Tyrėjų naktis 2010

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Adwims
    Naujokas

    • 2010 04 08
    • 23

    Tyrėjų naktis 2010

    Kiekvienas yra atradėjas, tik ne kiekvienas tai žino



    Kokia mintis Tau pirmiausia šauna į galvą išgirdus žodžius „tyrėjas“ ar „mokslininkas“? Turbūt pagalvoji apie laboratorijoje užsidariusį ir vien į mokslo pasaulį pasinėrusį žmogų. Tačiau ar kada susimąstei, kad ir Tu pats gali būti tyrėjas bei atlikti eksperimentus... net ir savo virtuvėje. Perfrazuojant žinomą posakį, kiekvienas yra atradėjas, tik ne kiekvienas tai žino!



    Iš arčiau pažvelgti į mokslininkus ir mokslo paslaptis galėsite rugsėjo 24 dieną vyksiančioje „Tyrėjų naktyje 2010“. Susitikimai su tyrėjais vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Molėtuose ir kituose mažesniuose Lietuvos miesteliuose. Lankytojams duris atvers laboratorijos, planetariumai, observatorijos, Vilniaus universiteto botanikos sodas ir kitos vietos, kur dirba mokslininkai.



    „Tyrėjų naktis 2010 “ bandys nutrinti ribas tarp visuomenės ir mokslininkų bei įrodyti, kad tyrėjai džiaugiasi ir rūpinasi tokiais pačiais dalykais, kaip ir mes visi. Jie gyvena tarp mūsų, nori pasidalinti savo žiniomis, patirtimi ir parodyti, koks įdomus ir naudingas gali būti tyrėjo darbas kiekvienam iš mūsų. „Tyrėjų naktis 2010“ suteiks galimybę iš arčiau pažinti paprastus žmones, gyvenančius tarp mūsų, tačiau kuriančius nepaprastus dalykus.



    Projekte „Tyrėjų naktis 2010“, kuris vyksta 27 Europos šalyse, Tave kviečia dalyvauti Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjunga, Vilniaus universitetas ir įvairūs jo padaliniai, Kauno technologijos universitetas, Lietuvos energetikos institutas ir Socialinių inovacijų institutas. Projektą finansuoja Europos Sąjunga. Pažink tyrėjus ir atrask tyrėją savyje!

    Daugiau informacijos rasite adresu http://tyrėjųnaktis.lt

    Su anime ar manga cia mazai sasaju,bet gal kam nors pravers,nes manau kad turetu buti gan vykes ir idomus renginys

    Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

    Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? Maniakas?
Working...