Redline / Maksimalus greitis 2010

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Redline / Maksimalus greitis 2010


    Maksimalus greitis
    レドライン


    Režisierius: Takeshi Koike
    Studija: Madhouse
    Žanrai: Veiksmas, mokslinė fantastika, lenktynės
    Premjera: LIFF: 2009-08-14 || Lietuvoje: 2010-12-03
    Formatas: Filmas
    Trukmė: 101 min.
    AniDB reitingas: 8.90 (22)
    MAL reitingas: 8.11 (124)
    ANN reitingas: 9.00 (36)

    YouTube resursai:
    Traileris

    Papildoma Info:


    Tolimos ateities pasaulis, knibždėte knibždantys ne tik žmonių, bet ir visokiausių "ateivių" bei robotų. Nors jau seniai išrastos skraidančios mašinos, bet vis dar tebėra tokių "kvailių" kurie jomis vis dar puoselėja senąsias automobilizmo tradicijas. Vienas iš tų "kvailių" yra pagrindinis šio filmo herojus vardu JD. Nors jis ir gan jaunas tačiau jam parako netrūksta, mat jis žūt būt trokšta laimėti lenktynes vadinamas „Maksimalus greitis“(Redline). Redline tai populiariausios visatoje nelegalios lenktynės, vykstančios kas penkerius metus, į kurias susirenka nuožmiausi visatos lenktynininkai pasiryžę dėl pergalės nušluoti bet ką kas pasimaišys jų kelyje kadangi lenktynių metu galima naudotis bet kokiais ginklais. Negana visų pavojų, lenktynės šiemet vyksta atšiaurioje robotų planetoje, kurios valdžia nesiruošia ramiai stebėti jų panosėje vyksenčių nelegalių lenktynių. Taigi lenktynės tikrai nebus ramus pasivažinėjimas parke, tiek naujokui JD tiek seniems lenktynių vilkams teks nerti į pašėlusį ir velniškai pavojingą veiksmo sūkurį.






    Pirma kas krenta į akis pradėjus žiūrėti, bet ir pamačius koverį, tai visiškai šiuolaikinių moe standartus paminantis piešimas. Tiek aplinkos, tiek veikėjai perteikti ypač detaliai, ypač tai ryšku visų tų ateivių vaizdavime, mat jie visi tikrai nevienodi ir perteikti ne viena spalva. Taip pat nereiktu pamiršti jog piešimas primena labai šio filmo priešistorės Trava, bei Dead Leaves, tiesa pastarasis išvis užmuša visus šiuolaikinius piešimo standartus.

    Žiūrint šį filmą kino teatre niekaip neapleis mintis koks nuostabus šio filmo garso takelis,bei garsiniai efektai. Muzika parinkta bei pritaikyta idealiai, garso efektai ne ką prastesni, viskas skamba ypač įtikinamai, nuo lenktynių žiūrovų minios iki lenktyniaujančiu mašinų variklių gausmo. Toks suderinamumas bei puiki kokybė tiesiog priverčia atsilošti ir mėgautis prieš akis vykstančiu veiksmu.

    Veiksmo čia nors vežimu vežk ir tai nieko keista, kadangi tai anime apie lenktynes, kurios tunka tikrai ne pora akimirkų kaip kokiam šaudyk gaudyk anime kur pakalba, pasišaudo ir vėl pakalba. Negana to siautėjančio veiksmo tempo čia sutiksime ir krūtiningų gražuolių, neįprasčiausių automobilių, šiek tiek humoro, bei krislelį romantikos. Nors tai ir pirmasis Takeshi Koike režisuotas filmas, tačiau jam pirmas blynas tikrai neprisvilo, todėl laukiame naujų jo šedevrų. O šį filmą rekomenduoju pažiūrėti kiekvienam, vien dėl to kad tokie anime pasirodo tikrai ne kas mėnesį...


    Siųstis: AnimeTake

    74
    5: Šedevras
    70.27%
    52
    4
    25.68%
    19
    3
    1.35%
    1
    2
    0%
    0
    1: Šlamštas
    2.70%
    2
Working...