Mayoi Neko Overrun!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Mayoi Neko Overrun!


    迷い猫オーバーラン! (Stray Cats Overrun!)
    - Benamių kačių antplūdis! -


    Režisierius: Daichi Akitarou, Fukuda Michio, Hiraike Yoshimasa, Itagaki Shin, Yatagai Ken`ichi
    Studija: AIC;
    Transliacija: 2010-04-06 ∼ 2010-06-22
    Žanras: Komedija, haremas, romantika, erotika;
    AniDB reitingas: 6.24(119);
    Trukmė: 12 + 1 TV ser. x 24min.
    YouTube:Pradžios melodija / Pabaigos melodija / Reklaminis klipas

    Manga: Maoyi Neko Overrun!







    Aprašymas: Viename mieste gyvena mergina Otome, kurią nesuklysdami galime pavadinti taip pat skambiai, kaip kad vadino vieną lietuvišką serialą (Emilija, angelas pakirptais sparnais.)

    Trumpai tariant, Otome ir yra tikras angelas. Gyvena su savo įbroliu Takumiu, dirbdami savo nuosavoje kavinėje pavadinimu "Pasiklydusios katės". Kadangi mūsų angelas nepakirptais sparnais dažnai keliauja (tai sugriuvusi užtvanka kažkur pasaulio krašte, tai dar koks galas), ir iš kelionių parsitempia tai katinų, tai dar kokių dyvų, tai visas rūpestis kavine krenta ant jos įbrolio bei jo draugų pečių. Brolis kur kas rimtesnis nei jo sesuo, todėl jau įprato prie staigių sesers išnykimų, ir paprasčiausiai nekreipia į tai dėmesio.

    Vieną dieną vis dėl to sesutė nustebino įbrolį ir parsivedė namo merginą, ir dar ne bet kokią, o su katės ausytėmis ir mokančią žaviai pasakyti "miau"... Kadangi istorija sukasi ne apie seserį, o apie broliuką ir seniai jam neabejingas merginas, kurios iš "mergaitės katės" pusės pajuto tam tikrą konkurenciją, tai lyg ir galėtume tikėtis linksmų ir erotika kvepiančių nutikimų.




    Vaizdai iš Anime:




    Veikėjai:



    Fumino Serizawa




    Takumi Tsuzuki




    Nozomi Kiriya




    Tikriausiai vaikystėje ne kartą esate girdėję pamokančią istoriją apie Mikę Melagėlį, o dabar atėjo laikas pamatyti kaip viskas atrodo Japonijoje. Fumino - tikrų tikriausia melagė. Matydama balta, ji sako "juoda" ir t.t. Tačiau Takumis, kuris ją pažįsta nuo savo jaunų dienų prie to įprato, ir supranta ką ji nori pasakyti. Dar verta paminėti ir šios panelės drovumą, kurio pasekoje Takumis dažniausiai gauna į kailį. Kaip ir Takumis ji - našlaitė, surasta Otomės. Mokosi vienoje klasėje su Takumiu bei dirba su juo kavinukėje.
    Vaikinas nešlepetė. Tiksliau vaikinas, sugebantis pasakyti "ne" hormonų audroms. Iš pirmo žvilgsnio visiškai nesidomi bei nesupranta merginų, kurios apie jį sukasi. Net ir Fumino, kurią pažįsta nuo mažumės jausmai jam tamsus miškas. Paliekant ramybėje jo susidomėjimą priešinga lytimi, svarbu paminėti jo vaikystės tragediją. Jis našlaitis, rastas ir priglaustas Otomės. Gyvena kartu su ja, ir begale priklydusių kačių, dirbdamas kavinėje. Aišku yra moksleiviško amžiaus, todėl dirba tik po pamokų.
    Mergina - katė (ar tik man vienam čia stipriai atsiduoda fan servisu?). Taigi, ji - paslaptinga mergina, vieną dieną surasta Otomės ir priimta gyventi pas juos. Labai nedaug žinome apie jos praeitį, tik tiek, kad yra našlaitė. Mažakalbė mergina, berods iš pirmo žvilgsnio pamilusi Takumį, kukli, bet atrodanti kaip ką tik nužengusi iš "cosplay" scenos. Įdomiausia, kad jos katės ausis visi priima kaip savaime suprantamą dalyką. Mėgiamiausia frazė - kaip netikėta - "Nya~". Dar liko vaikinų neparkritusių ant grindų nuo tokio grožio?


