Indian Summer

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Indian Summer


    こはるびより (Indian Summer)
    - Bobų vasara -


    Režisierius: Inagaki Takayuki
    Studija: Daume;
    Transliacija: 2007-10-15 ∼ 2008-03-10
    Žanras: Komedija, erotika, mokslinė fantastika;
    Panašūs anime: Dears, Sora no Otoshimono;
    AniDB reitingas: 6.59 (568);
    Trukmė: 3 OVA x 30min.
    YouTube:Opening / Ending

    Manga: Koharu Biyori






    Aprašymas: Kasdien eidami gatve pastebime aplink begales įvairiausių parduotuvių vitrinų - mūsų akis džiugina saldumynais nukrautos maisto parduotuvių vitrinos, treniruokliai išstatyti sporto prekių vitrinose... Galima būtų vardinti tai iki ryt vakaro, tačiau prisiminkite ar kada nors matėte parduotuvę, kurioje pardavinėja... Merginą... Atleiskite, turėjau galvoje androides. Bent aš tikrai nemačiau. Japonija tikrai stebuklų kraštas, kuriame ne tik keptos vištos pačios į burną skrenda, tačiau dar ir mergytę gali gauti už visai padorią kainą. Mergytę, kuri atitiks visus tavo poreikius.

    Jeigu jau yra tokia galimybė, kodėl gi ja nepasinaudoti? - pamanė Takaya Murase, pagrindinis mūsų istorijos veikėjas ir pakniupstomis nubėgo rinktis sau stipriosios lyties androidės. Taip ir prasidėjo ši labai paprasta ir nuoširdi istorija.

    Jei tai būtų pornografinis anime, tada veikėjas būtų pasirinkęs iš jam pasiūlytų "augintinių" tipo mergaičių. Tačiau kadangi jis vaikis paprastas, tai ir pasiėmė sau tarnaitės tipo androidę, kuri be visa ko, dar ir valdinga pasirodė. Jau pirmą naktį parodė jam kas vis dėl to yra kas. Ji atsisakė leistis jo... Aprengiama. Taip, jums nepasigirdo. Jis norėjo ją aprengti. Vargšelis jaučia fetišą mergaitėms cosplay'ininkėms. Kadangi realios kaip ir nepasirašo tokiems dalykams, teko ieškoti androidės. Tačiau ir ta savo charakterį pademonstravo... Spėkit, kas turėjo bėgti atgal į parduotuvę grąžinti netikusią prekę? Tačiau, kadangi nebuvo vaikis liurbis ir mazgotė, tai niekur nebėgo, o pamėgino viską išspręsti, o kap jam sekėsi galite pamatyti šiose OVA'ose.






    Veikėjai:



    Yui




    Takaya Murase




    Minori Sumitomo




    Tikriausiai tai ne visai tokia androidė, kurios vaikinas gali norėti. Jeigu jau renkiesi su kuo gyventi, kažin ar rinksiesi tą, kuri tavo sukauptą "Dolphie dream" kolekciją išmes jau pirmąjį vakarą. O ši kaip sakant išėjusi visų moterų lankomą koledžą, taigi tikrai nepėsčia.
    Vaikis kaip vaikis. Tikrai nėra mazgotė, žino kas jam patinka ir to siekia. Aišku, jam patinka ne visai tai, kas turėtų patikti, bet vis tik pataikyta gana tiksliai. Juk nežiūri jis į berniukus. O androdės... Na, kaip sakoma, kas yra, tas bus gerai. Tik tas, kad jis jas aprenginėja, ne atvirkščiai... To nesuprantu.
    Ši veikėja, nors ir buvo pati įdomiausia, man liko paslaptimi. Didelė krūtinė, darbas restorane padavėja apsirengus cosplay kostiumu, kaip ir viskas gerai. Tačiau vienas gyvūnas jai labai jau Fetišą jautė. Tas man visai nebuvo aišku, kaip ir jos jausmai Takajai. Dievaži, jam dar androidės reikėjo.




