Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

    Dakara Boku wa, H ga Dekinai.


    Režisierius: Takeo Takahashi
    Studija: Feel
    Žanrai: mistika, komedija, romantika, erotika
    Transliacija: 06.07.2012 - 25.09.2012
    MAL reitingas: 6.90
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Ryosuke Kaga yra mokykloje pagarsėjęs kaip ištvirkėlis ir tik jo draugė Mina Okura žino, kad iš tikro berniukas yra geras ir labai myli mergaites. Na ir tikrai, kodėl vidų mylėti galima, o pavyzdžiui papų - ne? Tai gi, visa šita reputacija yra šiek tiek nepelnyta. Vieną dieną Ryosuke prie savo namų surandą gražią ir nuo lietaus permirkusią mergaitę. Ne tik dėl erotiško vaizdelio, bet ir dėl gerumo berniukas nepažįstamąją pasikviečia į savo namus. Nepaliksi gi jos (che) sudrėkusios gatvėje. Ir be reikalo pasigailėjo. Pasirodo, kad gražioji raudonplaukė yra shinigamis alia mirtis. Va taip va, jei visame normaliame pasaulyje mirtis yra kažkas baisaus, dažniausiai giltinė, tai pas japonus gali būti ir kawaina mergaitė. Maža to, neatsiklaususi leidimo Lisara Restall sudaro kontraktą su Ryosuke. Shinigamiams reikia energijos kurią gauna iš žmogaus partnerio. Berniukas tiesiog pasitaikė po ranka, bet Lisarai pasiseka. Pasirodo, kad nuo erotinių dirgiklių iš Ryosuke energija liejasi kaip vanduo Niagaros kriokliu. Gerai pradžia - pusė darbo. Dabar galima užsiimti darbu, nes Lisara į žmonių pasaulį atkeliavo ne atostogauti. Vis tik viena problema yra - po trijų mėnesių Ryosuke turi mirti.


    Labai nenorėjau aprašinėti šį serialą. Sunku rašyti apie tai kas jau yra šimtą kartų aprašyta. Lengviausia kai anime sukelia kažkokius jausmus ir mintis. Ir nebūtinai teigiamus. Greičiau atvirkščiai, kritikuoti, bent jau man, yra lengviau nei girti. Šis serialas gi man sukėlė nebent įkyrų deva ju jausmą. Na tikrai, kiek galima apie tą patį? Kelintą kartą ant berniuko galvos nukrenta (tiesiogine ir perkeltine prasme) paslaptinga mergaitė? Na jų visokių buvo, pradedant ateiviais ir baigiant dievais, bet iš principo koks skirtumas? Klausimas retorinis, visi ir taip žino atsakymą. Charakteris irgi iki skausmo pažįstamas, eilinis noriu-myliu-negaliu, nes esu bjauri princesė iš Balbieriškio. Išvaizda? Copy ir paste. Kelintą kartą mes surandame vaikystės draugę, kuri 15 metų ramiai gyveno kol staiga suprantą, kad traukinys šikančių nelaukia? Kaip kompensaciją kūrėjai jai nupiešia didesnius papus. Tipo mums ne dzin? Kelintą kartą aplink berną kažkodėl trinasi krūva mergiočių? Na bernas čia dar toks pusėtinas, bet po prieš jį buvusių herojų (visomis prasmėmis) įspūdžio nedaro. Kelintą karta japonų mokinukais gelbėja pasaulį? Mažiausiai dešimt-tūkstantąjį... Pliusus čia suradau du. Pirmasis yra speneliai. Na tikrai, nesuprasi tos cenzūros. Tai per debesėlius pačio anime nesimato tai speneliai vos ne per rytinę transliaciją. Stebuklų šalis, ne kitaip. Antras pliusas yra šiek tiek netikėtas siužeto pokytis link pabaigos ir pora romantinių scenų.

    Reziumė: Peržiūrėjau studijos "diskografiją". Feel yra tokie Feel, vienas per tą patį. Neatmetu ir tokios galimybės, kad serialas man pasitaikė ne laiku ir ne vietoje. Visai gali būti, kad buvo objektyviai geresnių serialų kuriems kliuvo daugiau spyrių į užpakalį. Ką jau padarysi, ankščiau ar vėliau visiems reikia nuleisti garą.^^ Žiūrėti nedraudžiu, bet nerekomenduoju.


    Aprašymas atsirado tik dėl to, kad žiūrint buvo padarytas reikiamas kiekis stop kadrų...^^




    Spoileris:
    21
    5
    23.81%
    5
    4
    42.86%
    9
    3
    23.81%
    5
    2
    9.52%
    2
    1
    0%
    0
  • Absurdëh
    AZ Fairy


    • 2011 03 21
    • 524

    #2
    good timing sir, mečiau po trijų serijų, dėl jau minėtų priežasčiu. Man pagrinde nuviliantis veiksmas, kas turėtų gelbėt, bet kiekvienos kovos eiga tokia pati. Spenelių taip gerai neužfiksavau, bet buvau atkreipęs dėmesį (well ofc). Čia tik naivus pretekstas, siužetui. Sunku patikėt kaip ištveri tokį briedą, mad props.
    Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-10-14, 16:47.
    d9 || amvorg || amvazar'17

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius absurdas
      good timing sir, mečiau po trijų serijų, dėl jau minėtų priežasčiu. Man pagrinde nuviliantis veiksmas, kas turėtų gelbėt, bet kiekvienos kovos eiga tokia pati. Spenelių taip gerai neužfiksavau, bet buvau atkreipęs dėmesį (well ofc). Čia tik naivus pretekstas, siužetui. Sunku patikėt kaip ištveri tokį briedą, mad props.
      Na čia mano žanras, tik dėl to....

      Comment

      • Kazuya
        Nusipelnes
        • 2011 04 03
        • 42

        #4
        Na galas sujaudino, pradzia nekokkia, bet pabaiga tsugena!!

        Comment

        Working...