Dance in the Vampire Bund

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Dance in the Vampire Bund


    Dance in the Vampire Bund
    ダンスインザヴァンパイアバンド


    Režisierius: Akiyuki Shinbo
    Studijos: SHAFT, FUNimation Entertainment
    Žanrai: Veiksmas, siaubas, romantika, antgamtinis.
    Transliacija: nuo 2010-01-07 iki 2010-04-01
    Formatas: TV
    Trukmė: 12 x 24 min.
    AniDB reitingas: 6.91 (11)
    MAL reitingas: 7.46 (4475)
    ANN reitingas: 7.21 (427)

    YouTube resursai:
    Traileris || OP || 1ED || 2 ED

    Papildoma Info:


    Pasirodo vampyrai nėra tik rašytojų sugalvotos pasakaitės, tuo savo kailiu galėjo įsitikinti Japonai. Ilgus metus slapta šalia žmonių gyvenę vampyrai galiausiai nusprendė kad užteks slėptis, tegul žmonės sužino jie nėra tik mitas. Jie iš Japonijos vyriausybės nusipirko dirbtinę salą ir pavadino ją "Vampyru sala", į ją turėjo persikelti visi vampyrai ir gyventi ten sau gražiai nekeldami pavojaus žmonėms, bet tai patinka ne visiems... Taip prasideda vampyrų tarpusavio kova dėl principų, per ilgą laiką įsišaknijusių vampyrų bendruomenėje.




    Piešimas dailus, netgi labai, išraiškingos akys, tikroviškos kūno linijos, bei savotiškai detaliai perteiktos aplinkos leidžia mėgautis tuo ką matai bežiūrint šį anime. Neįprasti rodymo kampai ir šiaip daug malonių smulkmenų viską dar labiau pagyvina, belieka tik girti režisierių, kuris taip pat režisavo tokius originalumu trykštančius anime kaip Bakemonogatari, Natsu no Arashi!, Baka to Test to Shoukanjuu ir be abejo patį pačiausią Sayonara Zetsubou Sensei. Veiskmo scenos atrodo nepriekaištingai, sprogimai, zvinbiančios kulkos, vampyrų super galios, bei metamorfozės, na ir žinoma vilkolakis, šį personažą anime pasaulyje sutiksi neperdažniausiai, taigi tai dar viena priežastis žiūrėti ^_^.

    Garso takeliui neturiu jokių priekaištų, skamba įvairių stilių melodijos idealiai atitinkančios vykstantį veiksmą. Įgarsinimas įtikinamas todėl žiūrėti tikrai netrukdo, tačiau kažko labai ypatingo ar labai įsimenančio nepastebėjau. OP super, jis puikiai atitinka pavadinimą, t.y. parodo šokį vampyrų saloje, muzika nors ne mano skonio, bet ji čia puikiai tinka. Pirmasis ED labai paprastas, tiesio rodo gulinčią princesę Miną su seksualiais apatiniais, tik deja jie nelabai tinka kadangi jos kūnas kaip mažos mergaitės... Antrasis ED jau pasitaisęs, čia ir veiksmo yra ir net kažkoks mini siužetas, taip pat matosi kad muzika bandyta derintu su vaizdu bet tai nelabai ryškai jiems gavosi.

    Istorija vienas iš didesnių šio anime pliusų. Viename epizode pamatome nemažai veiksmo, kitame jau daug rimtesnius ir lėtesnius įvykius, politines vingrybes. Pastebėjau kad daug kam blogąja prasme užkliuvo pirmasis epizodas, man asmeniškai jis buvo genialus, labai retai išvysi taip puikiai surežisuota anime pasaulyje TVtv laidą, net šiek tiek priminė žymųjį epizodą iš Ergo Proxy kuriame veikėjai dalyvavo kažkokioje TV viktorinoje.


