekė. Tai pirmas matytas anime iš pasibaigusio sezono. Dar ir praėjusių metų pabaiga buvo prasta, bet „Masamune-kun no Revenge“ man paliko teigiamą įspūdį. Čia yra visai originali istorija. Na taip, vystoma ji gan banaliai, bet ,kaip haremui, vien bandymas jau yra neblogai. Aki kaip ir banali thunderė, bet yra visai miela. Mušasi ir draskosi nedaug, o kartais sugeba sulipdyti visai protingą sakinį ar klausimą. Kažkam užkliuvo Masamune, mat toks visas gražuolis ir proto kaip ir netrūksta, o elgiasi vis tiek kaip mažvaikis. Mano nuomone viskas yra atvirkščiai, viskas labai tikroviška. Sportas ir knygos niekada neatstos gyvenimiškos patirties. Tu gali turėti didžiulius bicepsus, bet jie tau gali ir nepadėti bendraujant su žmonėmis. Ypač kai tie žmonės yra aikštingos princesės. Man šiaip nepatinka tokie dvilypiai personažai, bet šio serialo kontekste Masamune yra turbūt geriausias personažas. Man apskritai patiko ši porelė. Ir myli ir pakęsti vienas kito negali. Aišku kiekvienam žiūrovui jau po pirmos serijos aišku kuo viskas pasibaigs, bet kartais procesas yra svarbiau už rezultatą. Iš kitų personažų galiu išskirti nebent Yoshino. Neapsigaukit, ši merga nėra tokia paprasta kaip atrodo. Na ir aišku kaip be transvestito arba bent jau mergaitiškos išvaizdos berniuko? Haremas čia nėra didelis ir ryškus. Greičiau jau trikampis. Jokių pasimatymų su penkiomis mergomis ar pan. Išvaizda biudžetinė, įprastinės tuščios gatvės, mokykla ir be spec-efektų, bet mokykliniam serialui tai nelabai ir trukdo. Kas dėl komedijos....kartais nusišypsodavau....turbūt. Fanserviso yra, bet proto ribose. Siužetas vystosi lėtai, bet man didžiausias trūkumas yra pabaiga. Na ok, galima palikti viską antram sezonui (jei toks bus), bet bent jau pirmą tai galėjo ir kažkaip padoriau pabaigti.
    Reziumė: Ar galėjo būti geriau? Gal, bet nedaug. Ar galėjo būti blogau? Taip, ir daug blogiau. Jei nėra alergijos mokyklai tai galima pabandyti.

    Motiną kažkaip jau nepadoriai atjaunino....


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    4
    5
    0%
    0
    4
    75.00%
    3
    3
    25.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Augis24
    AZ rėmėjas




    • 2009 03 29
    • 769

    #2
    Didesniu cliffhangeriu reiktu dar paieskot..
    Bendrai paemus patiko, buvo toks lengvas ir kasdieninis anime. Pliusas ir tame, kad papai nebuvo prioritetas.
    Lauksiu antro sezono turbut vien del pabaigos.
    ... Jeigu pabaigs isvis antram sezone...

    Comment

    • Miesto_Druidas
      the journeyman



      • 2010 08 17
      • 1691

      #3
      Bandžiau, bet man trūko komedijos. Kažkaip tikėjaus smagaus dialogo/monologo iš pagrindinio veikėjo. Be šito, serialas buvo tiesiog nuobodus.

      Comment

      • Killerbee
        Iškrypęs dėdulė





        • 2006 12 11
        • 2949

        #4
        Autorius Miesto_Druidas
        Bandžiau, bet man trūko komedijos. Kažkaip tikėjaus smagaus dialogo/monologo iš pagrindinio veikėjo. Be šito, serialas buvo tiesiog nuobodus.
        Na jo, jei norėjai komedijos tai čia ne tuo adresu....

        Comment

        Working...