Fortune Summoners: Secret of the Elemental Stone

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • tomasxp
    23 lvl Paladinas

    • 2012 09 11
    • 47

    Fortune Summoners: Secret of the Elemental Stone

    Fortune Summoners: Secret of the Elemental Stone



    Platforma: PC Windows
    Kūrėjas/leidėjas: Lizsoft
    Žanras: Veiksmo, RPG, Indie
    Išleidimo metai: 2012-01-30
    Kalba: Anglų

    Įvadas: Kompanija Lizsoft išleido gan gerą ir linksmą žaidimą „Fortune Summoners“. Nors sukurė šį žaidimą japonų kompanija, yra angliška versija kuria galima nusipirkti steam arba atsisiusti (kas ieško tas randa).

    Istorija:
    Žaidimo herojė Arche su savo tėvais persikraustė į Tonkiness miestą kuriame jos tėvas atidarė naują parduotuvę. Arche sekančią dieną mokykloje sužinojo kad mokykla moko magijos ir tam reikia turėti stebuklingą akmenį (Elemental stone). Kadangi musų herojė neturi jo tai taip prasidėjo jos nuotykiai vieno beieškant.

    Žaidimo varikliukas: Žaidimas yra labai įtraukiantis nes reikia greitos reakcijos ir įgudžių išvengti priešų bei naudoti magijas. Pats žaidimas yra side-scrolling nors yra galimybė nustatyti kameros judėjimą pagal kitus ekrane esančius objektus. Žaidimo trukmė yra 24valandos o gal ir daugiau jei neesate labai patyrę. Aš užtrukau apie 22val kaip pamenu ant Normal sunkumo lygio. Progresuojant žaidimui į komandą prisijungs kiti personažai. Žaidimo metu bet kuriuo laiko momentu galima pakeisti personažą vieno mygtuko pagalba. Kitus personažus valdo kompiuteris. Šiame žaidime mažai ka suchytinsi nes herojų lygių sistema priklauso nuo turimų „mark of heroism“.

    Personažai:

    Arche – pagrindinė herojė, vienintelė kuri negali naudoti jokios magijos (ki tam tikro žaidimo taško) ir kovoja su kardu. Taip pat ji yra stipriausia herojė komandoje. Už ją yra labai sunku žaisti nes kiekvienas judesys norint gauti gerą combo turi specialią klavišų kombinaciją. Užtrukau šiek tiek kol išmokau ją valdyti.

    Sana – Arches bendraklasė kuri naudoja vandens tipo magiją kaip heal ar ice ir nešioja staff (magiška lazda). Ji yra labai silpna ir jeigu nėra apsaugota gali lengvai gauti K.O. Bet jos magiška ataka ir gydimas yra labai reikalingas beveik visose situacijose. Nepatariu už ją žaisti, užtenka nustatyti kad healintu kai HP yra žemas.

    Stella – yra paslaptinga ir jaučiu protingiausia klasėje mergaitė kuri naudoja ugnies magiją kuri daro labai didelią žalą.Yra iš turtingos šeimos. Iš pradžių ji neigiamai žiurėjo į Arche bet veliau kai pradėjo siekt vieno tikslo, prisijungė į komandą. Ginklas – durklas.





    Vertinimas:
    Istorija: 10. Labai detali, nenuspėjama, keli side questai.
    Grafika: 9. Labai moe personažai, daug veiksmo, kartais net sunku ekrane sekt veiksmą.
    (NIEKADA NESPRESKITE APIE ŽAIDIMĄ IŠ GRAFIKOS, TAI YRA LABAI KVAILA)
    Muzika: 10. Muzika keičiasi su kiekviena vietove, yra labai raminanti tuo pačiu keičiasi nuo situacijos.
    Gameplay: 9. Detalus apmokymas, daug galvosukių, platus žaidimo pasaulis (nors ne į visas vietoves galima iš pradžių patekti, reikia progresuoti pagrindinėje istorijoje)
    Valdymas: 9. Patogu žaisti pulteliu ir klaviatūra.

    Reikalavimai:
    Windows XP/Vista/7/8
    Pentium III 1GHz rekomenduojama 2.4GHz
    384MB RAM rekomenduojama 512MB
    Direct3D-vaizdo plokštė 64MB
    250MB Vietos kietajame diske.

    Spoileris:
    1
    5
    100.00%
    1
    4
    0%
    0
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...