Ansatsu Kyoushitsu

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Ansatsu Kyoushitsu

    Ansatsu Kyoushitsu


    Režisierius: Seiji Kishi
    Studija: Lerche
    Žanrai: mokyklinis, komedija, drama, fantastika
    Transliacija: 10.01.2015 - 20.06.2015 / 08.01.2016 - 01.07.2016
    MAL reitingas: 8.20 / 8.68
    Trukmė: TV 22+25 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Kunugigaoka mokykloje yra 3 E klasė, kurioje surinkti visi nevykėliai arba šiaip prastai besimokantys. Jie yra laikomi žemesne kasta. Net ir pati klasė yra ne pagrindiniame įstaigos pastate, o kažkokioje daržinėje kalnuose. Matydami tokias prastas sąlygas mokiniai yra pasiryžę padaryti bet ką, kad tik nepatektų į 3 E klasę. Ir taip buvo padaryta specialiai. Tokia jau mokyklos direktoriaus taktika ir jis jos laikosi. Ji buvo visai veiksminga kol nevykėlių mokytoju netapo Mėnulį beveik sunaikinęs padaras. Lyg to dar būtų maža siaubūnas grasina sunaikinti ir Žemę. Žmonija ir pati 3 E klasė turi metus laiko. Arba mokytoją kažkas nužudo arba bus didelis BUM.



    Labai dviprasmiškas serialas, sukeliantis labai dviprasmiškus jausmus. Atrodo čia yra labai nebloga istorija apie super mokytoją, kurį mokiniai, neišvengiamai prie taikinio prisirišę, privalo nužudyti. Kita vertus visi tie bandymai nužudyti neatrodo rimtai. Turint omenyje kokią grėsmę kelia jų mokytojas visai mūsų planetai. Ir jei pačią klasę dar galima suprasti tai pačios Japonijos ir kitų šalių vangumą pateisinti sunkiai galima. Suprantu kodėl, bet vis tiek sukėlė šiokį tokį disonansą. Nelabai aiškus ir žanras. Iš pradžių kaip ir komedija. Pusėtina tokia, kartais net ir labai nebloga. Vėliau lyg ir drama. Irgi visai nebloga. Kažkaip neaišku. Kartais serialas yra vos ne antras GTO, o kartais nusivažiuoja vos ne iki Naruto.... Kartais labai įdomu ir sunku atsitraukti nuo ekrano, o kartais nuobodu ir savaitę stabdydavau peržiūrą. Personažai kaip ir neblogi, bet jų per daug. Ir kažkodėl eigoje pridėjo dar keletą naujų. Kam? Nagisa man ilgai kėlė dviprasmiškus jausmus. Pradžioje net pamaniau, kad čia mergaitė. Aišku vėliau tokia išvaizda buvo paaiškinta, bet tai buvo galima padaryti ir ankščiau. Pats Koro-sensėjus irgi atrodo kaip pabėgės iš antrarūšio hentajaus....Na tegu būna jis geltonas ir čiuptuvais, bet kam jų gale dar ir pimpalus nupiešė? Ar čia man tik pasirodė?^^ Kartais serialas yra visai pamokantis ir motyvuojantis, bet labai jau konservatyvus. Užtat pabaiga gera ir be jokių išlygų? Anaiptol...Ne, pačiam rezultatui jokių priekaištų neturiu, bet finalinė dalis yra per daug ištempta. Apskritai serialą buvo galima sutrumpinti dvigubai ir jis dėl to būtų tik išlošęs. Ir taip galima tęsti ir tęsti. Kiekvienam pliusui atsiras minusas.

    Reziumė: Vis tik šį anime vertinčiau teigiamai, antram sezonui net 8 balus daviau. Vien už tai, kad sugebėjo sugraudinti. Ar reikia visiems bėgti ir žiūrėti? Turbūt ne, bet pabandyti verta.

    Užtat anglų kalbos mokytoja labai sexy, jo.....^^


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    3
    5
    33.33%
    1
    4
    66.67%
    2
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Augis24
    AZ rėmėjas




    • 2009 03 29
    • 769

    #2
    Killerbee tai ka, visgi pabaigei ziureti ir parasei aprasyma

    Sutinku su viskuom, jeigu atvirai kalbant, kazka prideti nelabai galeciau, nes kaip ir minejo - labai dviprasmiskas serialas, vietomis norejosi jo daug, vietomis galejo sutrumpeti. Bendrai paemus tikrai smagus, komiskas, veiksmo anime su ne per storu dramos sluoksniu. Lengvai labai susiziurejo, per daug neprisiminsiu, ypac Nagisos, bet va Koro-sensei del savo isvaizdos bus sunku pamirsti

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius Augis24
      Killerbee tai ka, visgi pabaigei ziureti ir parasei aprasyma
      Jo, buvau užstrigęs truputi. Labiau į žaidimus dabar įjunkęs, į pabaigą tik greičiau pajudėjo...

      Comment

      Working...