Soredemo Sekai wa Utsukushii

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Soredemo Sekai wa Utsukushii

    Soredemo Sekai wa Utsukushii


    Režisierius: Hajime Kamegaki
    Studija: Studio Pierrot
    Žanrai: komedija, romantika, fantazija
    Transliacija: 06.04.2014 - 29.06.2014
    MAL reitingas: 7.78
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Saulės karalystė, kurioje niekada nebūna lietaus, per labai trumpą laiką sugebėjo užkariauti beveik visą pasaulį ir matyt jau dėl nuobodulio karalius užsimanė žmonos. Ir ne bet kokios, o princesės iš Lietaus karalystės. Sunku pasakyti kodėl, gal tiesiog dėl to, kad ten žmonės moka prišaukti lietų. Lietaus karalystė neturėjo jokio kito pasirinkimo, kaip atiduoti vieną iš keturių princesių. Išsirinko paprastai, nes nėra tokio ginčo kurio negalėtų išspręsti banalus akmuo/žirklės/popierius žaidimas. Pasisekė arba ne jauniausiai princesei Nike, kuri nedelsiant išvyko pas savo būsimą sutuoktinį. Kelionė buvo su nuotykiais, bet didžiausias siurprizas laukė pačioje pabaigoje. Kas galėjo pagalvoti, kad galingiausias pasaulio žmogus yra dar vaikas? Mažo ūgio, bjauraus charakterio ir arogantiškas vaikigalis, bet tikrai ne su vaikiškomis smegenimis ir ambicijomis. Ir su tokiu reikia dalintis savo vargais, džiaugsmais ir lova?



    Kol kas (be rudens sezono) turbūt geriausias šių metų romantinis serialas. Nors ne, permečiau akimis kas gero buvo šiemet šitame žanre ir leisiu sau pabūti kategorišku - žodis "turbūt" yra nereikalingas. Bet yra vienas "bet" - vyriškas personažas. Tikiu mergaitėms jokių problemų nebus, suveiks motiniškas instinktas ar dar kas nors, bet vyriškai giminei gali būti problemų. Ne, pats personažas nėra blogas, greičiau atvirkščiai. Subrendęs jis ne pagal metus, protingas ir jei reikia gali net ir ginklu pasinaudoti, o likusios vaikiškumo liekanos visai nemaišo. Bet kodėl jis toks mažas? Pagal ūgį jam ne daugiau 10 metų duočiau. Aš galiu pakęsti loles, bet šitas shota man visą laiką badė akis. Nemanau, kad aš buvau toks vienintelis. Disproporcija labai krito į akį dar ir dėl to, kad romantika čia nėra labai jau ir vaikiška. Daugiau prikibti neturiu prie ko. Na taip, čia yra pasaka. Na ir kas? Reikia ir tokių anime. Blogio, negatyvo, smurto ir kitokios bjaurasties ir taip pakanka.
    Nepaisant orientacijos į mergaites pagrindinis personažas nėra pilka pelytė. Toli gražu. Merga čia su super galiomis ir charakteriu, o kai papuošia tai net būna visai graži. Apskritai porelė yra labai simpatiška. Kartais jie rimtu veidu kalba tokius gražiu žodžius ir tai daro taip natūraliai, kad net keista. Nesinori nei dengtis veidą nei burbėti dėl banalumo. Pavyko net išvengti to taip nuvalkioto žodžio "meilė". Žodžio beveik nėra, bet visi viską ir taip supranta. Įsivaizduokit, jie net vienas kitam atvirai sako komplimentus!!! Ir nepasakyčiau, kad čia yra daug muilo ar iš piršto laužtos dramos. Aišku kelias nebuvo vien tik rožėmis klotas, bet jaunimas su jais susitvarkė kartu ir ryžtingai. Bet anime su romantika neužsižaidžia ir duoda progų pasijuokti arba bent jau šyptelėti. Ko dar reikia? Nupiešta tvarkingai ir dainos gražios. Ech, kad berniukas bent iki peties būtų......

    Reziumė: Pasakaitė, po kurios viduje lieka šiluma ir tik teigiamos emocijos. Už tai galima atleisti daug ką. Romantikams ir romantikėms žiūrėti būtina.


    Bet su baltu arkliu pabaigoje vis tik persistengė......


    Spoileris:

    19
    5
    52.63%
    10
    4
    26.32%
    5
    3
    10.53%
    2
    2
    5.26%
    1
    1
    5.26%
    1
Working...