    Ką gi duodu 8++/10. Apie vampyrus jau yra tiek prikurta, kad atrodo nelabai ką nauji ir be pamatysi pamatysi, tačiau šis anime tikrai sugebėjo nustebinti, visos tos politinės vingrybės, vampyrų pasidalinimas, kovos naudojantis ne tik kumščiais bet ir įvairiausiai šaunamaisiais ginklais, ar saldainiais, taip buvo ir tokia mergina kuri labai neblogai tvarkydavosi sraigydama į priešus saldainius. Tiesa labai gražiai čia tos vampyriškos iltys atrodo ^_^ na ką aš čia bekalbu, pažiūrėkit ir patys pamatysit, nes šis anime tikrai vertas jūsų laiko...

    Mangos aprašymą pagal kurią šis anime pastatytas rasite >čia<




    78
    5
    57.69%
    45
    4
    26.92%
    21
    3
    8.97%
    7
    2
    5.13%
    4
    1
    1.28%
    1
  • Aramis

    #2
    Ir vis tik pasiėmei tu, o aš jau rankas tryniau

    Bet kuriuo atveju, dar vienas žiemos perliukas. Nelabai man tos loli vampyrės, bet čia svarbiausia atmosfera, kuri išlaikyta nuostabiai.

    Laukiam paskutinių serijų, ir gailimės, kad vėl mangos siužetą į pabaigą trumpina

    Comment

    • amidau
      ☣☠☣







      • 2007 04 25
      • 1384

      #3
      Autorius Aramis
      Ir vis tik pasiėmei tu, o aš jau rankas tryniau
      Tu jau ir taip iš manęs paveržei LvsB >.<
      Autorius Aramis
      Bet kuriuo atveju, dar vienas žiemos perliukas. Nelabai man tos loli vampyrės, bet čia svarbiausia atmosfera, kuri išlaikyta nuostabiai.
      Na taip pripažystu toji lolė nelabai tą vampyre užneša, tačiau ši gražuolė su saldainiais puikiai viską užpildo

      Comment

      • Killerbee
        Iškrypęs dėdulė





        • 2006 12 11
        • 2949

        #4
        SHAFT tampa antru Kyoto? Tikiuosi, kad ne.

        Kai jau po pirmos serijos pamačiau, kad čia bus dar vienas Bakemonogatari tai daviau 8 balus ir ramiai žiūrėjau toliau. Vėl vaikinas, krūva mergų, monstrai ir tas pats piešimas. Iš principo nėra blogai kai studija turi savo stilių, bet šiuo atveju jis per daug krenta į akis. Džiugu, kad ši kartą animatoriai rūkė silpnesnę žolę ko pasekoje žiūrovams nereikėjo specialų įgūdžių tokių kaip "suspėk paspausti pauzę per 0.1s". Vampyrų valdovė lolė yra ginčytinas sprendimas, bet čia kūrėjai turbūt ne patys sugalvojo. Reikia pagirti mergaitę įgarsinusią aktorę, įdomus balsas. Man labiau užkliuvo vampyrai pavirstantys į visokias kvailai atrodančias pabaisas. Na bet čia anime, jo... Va istoriją prie pliusų aš nepriskirčiau, greičiau atvirkščiai. Akivaizdžiai buvo per daug skubama. Serialas turėjo bent dvigubai ilgesnis. Čia gi siužetas lėkė nežinia kur ir pabaigoje paliko su mintimi "Nu ir?"

        P.S. Pirma serija pati geriausia.

        Comment

        • Aramis

          #5
          Autorius Killerbee
          Va istoriją prie pliusų aš nepriskirčiau, greičiau atvirkščiai. Akivaizdžiai buvo per daug skubama. Serialas turėjo bent dvigubai ilgesnis. Čia gi siužetas lėkė nežinia kur ir pabaigoje paliko su mintimi "Nu ir?"
          Mangoje visas tas dalykas užėmė 33 skyrius, taigi siužetas čia stipriai apkarpytas, tai tikrai vienas iš didžiausių minusų. Įsikanda režisieriai dvylikos serijų formatą ir toliau viską ramia sąžine gadina. Nors Omamori Himari tikrai neprilygs. Tie jau taip viską sukniso, kad baisu žiūrėti.

