Usavich

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Usavich

    Usavich
    ウサビッチ


    Studijos: Kanaban Graphics
    Žanrai: Komedija, Nuotykiai
    Transliacija: nuo 2006-??-?? iki 2009-07-15
    Trukmė: 3 sezonai x 13 TV + 1 special x 1 min. 31 s.
    AniDB reitingas: 7.90
    MAL reitingas: 7.54
    YouTube resursai:
    Žiūrėti online

    Papildoma Info:


    Usavich tai trumpų epizodų anime serija, skirta MTV Japan ir leidžiama Kanaban Graphics nuo 2006 metų. Pavadinimas "Usavich" susideda iš japoniško žodžio "usagi", reiškiančio triušis, ir priesagos "vich", pridedančios rusišką skambesį.
    Sveiki atvykę į atšiaurų sovietų Rusijos kalėjimą, čia ne savo noru gyvena du triušiai Putinas ir Kirenenko, kurių absurdišką kasdieninį gyvenimą kalėjime ir stebime pirmajame sezone. Jų santykiai su kalėjimo prižiūrėtojais, bandymai užmušti nuobodulį įvairiausiomis pramogomis, kurių jie prisigalvoją ir įgyvendina kalėjimo sąlygomis. Pirmojo sezono pabaigoje Kirenenko pasireiškia jo sportbačių fetišas ir kai jis žuranle pamato sportbačių reklamą nieko nelaukęs ima ir išeina iš kalėjimo, kartu su juo patraukia ir Putinas. Nuo čia prasideda antrasis sezonas, kupina veiksmo, susišaudymų su milicija, ir mašinų gaudynių, kelionė į miestą pirkti išsvajotų sportbačių. Trečiajame sezone kai Putinas ir Kirenenko pagaliau atvyksta į miestą ir jau ruošiasi pirkti sportbačius, jiems kelia pastoja nedorasis pardotuvės savininkas, todėl Kirenenko nieko nelaukes ima šturmuoti aukšta po aukštą taip po truputi artėdamas prie išsvajotų sportbačių.

    Kirenenko


    Kalinys numeris 04 dėvintis uniformą su raudonais dryžiais. Vietoj auskaro kairėj nešioja įvertą žiogelį. kadaise buvęs mafijos bosas, dabar yra nuteistas mirti. Iš pažiūros ramaus budo tačiau kai supyksta pasidaro labai pavojingas. Jis mėgsta įsakinėti, ir niekada neatleidžia tam kas stoja jam skersai kelio ar kitaip kišasi į jo gyvenimą. Jis renka sportbačių kolekciją, o kartais skaito jų katalogą ir pasidaro visiškia apatišku aplinkiniam pasauliui. Jam rūpi tik jo sportbačiai.


    Putin


    Geraširdis kalinys numeris 541 dėvintis uniformą su žaliais dryžiais. Ausis susirišęs į mazgą, mėgsta šokti kazokiškus šokius ant savo lovos, net miegodamas. Nors iš pažiūros atrodo ir elgiasi kaip tikras bukagalvis, tačiau jis sublizga taisydamas ir modifikuodamas mašiną. Mėgsta malonumus, bet dažnai pakliūną į bėdą. Doras darbininkas kuris vieną kartą praleido darbo dieną dėl pagirių ir buvo nuteistas 3 metus kalėjimo. Jis gėrisi gyvenimu kalėjime ir jo nemokamu maistu. jam buvo likusi viena diena iki išėjimo į laisvę, kai nusekė paskui Kirenenko bėgančio iš kalėjimo.
    Komanech


    Viščiukas transvestitas, kameroje atidūrė kai Putinas atlikdamas sargybinio pavestą darbą ir rūšiuodamas viščiukus suklydo ir palaikė jį moteriškos giminės viščiuku.
    Leningrad


    Varlė gyvenanti Putino ir Kirenenko kameros tualete. Jį sužvejojo Kirenenko kai bandė ištraukti unitazą įkritusį kamuoliuką. Dažnai praryja Komanecha ir vėl jį liaudiškai tariant iššika.


