Qualidea Code

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Qualidea Code

    Qualidea Code


    Režisierius: Kenichi Kawamura
    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: nuotykiai, drama, fantastika
    Transliacija: 10.07.2016 - 25.09.2016
    MAL reitingas: 6.70
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Pikti ateiviai turbūt niekada nepaliks mūsų ramybėje. Šį kartą jų puolimas buvo kaip pirmas sniegas mūsų kelininkams - visiškai netikėtas. Mūsų civilizacija tokiai aštriai atakai buvo visai nepasiruošusi, bet buvo pasiruošusi kelis tūkstančius kriogeninių kamerų, į kurias ir sukišo vaikus. Kam? Gal tikėjosi, kad ateiviai visus išskerdę išskris namo, o tada atsibus vaikučiai ir atkurs mūsų civilizaciją....Vis tik vargais negalais suaugusiems pavyko stabilizuoti situaciją ir tada paaiškėjo, kad šaldytuvuose pamiegoję vaikai gavo super galias. Aišku ne visi tapo supermenais ir superwomenėmis, bet tokių buvo pakankamai, o kad vaikučiams butų linksmiau buvo įvesta rangų sistema. Šiuo metu situacija yra gan stabili, bet taip tikrai amžinai nebus. Priešų atakos nerimsta.



    Įtariu mažai kas iškentėjo daugiau nei dvi šio serialo serijas. Ir aš būčiau neiškentėjęs, bet prasispoilinau ir nusprendžiau duoti antrą šansą. Na rimtai, kiek buvo galvota ties ateivių dizainu? Turbūt mano vidutinis pasisėdėjimas tualete užtrunka ilgiau.^^ Apskritai viskas nupiešta labai varguoliškai ir neįdomiai. Istorija ir siužetas matyti milijoną kartų. Kiek gi galima išnaudoti tuos vaikus? Keturi personažai iš šešių broliai arba seserys. Du tikrai, kiti du neaiškūs, bet žiūrisi ta vaidyba šlykštokai. Kažkaip net kaip japonams per daug kraujomaišos. Na viena pora apsėjo be šio iškrypimo, bet užtat yra lezbietės. Juokinga.... Kažkokio normalaus pagrindinio personažo apkritai nėra. Šiame seriale tai man buvo minusas. Vis tik antroje serialo pusėje įvyko siužeto "tvistas" ir serialas užsidirbo teisę į gyvenimą. Tas posūkis nebuvo labai jau netikėtas ar įdomus, bet jis čia bent jau yra. Yra daugybė serialų, kurie ir tuo pasigirti negali. Dar kartais patiko Kasumi ir Ichiya apsižodžiavimai bei Canaria vertėjavimas. Na ir gal dar įgarsinantys aktoriai gerai atidirbo.

    Reziumė: Negaliu teigti, kad visiškai nesigailiu išnaudoto laiko, bet viskas nebuvo taip jau blogai kaip atrodė iš pradžių. Vis tik drąsiai kažkam rekomenduoti negaliu.


    Buvo pora žiauresnių momentų, bet juos sugadino cenzūra.


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    2
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    50.00%
    1
    2
    50.00%
    1
    1
    0%
    0
Working...