    Autoriaus reziumė:



    Iki ašarų juokinga komedija, kuri tinkama žiūrėti visoms amžiaus grupėms. Nors tarp žanrų ir yra "erotika", tačiau ji tikrai nedominuoja.

    Dažnas erotikos žiūrėtojas verkia, kad paskutiniu metu visi matomi ecchi anime turi liurbius pagrindinius veikėjus, kurie dažniausiai naudojami vietoj pašluosčių arba grindų skudurų. Jais plauna grindis, kankina žiauriausiais būdais, kartais dar ir pažemina. Retesnis verkia kad vaikinas jau per daug kietas, pusryčiams gali suspardyti Stalonę, o paskui gerti arbatėlę su Jos Karališkąja Didenybe Elžbieta Antrąja net nesuprakaitavęs. Ir aišku, jam nerūpi švelnių mergaičių jausmai, jomis jis tik naudojasi. Šis anime turėtų patenkinti abi grupes - veikėjas nei toks, nei toks. Tas ir džiugina - abi poros pusės lygiavertės, manančios jog yra labai gudrios. Tas jau gerai.

    Kūrėjai labai gerai parinko šiam anime formatą - trys OVA'os yra būtent tai ko reikia, nei per daug, nei per mažai. Aišku labai gaila, kad nebuvo laiko gyvenimiškumui čia pasiekti, tos meilės visos kažkokios labai jau skubotos, iš pirmo žvilgsnio. Man, kaip normaliam hormonų audrų kažkada kamuotam paaugliui kyla klausimas kokio galo jis ėmė androidę, kai merginos limpa prie jo kaip musės prie medaus? Dar suprasčiau, kad bent jau elgtųsi jos kaip įsakytos, o čia mat ne, įsigijo vienintelę, kuri nieko nesugeba...

    Bet kuriuo atveju, neieškant žmonijos išgelbėjimo, gilių minčių, logiško siužeto, šis anime yra labai geras atsipalaidavimui. Jame parodija labai paprasta ir neturinti per daug gilių klodų, taigi žiūrėti galima ir išjungus smegenis, tiesiog savo malonumui.

    Didelių krūtinių čia tėra tik viena ar dvi poros, merginos perkamos parduotuvėje, bet man vis tik patiko. Nežinau. Gal tiesiog jaučiu silpnybę tokioms lengvoms istorijoms. Atsipalaidavimui tai nuostabus dalykas. Taigi, už gerai praleistą laiką parašysiu stiprų ketvertą. Juk svarbiausia - malonumas.

    Rekomenduočiau šį anime tiems, kam patinka tokia lengva erotika, kad jos beveik nesijaučia. Arba tiems, kurie nori pamatyti kaip atrodo mergina, supakuota dėžėje, tačiau savoji nenori į tą dėžę lįsti.



    Vaizdai iš Anime:




    Spoileris:


    6
    5 (šedevras!)
    0%
    0
    4
    50.00%
    3
    3
    33.33%
    2
    2
    0%
    0
    1 (neverta dėmesio.)
    16.67%
    1
  • zeke
    trust me i'm engineer

    • 2009 01 02
    • 392

    #2
    Atrodo FUN anime reik isbandyti gal skanus bus
    S_T

    Comment

    • YoSaShi
      L.A.V

      • 2009 11 08
      • 91

      #3
      Gerulis anime. Pažvengt yra iš ko.
      Bleach lietuviškai (sample)
      07-ghost AMV
      Lietuviškai įgarsinti anime --->L.A.V<---

      Comment

      • demoniacman666
        Forumo vilkas

        • 2008 04 16
        • 370

        #4
        Nezinau, manes neuzkabino. Toks grynas vidutiniokas visais aspektais, gal isskyrus del parduodamu merginu, bet ir cia gali rasti originalesniu ideju (pvz merginos is skarbonkiu...) Taigi 3/5

        Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

        Comment

        Working...