    Kiekvienas epizodas pasižymi muzikalumu, vos ne kiekvienas veiksmas turi jį pabrėžiantį garsą. Dauguma pirmojo sezono epizodų prasideda nuo prasideda nuo ramios džiazo muzikos pereinančios į girgždantį triukšmą kai Putinas ant lovos šoka Kazokišką šokį, serija pasibaigia skambant klasikinei muzikai iš J.S.Bacho kantatos. Taip pat kiekviename sezone yra ir po muzikinį epizodą, kuriame vykstančio veiksmo skleidžiami grasai sukuria gana neblogą ir linksmai nuteikiančią melodiją. Dar vienas svarbus faktas, šiame anime veikėjai išvis nekalba, nors ir galima išgrsti neaiškų burbėjimą bet jo neiššifruosi, antrajame sezone tą neaiškų burbėjimą pakeičia karts nuo karto išsprūstantys kiek aiškesni žodžiai iš priešiškai nusiteikusių milicininkų. Tačiau subtitrai šiam anime vistiek nereikalingi nes viską puikiausiai perteikia vaizdas.

    Piešimas padarytas pasitelkiant kompiuterinę grafiką, aplinkos išties malonios akiai, džiugina įvairiais daiktais nukabinėtos kameros sienos ir pan.. Veikėjai atrodo gana keistai, bet kadangi jie sužmoginti triušiai tai tas nelabai ir svarbu. tikrai džiugu, kad kūrėjai pasistengė ir puikiai atkūrė nemažai sovietų Rusijos, laikmečio daiktų, tokių kaip: Maskvičius 407, Lada, VAZ-2101, sovietini tanką ir panaši atributika.

    Usavich išties labai linksmas ir lengvas anime, viską labai palengvina tai kad nereikia skaitysi sub'ų ir gali tiesiog mėgautis Putio ir Kirenenko nuotykiais, kurie išties nenuspėjami, niekad nežinai kas užkliudys Kirenenko ir ką jis įniršęs ir praradęs savitvardą padarys. Pirmasis sezonas pasižymi gana nedideliu monotoniškumu nes viskas vyksta toje pačioje kameroje, tačiau tai pasijaučia tik žiūrint kokį ketvirtą kartą. Antrasis sezonas įneša išties daug veiksmo, su kiekvienu, veiksmo kiekis vis didėja, todėl galime nustebę stebėti, kaip Kirenenko tvarkosi su jį puolančiais milicininkais. Trečiasis sezonas įneša šiek tiek paslapties, nes niekada nežinai kas jų lauks kitame aukšte ir kaip jie išsisuks šį kartą.
    Norite kažko linksmo, nenuspėjamo ir atpalaiduojančio, tada šis anime jums.


    50
    5
    42.00%
    21
    4
    28.00%
    14
    3
    12.00%
    6
    2
    8.00%
    4
    1
    10.00%
    5
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    #2
    Šis anime yra virš mano supratimo ribų. Arba reikia keisti žolės tiekėją....

    Comment

    • Airiz
      מיד





      • 2004 01 09
      • 1656

      #3
      Mentai..mentai....
      mane Usavich "nužudė"

      Comment

      • Izzo
        one vs all, DIE AZ!



        • 2007 02 25
        • 1530

        #4
        Jau yra pilnas 3-čias sezonas šitų gerulių?
        SCREW YOU, PEOPLE!

        Comment

        • amidau
          ☣☠☣







          • 2007 04 25
          • 1384

          #5
          Autorius Izzo
          Jau yra pilnas 3-čias sezonas šitų gerulių?
          Liko tik paskutinio epo sulaukt, trečio sezono DVD turėtu šį mėnesį pasirodyt.
          EDIT: pasirodo liko dar dviejų epu sulaukt, o apie DVD pasirodymą nebėra jokių naujienų
          Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-05-30, 11:07.

          Comment

          • zeke
            trust me i'm engineer

            • 2009 01 02
            • 392

            #6
            Autorius Killerbee
            Šis anime yra virš mano supratimo ribų. Arba reikia keisti žolės tiekėją....
            Aš taip pat kampo nepagavau kame šaknys šitam (tačiau mažam pusbroliukui kuris prie manes sėdėjo tai labai patiko visa laika iš kaško juokėsi ). Bet visai smagiai kažkada žiūrėjau pirma sezoną berots
            S_T

            Comment

            • Hot Compote
              Naujokas
              • 2008 09 21
              • 11

              #7
              O Die, paskaičiau aprašymą ir įrašau šį anime į Plan to watch sąrašą xD
              Who is the genius now?