          Toliau. Man nesuvokiamas sprendimas mangos vaikinus versti anime merginomis. Sąžinės bent jau turėtų, o dabar nesuprasi juoktis ar verkti, kai tiek visko. Grynas fanservisas boy'sams nors vyras ten labiau būtų tikęs išgelbėti vyriško išdidumo likučius.

          Septinta serija būtų kur kas labiau tikusi kaip pabaiga, po to prasidėjo visiškas atoslūgis ir dirbtiniai "pritempinėjimai", kurie buvo taip sugrūsti, kad priešingai nei mangoje visiškai netraukė.

          Pliusai - sugebėjimas per toli nenuklysti nuo mangos siužeto, atmosfera ir ne visai klišinė istorija. Reziumė - silpnas ketvertas arba stiprus trejetas. Kadagi Loli su gotiškais apatiniais man patiko, rašau tą ketvertą ir ramia sąžine keliuosi anime į laikmeną saugojimo tikslais.

          Beje, palyginti su savo žanro konkurentu Ookami Kakushi žiemos sezone, vertinimas šio naudai.

          Jei turėsite rinktis, imkite geriau šį.

          Spoileris:
          Beje, tigras iš miško klano (mangoje buvęs vyru vilkolakiu)... Anime visiškai nugrybavo per tuos savo mėginimus sukurti suoer duper pabaigą... O ir tas Šokis vampyrų saloje, na argi ne klišinė prasto romano pabaiga? Šokis kažin ar toks galvoje autoriaus turėtas.
          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-04-11, 19:33.

          Comment

          • Killerbee
            Iškrypęs dėdulė





            • 2006 12 11
            • 2949

            #6
            Autorius Aramis
            Toliau. Man nesuvokiamas sprendimas mangos vaikinus versti anime merginomis. Sąžinės bent jau turėtų, o dabar nesuprasi juoktis ar verkti, kai tiek visko. Grynas fanservisas boy'sams nors vyras ten labiau būtų tikęs išgelbėti vyriško išdidumo likučius.
            Tai čia saviveikla? Mano baimės dėl Kyoto pasitvirtino.
            Septinta serija būtų kur kas labiau tikusi kaip pabaiga, po to prasidėjo visiškas atoslūgis ir dirbtiniai "pritempinėjimai", kurie buvo taip sugrūsti, kad priešingai nei mangoje visiškai netraukė.
            Man susidarė toks pats įspūdis. Dvi pabaigos tokiam trumpam serialui yra per daug.

            Comment

            • Ru.
              Narys

              • 2008 02 24
              • 67

              #7
              šiandien baigiau žiūrėt ir... WTF??? kas per banalumai ir neišbaigtumas?? ir dar su pedo prieskoniais? viskas pasirodė per daug sutrumpinta ir banalu. ta maža loli tikrai ten buvo neįtema. pirma kart gyvenime pritrūko pagrindinės herojės papų... ir dar kažkaip keistai elgėsi ta "kelių šimtų metų vampyrų karalienė". tikras pasišaipymas iš anime. bent jau pagrindinis vaikinukas buvo seksinis :PPPP o taip tik 3/5. piešimas gelbėjo.

