Watashi ga Motete Dousunda

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~


    • 2007 12 16
    • 560

    Watashi ga Motete Dousunda


    Kiss Him, Not Me!
    Watashi ga Motete Dousunda


    Studija: Brain's Base
    Žanrai: romantika, komedija, mokyklinis
    Transliacija: nuo 2016-09-19 iki 2016-12-23
    Formatas: TV serijos
    Trukmė: 12 x 23 min.


    YouTube resursai:
    OP || AMV

    Papildoma Info:


    Apvalutė, su treningu ir dar otakė - tokia yra Serinuma. Ir ne šiaip mėgstanti anime, bet pamišusi dėl BL (boy's love). Kur tik pamato glaudžiai šnekančius klasiokus - visur įžvelgia vyriškos romantikos scenarijų...Tačiau vieną dieną jos pasaulėlį sukrečia didelė tragedija - miršta jos mylimiausias anime veikėjas...Patyrusi tokį stresą, mergina nei valgo nei rodosi mokykloje. Kol galiausiai atsigauna ir sugrįžta į mokyklą - kurioje jos niekas nebeatpažįsta dėl kardinalių pokyčių. Liekna, miela ir pasakiškos šypsenos gražuolė susuka ne vieno vaikino galvą...





    Ar pamenat tuos internetinius pasimatymų žaidimus, kai reikėdavo nukabinti visas merginas (ar bent vieną labiausiai patinkančią) ? Čia viskas vyksta atvirkštiniu principu ir vat turim keturis labai skirtingus vaikinus ir kažkurį turim pasirinkti. Negana to, anime taiko į šiuolaikines tendencijas ir prie pasirinkimo mums prideda galimybę M+M.
    Vis dėl to, neapgausiu sakydama, kad šis anime - tik merginoms. Žinoma, visad yra išimčių, tačiau čia viskas mergaitiškai spalvinga su daug seilės varvinimų į gražius vaikinus. Ir būkime atviros - kiekviena mergina vis svarstė, su kuriuo vaikinu pati eitų į pasimatymą...Ir jei jau rimtai imi svarstyti eiti į pasimatymą su 2D vaikinu - vadinasi čia kažkas su veikėjais yra tikrai labai gerai. Tam tikri šabloniškumai yra, tačiau viskas priveda prie to - jog vis vien imi mėgti visus veikėjus. Sportiškas ir patikimas Igarašis. Atsipūtęs ir inteligentiškas Mutsumis. Jautrus ir romantiškas Šinomis. Dar vienas sportiškas ir karštakošis Nanašima. Įžūli ir protinga Nišina. Bei pagrindinė šito meilės rato kaltininkė - Serinuma.

    Būtent dėl veikėjų chemijos serialas duoda didelę humoro ir juoko dozę, kokios seniai negavau. Nors istorija apie meilę yra ypač paprasta, tačiau žiūrėjimas nepabosta, nes kiekviena serija pasiūlo vis kažkokį kitą veiksmą : pasimatymas kine, darbas atrakcionų parke, mokyklos festivalis ar haliucinacinė kelionė į užkeiktą salą užvalgius grybukų

    Vis tik esu labai pasipiktinusi pabaiga. Ir manau, tai supykdė ne vieną žiūrovą
    Spoileris:
    kas po paraliais vietoj puikių ir rūpestingų vaikinų ima ir pasirenka 2D anime veikėją, kaip savo išrinktąjį ?


    Apibendrinimas: Šiltas, itin komiškas ir romantiškas anime merginoms, su labai neromantikša pabaiga.



    Siųstis: nyaa.se

    5
    5 (Puiku)
    0%
    0
    4
    100.00%
    5
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1 (nevertas dėmesio)
    0%
    0
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai
  • Augis24
    AZ rėmėjas




    • 2009 03 29
    • 769

    #2
    Paziurejau iki 7 epizodo ir pameciau po to sita anime kazkur tarp saraso ir nebaigiau, o po to pamirsau pavadinima..


    Bet paziurejau pirma epizoda 3 kartus..

    Ir tikrai linksmas anime, kad ir kaip mergaitiskas butu, kad ir kiek tu bishonen bebutu, bet smagiai ziurejosi istikro. Ten per stipriai nelenda visa ta "berniuku grazuoliuku" nesamone, kaip tarkim kokiam Freee (NE, neziurejau, tiksliau paziurejau pirma epizoda ir nebegalejau toliau ziuret).

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Normalaus haremo sezone kažkaip taip ir neradau tai bent jau toks..... Jei rimtai tai visai patiko, bet kaip ir visi šiame žanre, yra lygiai dvigubai per ilgas. Jei pradžioje buvo labai linksma tai link pabaigos buvo banaliai tempiama guma.
      Spoileris:
      Pabaiga kompromisinė ir absoliučiai nuspėjama. Ir avis sveika ir vilkai nepavalgę.
      7 balus duosiu, liūdna nebuvo.

      Comment

      Working...