Abashiri Family

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Abashiri Family

    The Abashiri Family

    ANN, AnimeNFO, aniDB
    Metai:1991m.
    Studija:Studio Pierrot
    Žanrai:veiksmas, kriminalinis, komedija, drama
    Trukmė:4OVA x 20min.
    Dar nematei?Spausk, Linkomanija


    Abashiri Family - viena iš žinomiausių visų laikų kriminalinių šeimų. Tėtis Abashiri nusprendžia, kad yra pats laikas jo mažoji mergaitė būtų auginama tinkamiau - kaip tikra mergaitė, o ne kaip kraugerė gaujos narė. Todėl jis nusprendžia nusiųsti savo brangią dukterį Kikunosuke į elitinę internatinę mokyklą. Tačiau Kikunosukei ten nuvykus paaiškėja, kad ten toli garažu ne elitinė mokykla, o tikrų kraugerių irštva, mokytojai žiaurūs, šaltakraujai žudikai neturintys nieko šventa, taip po gi žiaurūs ir
    nedraugiški bendraklasiai. Jie visi "sveikina" Kikunosuke atvykus į jos naujus namus, tačiau Ji ir jos šeimynėlė netrukus įves tvarką šioje mokykloje.
    Tai labai smurtinis anime su nemažai kovų ir kraujo. Pats storyline yra labai paprastas, ir nepateikia nieko labi netikėto Komedijos elementai nėra ypač juokingi tačiau priverčia gana dažnai šyptelėti. Žiūrint šį anime kartais būna painu, todėl, kad atrodo bando būti juokinga ir tuo pačiu metu yra ir tragiškų posūkių.

    The Abashiri Family žiūrėkit tik tada jei norit ko nors tokio keisto, netradicinio ar ekscentriško, taip pat jei nebijote senovinio piešimo stiliaus kuris vietomis atrodo tikrai ne per gražiausiai (nors man tai netrugdė) ar šiaip norit ką nors pažiūrėt vienu prisėdimu ir prastumt laiką.

    Sreen'ai
    Spoileris:


    8
    5
    0%
    0
    4
    25.00%
    2
    3
    0%
    0
    2
    37.50%
    3
    1
    37.50%
    3
  • Katsu
    Hajimemashite



    • 2007 01 18
    • 192

    #2
    Vienintelis geras dalykas, tai old school'inis piešimas. Personažai bene visi pagrindiniai yra parodijuojami, išskyrus, žinoma, žaviąją Kikunosuke ^^. Siužetas paprastas, arba dar galima sakyti, kad jo išvis nėra. Kas nustebino, tai vidutiniškai žiaurių scenų kiekis šiuose keturiuose epizoduose: galūnių kapojimo ir kraujo daug. Galima žiūrėti, jei patinka senesni anime, bet kiek jau naudos bus iš žiūrėjimo - spręskite patys.

    Comment

    Working...