              Comment

              • Futari
                AZ rėmėjas



                • 2007 01 07
                • 1094

                #8
                Per du vakarus sukramčiau du sezonus šito. Tikrai, savijauta, kad reikėtų man ko stipresnio parūkyt, kad pagaučiau gilią esmę šito kūrinio Bet man patiko. Grafika graži, "pro kraštus neišlenda", tik triušiai galėjo būt gyvybingesni, nes dabar kažkokie kraupoki be emocijų. Geriausias triušis tas milicininkas su šapka, kur po akim lopeliai pilki ir aišku patsai Kirenenko su savo aistra sportbačiam

                Comment

                • amaeru
                  big fcuking surprise

                  • 2008 11 15
                  • 111

                  #9
                  man čia yra pats tas. užteko perskaityt aprašymą, pamatyt pačius veikėjus.. super ir kaip visi sako, kad reikia kažko parūkyt, kad suprast, tai čia faktas ir šiaip gera idėja, jaučiu teks pabandyt. Kirinenko su savo kietumu kartais nervina, bet šiaip viskas bendrai man labai labai patinka. :}

                  Comment

                  • Silvestras
                    Rimtas forumo narys



                    • 2008 04 18
                    • 162

                    #10
                    Afigenas čia dalykas. Iš tikrųjų net keisčiausiame savo sapne negalėčiau įsivaizduoti, kad japonų animatoriai kažką panašaus sukurtų. Pati idėja ir atlikimas nustebino labiau nei koks kitas dalykas susijęs su šiuo anime. Jei iškart to nežinočiau, tai tikrai nepamanyčiau, jog čia anime. Du sezonai su serijomis po 2 minutes. Juokingai pasidaro transliacijos atžvilgiu . Pirmas sezonas labiau patiko. Žymiai linksmesnis. Veikėjai tai epic. Kietesni už anime bad ass ir mainstream čarus. Nedaug ko čia ir pakomentuosi. Toks trumpas renginys paliko labai gylius įspūdžius. Kas be ko, tikrai originalu. Išdidžiai laukiu trečio sezono. Beje, gal kas kokių atnaujintų žinių ties jo turi?
                    Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-06-25, 10:50.

                    Comment

                    • amidau
                      ☣☠☣







                      • 2007 04 25
                      • 1384

                      #11
                      Autorius Bastard
                      Išdidžiai laukiu trečio sezono. Beje, gal kas kokių atnaujintų žinių ties jo turi?
                      Jis jau pasibaigė tačiau paskutinio ep'o dar niekur neaptikau. Neseniai aptikau kad 3 sezono DVD turi pasirodyti 2009-07-15, Kai pasirodys pats nuripinsiu visus ep'us ir įmesiu kur nors, jei kam įdomu galėsiu pridėt ir neilga video kaip jį kūrė, visai įdomu pažiūrėt.

                      PS.: iš paskutinėje sezono screenu matyt kad labai geras ep'as buvo, daug įvykių visokių, laukiu nesulaukiu kada galėsiu pažiūrėt
                      Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2010-06-01, 11:39.

                      Comment

                      • Silvestras
                        Rimtas forumo narys



                        • 2008 04 18
                        • 162

                        #12
                        Jeigu ruošiesi įmest trečią sezoną, aš tik už. Nes tokį anime sunkiau kur rasti su normaliu parsisiuntimo greičiu. Be to su malonumu pažiūrėsiu make up'ą. Jau suintrigavai .

                        Comment

                        • Zx-Shade
                          digital existence



                          • 2009 03 14
                          • 725

                          #13
                          Nezinau ar klystu, bet man rodos cia ryskiai ne anime...

                          Comment

                          • svajone
                            Tiesiog žmogus

                            • 2008 09 21
                            • 176

                            #14
                            Oi geras šitas daiktas. Kažkaip senokai jį mačiau, bet tikrai toks neeilinis
                            Grafika graži, veiksmas vyksta, viskas labai faina. Labiausiai patiko trenktasis Kirenenko, kuris tikrai laaaaaaaaabai kietas.
                            Šeip tai retai kada sutiksi tokį unikalų anime, kuris turi savo idėją, siužetą ir dar tiek daug trenktumo

                            Comment

                            • Squalleh
                              .MØNSOON.



                              • 2009 01 12
                              • 1892

                              #15
                              Is miniatiuru, sitas megstamiausias (:

                              Comment

                              Working...