    Otome Tsuzuki




    Chise Umenomori




    Kaho Chikumaen




    Sesutė - angelas. Vyresnė už Takumį, tačiau pasakyčiau mažų mažiausiai neatsakinga asmenybė. Visa metusi išvyksta kad ir į kitą pasaulio kraštą, padėti kažkam. Labai biustinga mergina, iš ko sėkmingai pasišaipoma serijų eigoje.
    Tipiška haremų loli, šį kartą atsidūrusi ten, kur jos visai nereikia. Takumio ir Fumino bendraklasė, be galo turtinga, tačiau neturinti tikrų draugų. Berods neabejinga Takumiui. Nors ir turi tėvus, jų dažniausiai nemato.
    Vienintelė Chisės draugė, tokia pat pat turtinga kaip ir pastaroji. Sunkiai perprantama mergina, tačiau visiškai nesigėdijanti savo nuogo kūno. Kiek galima spėti tikriausiai irgi neabejinga Takumiui. Pasirodo per iškylą į karštąsias versmes.



    Vaizdai iš Anime:




    Autoriaus reziumė:



    "Žiūrėti galima nebent jei kaip toj dainoj:
    - Kai baigias šnapsui pajamos ir nebera ką krusht...." © KillerBee apie Rosario + Vampire, bet tinkamas ir šiam atvejui.


    Na, šiaip paskutinis iš mano aprašomų pavasarinių anime, tame tarpe ir pats silpniausias. Benamių kačių antplūdis - tikras fanserviso pavyzdys, tačiau nesakyčiau, kad paties geriausio. Stovi jis tame pat lygyje kaip ir "Rosario + Vampire", kai visa dėl ko verta žiūrėti, tai mergaitės. Siužetas tėra epizodinis, nėra istorijos vientisumo, mažai krūtinių ir pantsu shots, nors esantieji bent jau necenzūruoti >.<. Piešimas, kaip ir visų komercinių produktų daugiau mažiau neblogai atidirbtas - ypač siūlau pasižiūrėti septintos serijos naujos serijos anonsą - va ten tai gražus dalykas.

    Kalbant apie veikėjus, jie kaip ir visur - mergaitė - katė, loli, Tsundere, draugelis otaku, abejotinos seksualinės orientacijos draugelis ir sesutė-iškrypėlė besidominti broliuku tik dalykas ir prasmė tame, kad šie deriniai jau "n"-kartų matyti ir jau nieko naujo neatneša.

    Pati idėja apie kažką, kas priima be leidimo svetimus vaikus kvaila ir visiškai neįtikinama, o ir haremas kažkoks nevykęs, paskutinėse serijose šiek tiek "atgijo". Šiaip ir kaip parodija nelabai ypatinga, nors parodijavo daugiau mažiau viską , ką tik galima - haremus, mecha...

    Nieko naujo po saule. Kol yra anime, tol bus ir mergaitės - katės. Ne pats geriausias variantas. Už mergaites, pantsu ir krūtinių dydžius - 7/10, arba 4-/5.



    Vaizdai iš Anime:







    7
    5
    42.86%
    3
    4
    28.57%
    2
    3
    14.29%
    1
    2
    14.29%
    1
    1
    0%
    0
  • AKUJI-SAN
    Anime narkomanas ;-)
    • 2008 02 16
    • 190

    #2
    Niam, niam

    Liuks animukas
    tik 4 serija sukniso nuotaiką, bet 5-oji pasibjaurėjimą 4-ąja nubraukė

    P.S. Patarimas - nežiūrėkit(ir nekeikit) 4 serijos

    Comment

    • Aramis

      #3
      Tokio atsitiktinio anime matyti dar neteko. Kartais visai smagus, tačiau kai nežinai ką išvysi kitoje serijoje nervina. Gundam for the loose?

      Kažkaip kuo toliau, tuo labiau klausiu savęs kokia išvada bus

      Comment

      • ciombiukas
        Forumo maniakas




        • 2009 09 18
        • 470

        #4
        Tikrai kartais labai sudominantis, kartais prajuokinantis, bet ir nuviliantis anime.

        Ping-pong the power

        Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

        Comment

        • Aramis

          #5
          Viskas sutvarkyta, galima dėti į aprašymus

          Comment

          • Killerbee
            Iškrypęs dėdulė





            • 2006 12 11
            • 2949

            #6
            Šis serialas turi viena didelį trūkumą - smurtaujančios mergaitės perteklių. Nu aš suprantu, kad thunderė, bet ar verta mušti berniuką jei vėl dolerio kursas krito? Truputi perdedu, bet tik truputi. "Siužetas" irgi banalus iki negalėjimo, o seriją su mechomis prasukau. Jei tai buvo parodija tai absoliučiai nevykusi. Vis tik tvirta 6 duosiu, nes buvo tikrai neblogų epizodų. Stalo tenisas buvo netoli genialumo.



            Spoileris:
            Prisipažinimas meilėje buvo užmirštas....

            Comment

            Working...