Kashimashi: Girl meets Girl

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Kashimashi: Girl meets Girl

    Kashimashi: Girl meets Girl

    Režisierius: Nobuaki Nakanishi
    Studija: Studio Hibari
    Autorius:Satoru Akahori
    Žanrai: komedija, romantika, drama, fantastika, lesbietės
    Transliacija: 12.01.2006 - 30.03.2006
    MAL reitingas: 7.08
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min. + OVA

    AMW / Opening / Ending




    Aprašymas: Hazumu buvo berniukas....teoriškai. Praktiškai jis buvo panašesnis į mergaitę. Mėgo augalus ir buvo bailus bei silpnas. Tomari atvirkščiai, nors ir buvo mergaitė, gynė berniuką nuo visų gyvenimo negandų ir apskritai atliko stipriosios lyties vaidmenį. Užtat įsimylėjo Hazumu visai normaliai - mergaitę Yasuna. Net kažkokiu stebuklingu būdu jai prisipažino, bet gavo neigiamą atsakymą. Depresija buvo stipri kol jam ant galvos nenukrito ateivių erdvėlaivis. Na ką dabar padarysi jei ir aukštosios technologijos kartais genda.... Ateiviai buvo visai geri ir norėdami ištaisyti savo klaida (galaktikos konstitucija, matyt, draudė skriausti čiabuvius) berniuko kūną atkūrė. Deja, padarė jį 100% mergaite. O gal tiesiog ištaisė gamtos klaidą? Tėvai ir taip norėjo mergaitės (ypač džiaugėsi tėvas), o visuomenė truputi pakraupo, bet greitai nusiramino. Va taip nevisai berniukas tapo tikra mergaite ir linksmybės prasidėjo.

    Mane žavi japonų paprastumas. Reikia pakeisti lytį? Še tau erdvėlaivis į galvą. Šis anime nėra Tenshi na Konamaiki, kur painiava su lytimi buvo serialo druska. Čia gi lyties pasikeitimas atrodo visai natūralus. Hazumai net nereikėjo labai stengtis. Na aišku reikėjo suprasti, kad viešumoje vėdinti su sijonu tarpkojį nėra gražu ir pan. Buvo gaila Asutos. Ką daryt jei tavo geriausias draugas pavirsta į tokia simpatišką draugę?



    Kaip ir įprasta žanrui į serialą prigrūdo beleko. Mokytoja 35 metus pragyvenusi be meilės ir glamonių ir pastoviai iškrentanti pro langą. Tėvelis visomis tiesomis ir melais norintis išsimaudyti su dukra. Linksmos Asutos fantazijos. Na ir aišku ateivis demonstruojantis stringus. Beje, ateivis apsirengęs kvailu ateivio kostiumu. Matyt parodija..... Iš kitos pusės meilės trikampis su visu jam priklausančiu dramatiškumu. Kūrėjai dar kartą pabandė parodyti vaikučiams, kad ten kur tikra meilė - trečias nereikalingas. Bandymas toks pusėtinas ir vaikiškas. Kita vertus šio anime tikslinė auditorija ir yra vaikai. Personažai įprasti. Galima išskirti nebent originalias Yasunos psichologines problemas. Pasirodo ši liga net turi mokslinį pagrindą. Nors mergaitė turėjo sukelti gailestį, bet manęs beveik visiškai nesujaudino. Labiau patiko Tomari. Nors ir absoliučiai banalus personažas. Piešimas kuklus ir tas kuklumas arti "prastas" ribos. Stambūs planai ir atskiri kadrai atrodo neblogai, bet visumoje akims čia nėra ką veikti.

    Reziumė: 6 balai. Visiems rekomenduoju pažiūrėti OVA, nes bent jau aš po serialo pabaigos pasijaučiau išprievartautas. OVA normaliai pabaigė istorija. Tiesa, labai jau pompastiškai ir iš kitos pusės - primityviai. Atrodo, kad vis tiek trūksta bent jau vienos serijos.


    Mane būtų labiau sudominusi Hazumu ir Asuta pora. Kawainų mergaičių meilės-seilės atrodė per daug natūraliai.^^

    6
    5
    33.33%
    2
    4
    50.00%
    3
    3
    16.67%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Aivaras
    ką tu?

    • 2008 09 10
    • 358

    #2
    "lesbietės "
    Mmm, įtrauksim į listą ^^ Dėkui už aprašymą.

    Comment

    • mama
      nesilaikantis forumo taisyklių
      • 2008 10 09
      • 22

      #3
      vien žodis lesbietės trauke pažiurėti

      Comment

      • bithuthe
        Last Frame Studio



        • 2003 11 14
        • 399

        #4
        na aš kažkada sužiūrėjau su viena didele pauze, tai man ten pusė velnio. toks priedurnis anime, bet būna už jį ir lievesnių. anyway, užskaitau

        Comment

        Working...