Ginga Kikoutai Majestic Prince

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Ginga Kikoutai Majestic Prince

    Ginga Kikoutai Majestic Prince


    Režisierius: Keitaro Motonaga
    Studija: Dogakobo
    Žanrai: nuotykiai, fantastika, mecha
    Transliacija: 04.04.2013 - 19.09.2013
    MAL reitingas: 7.52
    Trukmė: TV 24 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Pagaliau žmonija pasklido po visą Saulės sistemą ir ateitis buvo šviesi kol nepasirodę pikti ateiviai ėmė duoti į žemiečių kosminį kailį. Karas ilgą laiką vyko į vienus vartus. Nors ir pralaimėdami skaičiumi ateiviai stipriai lenkė kokybe. Žmonės neturėdami išeities traukėsi, bet greitai atėjo laikas kai trauktis neliko kur. Vienintelė žmonijos viltis yra "kiškių komanda". Kas galėjo pagalvot, kad šis vaikučių penketukas, liaudyje vadinamas nevykėlių komanda, suvaidins tokį svarbų vaidmenį... Na taip, individualiai vaikučiai yra labai talentingi, bet absoliučiai nesugeba dirbti komandoje. Nepaisant to, dar net nebaigę karinės mokyklos, komanda dalyvauja tikroje karinėje misijoje ir sugeba atsimušti nuo užpuolikų. Valio, žmonės pirmą kartą sugebėjo duoti atkirtį! Deja, vienas laimėtas nedidelis mūšis dar nėra laimėtas karas.




    Sutaupysiu jums laiko ir iškart pranešiu, kad visi nemėgstantys didelių robotų gali toliau ir neskaityti. Net ir šiaip prijaučiantys gali nesivargintis. Šis serialas yra skirtas tiems kuriems Pacific Rim yra geriausias 2013 metų filmas. Bijau, kad esu toks vienintelis ir nepakartojamas, bet mažą ką....^^
    Iš pat pradžių kiekvienas truputi apsišvietęs žiūrovas pastebės įtartiną piešimą, tiksliau įtartinai panašų į Gundam Seed. Pirmas įspūdis tikrai nėra apgaulingas - Majestic Prince iš šios žanro legendos pasiėmė ne tik piešimą. Aha, baisus naglumas. Tada į akis krenta pora gigantiškų papų. Kam jie čia reikalingi nelabai aišku. Na aš dar suprantu Tamaki, personažas jau toks, bet už ką tokios dovanos nusipelnė Reika? Apskritai vietiniai personažai mažai ką nustebins. Išimtis yra nebent mechanikų komandos. Siužetas banalus iki negalėjimo ir tiesus kaip autostrada Vilnius - Klaipėda. Užtat čia yra gražios ir dinamiškos kovos. Momentais net kvapą užgniauždavo... Be įspūdingų dvikovų yra ir didelių mūšių, kuriuose dalyvauja daugybė laivų, bet iš esmės jie atlieka tik patrankų mėsos vaidmenį. Užtat neblogai parodytas komandinis darbas. Apskritai kosmosas pavaizduotas gražiai. Taip, gal per daug spalvų, bet gražu... Gražūs robotukai ir be jokių super smūgių su super kvailais pavadinimais. Nepavyko tik išvengti n kartų parodytų absoliučiai identiškų startų. Dar pagirsiu mužiką, net pastebėjau, kad ji čia yra. Tai jau šis tas... Ar vien išvardintų pliusų užtenka? Atsakymas pirmoje pastraipoje.

    Reziumė: Gražu ir apie robotus. Galima pavadint klasikiniu mecha serialu. Imsiu ir 8 parašysiu. O man kas? Man dzin.^^


    Filmuose, kine, anime, knygose...visur geri ir blogi ateiviais puola mus kaip kokie baltarusiai Akropolį, o aš nei vieno dar nemačiau.


    Spoileris:

    4
    5
    0%
    0
    4
    100.00%
    4
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

    • 2010 11 08
    • 1186

    #2
    Autorius Killerbee
    Žanrai: buotykiai, fantastika, mecha
    Truputi vaizdą gadina

    Comment

    • Aeval
      Rašytojas


      • 2009 01 12
      • 259

      #3
      Šiaip mecha nėr mano mylimiausias žanras, bet šitas anime susižiūrėjo ir sukėlė norą dar ką panašaus pasižūrėt. Paprastas ir aiškus siužetas. Personažai irgi nieko, tik Tamaki man užkliuvo. Bet gal čia asmeniškumas - tokios man niekur nelimpa

      Comment

      Working...