Buddy Complex

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Buddy Complex

    Buddy Complex


    Režisierius: Yasuhiro Tanabe
    Studija: Sunrise
    Žanrai: nuotykiai, fantastika, mecha, romantika
    Transliacija: 06.01.2014 - 31.03.2014
    MAL reitingas: 7.38
    Trukmė: TV 13 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Aoba neapsiverčia liežuvis pavadinti paprastu mokinuku. Berniukas ir fiziškai ne nuodvėsa ir košės galvoje turi ir net charakteris atviras ir šviesus. Va tik krito jam į akis simpatiška klasiokė Hina, bet artimiau pabendrauti nebuvo progos. Mergaitė buvo labai drovi ir laikėsi nuošaliai nuo visų. Prasidėjo nauji mokslo metai ir Aoba (aišku visiškai atsitiktinai) pasodino šalia aukos. Reikalai turėjo pajudėti, bet pajudėjo jie ne taip ir ne ten kur reikėjo. Ramų mokyklinį gyvenimą sujaukė iš kažkur pasirodęs didžiulis robotas, kuris buvo kažkodėl ypatingai susidomėjęs Aoba ir kuris ryškiai nelinkėjo jam ilgo ir vaisingo gyvenimo. Drovuolė Hina "išsitraukė" savo robotą ir porelė sugebėjo pabėgti per kažkokią skylę danguje. Kelionės pabaigoje mergaitė pasakė, kad berniuko laukia kažkoks Dio, palinkėjo sėkmės ir dingo. Aoba gi atsibunda kažkokio roboto kabinoje, o aplink jį vyksta mūšis. Tikri herojai visada pasirodo laiku!!!



    Niekad nesvajojote su dideliu robotu išgelbėti pasaulį? Jūs manote, kad panašūs į žmonės robotai yra absoliučiai nerealistiški ir nepraktiški? Tada šis anime ne jums ir galine negaišti laiką su šiuo anime. Savaime aišku neverta gaiši laiką ir su šiuo aprašymų. Va taip va lengvai ir paprastai maždaug 80% šio forumo gyventojams sutaupiau bent porą minučių. Tuoj imsiuosi ir likusių 20... Matėt bent pora Gundam'ų ir nelikote sužavėti, o kelionės laike originalu buvo nebent praėjusiame tūkstantmetyje? Jūs tiesiog dievinate geležinę logiką ir tikrovišką fiziką, o štampai jums neduoda miegoti naktimis? Tada šis anime ne jums. Kiek čia mūsų liko? Kokie 5-6?
    Tie kurie liko neturėtų būti nuvilti. Personažai, pradedant pagrindiniu ir baigiant antraeiliais, džiugina arba bent jau nenervina. Aoba labai simpatiškas berniukas ir kartu su Dio sudaro gražesnę porą nei su pačia Hina.^^ Ugnies ir ledo tandemas yra aišku banalu, bet beveik visada veiksminga. Maloniai nustebino laivo kapitonas Gengo. Stebėtinai adekvatus ir ramaus charakterio vyras. Pralinksmino politinis pasaulio susiskaldymas. Čia man vienam pasirodė, kad JAV ir Japonija kariauja su Rusija ir Kinija? Ir tas karas yra gan realistiškas, jame net žūva žmonės.^^ Beje, jokių rožinių sprogimų!!! Priešai neparodyti kaip kažkoks baisiausias visatos blogis. Net ir psichų/maniakų tarp jų nėra. Nebent vienas, bet ten atskira kalba. Kovos gražios ir dinamiškos. Robotukai šaudo, gaudo ir mojuoja kardais. Siužetas dinamiškas, serijų apie nieką beveik nėra. Romantikos yra, bet nemanau, kad kažkam čia ji užklius.

    Reziumė: Jei tokių serialų kiekvienais metais pasirodytų bent po dešimt tai būtų galima kabinėtis, bet dabar tenka tiesiog džiaugtis. Net jei ir Sunrise tikrai nepersistengė.


    Kaip galima suvesti du personažus? Tai aišku, kad numesti į negyvenimą salą. Metai bėga, o Sunrise vis apie ta patį...


    Spoileris:

    8
    5
    37.50%
    3
    4
    50.00%
    4
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    12.50%
    1
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    O kaip lyginant su praeitų metų Sunrise darbu Valvrave? Geresnis, blogesnis, ar panašus daiktas yra šis serialas?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius Miesto_Druidas
      O kaip lyginant su praeitų metų Sunrise darbu Valvrave? Geresnis, blogesnis, ar panašus daiktas yra šis serialas?
      Skonio reikalas. Man asmeniškai ta mistika ir vaikučių valstybės reikalai buvo šiaip sau. Buddy Complex labiau panašus į klasikinius Sunrise mecha serialus.

      P.S Be manęs 4 žmonės jau yra. Beveik pataikiau.

      Comment

      Working...