              Comment

              • Kuroi Tsubasa
                Department of Inquisition

                • 2009 09 09
                • 391

                #8
                Tiesą pasakius vos ištvėriau pirmą seriją - vis žvilgčiojau kiek dar liko iki pabaigos. Priežastis - banalūs ir erzinantys veikėjai (ypač ta juodaplaukė (vampyrų karalienė berods)), nesąmoniškomis pabaisomis virstantys vampyrai, nemalonūs spalvų deriniai, be to visiškai nuspėjau kuo tas ep`as pasibaigs. Kiek matau iš screen`ų nieko nepraradau, arba man paprasčiausiai neduota matyti tai, ką čia mato kiti
                No one can restrain me with logic



                Comment

                • Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė





                  • 2006 12 11
                  • 2949

                  #9
                  Autorius Kuroi Tsubasa
                  Tiesą pasakius vos ištvėriau pirmą seriją - vis žvilgčiojau kiek dar liko iki pabaigos. Priežastis - banalūs ir erzinantys veikėjai (ypač ta juodaplaukė (vampyrų karalienė berods)), nesąmoniškomis pabaisomis virstantys vampyrai, nemalonūs spalvų deriniai, be to visiškai nuspėjau kuo tas ep`as pasibaigs. Kiek matau iš screen`ų nieko nepraradau, arba man paprasčiausiai neduota matyti tai, ką čia mato kiti
                  Kas dėl pirmos serijos tai čia ta pati istorija kaip ir su The Melancholy of Haruhi Suzumiya, t.y. tiesiog parodija ir ironija. Kas temoje - tas supras,o kas ne....nieko baisaus, ne pasaulio pabaiga.

                  Comment

                  • ciombiukas
                    Forumo maniakas




                    • 2009 09 18
                    • 470

                    #10
                    Seip anime man labai labai patiko, tik kad kurejai padare didele klaida, jis buvo per trumpas ir pabaiga buvo skubejimas sugrusti viska i 12 seriju. Tokia istorija galima buvo laisvai daryti 24 epu ir jis tikrai nebutu atsibodes, tik kad per trumpas man yra vienintelis minusas, o seip viskas puiku.

                    Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                    Comment

                    • Evil_of_Darknesz
                      Suicide is painless...

                      • 2006 04 09
                      • 998

                      #11
                      Visai gerai susišiūrėjo šis serijalas. Istorija pakankamai rimta, animacija visai graži, tik truputį ne į temą ten tų realių daiktų ir vietų vaizdavimas ir šiek tiek per didelis kiekis ecchi. Vienaip ar kitaip vienas iš geresnių anime matytu pastaruoju metu. 7/10

                      Comment

                      • AKUJI-SAN
                        Anime narkomanas ;-)
                        • 2008 02 16
                        • 190

                        #12
                        Way TOO Short

                        Pernelyg trumpas - ISTORIJA PERNELYG SUGRŪSTA (palyginus su manga), o link pabaigos pradedi nuspėti kas ir kaip bus(pvz. TIGROlakė)
                        Istorijai dar vietos liko....(antrajam sezonui)

                        Todėl įvertinimas tik 9/10.

                        Comment

                        • Edvinukas
                          Kolekcionierius
                          • 2009 11 02
                          • 105

                          #13
                          Va tame ir blogumas kad visi lygina su manga jus tiesiog pameginkite paziureti anime ir neLyginti su manga daznai jug buna kad niekas beveik is mangos neatitinka.

                          Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                          Comment

                          • Killerbee
                            Iškrypęs dėdulė





                            • 2006 12 11
                            • 2949

                            #14
                            Autorius Edvinukas
                            Va tame ir blogumas kad visi lygina su manga jus tiesiog pameginkite paziureti anime ir neLyginti su manga daznai jug buna kad niekas beveik is mangos neatitinka.
                            Aš nelyginau. Vis tiek ne fontanas. Istorija sugadinta ir tai matosi net nežinant originalo.

                            Comment

                            • Aramis

                              #15
                              Autorius Edvinukas
                              Va tame ir blogumas kad visi lygina su manga
                              Pamėgink tai daryti, kai pirmos serijos iki vienos atitinka mangą, tik paskui viskas sugrūsta.

                              Nors kaip KillerBee ir sako - plika akimi matosi kaip viskas dirbtinai sugrūsta, net neskaičius manga.

                              Comment

                              Working...