Nana to Kaoru OVA (ongoing)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Nana to Kaoru OVA (ongoing)


    Nana to Kaoru
    ナナとカオル


    Režisierius: Hideki Okamoto
    Studija: AIC Plus+
    Žanrai: Gyvenimiškas, ecchi, komedija, psichologinis
    Transliacija: 2011-03-29
    Trukmė: 1+? OVA x 24 min.
    AniDB reitingas: 8.21 (16)
    MAL reitingas: 6.54 (106)

    YouTube resursai:
    Traileris

    Papildoma Info:


    Kaoru septyniolikmetis moksleivis turintis SM fetišą. Jis nuolat svajoja apie SM žaidimus su savo vaikystės drauge ir kaimyne Nana. Vieną dieną Kaoru mama neapsikentusi Kaoru dykinėjimo ir užsiiminėjimo neaiškia veikla surenka visus jo SM žaislus ir atiduoda šalia gyvenančiai Nanai, kad juos paslėptų. Taip ji tikėjosi, kad Kaorų bent kart paims reikiamą knygą ir pasimokys. Kol Kaoru nervinasi ir keikia mamą pasisavintų jam šventų daiktų, gretimame bute Nana neatsispyrusi įgimtam smalsumui Nana apsivelka odinį kostiumą skirtą SM žaidimams ir netyčia užrakina prie liemens esančia spynelę kurios rakto ji neturi...
    Po šio įvykio ji supranta, jai nelabai patinkančia tiesą, kad šis netyčia įvykęs SM žaidimukas, jai padėjo atsipalaiduoti, o tas atsipalaidavimas labai teigiamai veikia jos mokymąsi, o mokslai jai labai svarbūs kadangi ji gera mergaitė, pirmūnė, priklausanti mokyklos tarybai. Taigi prasideda kitas Nana'os gyvenimo etapas, kuriame ji padedama Kaoru atskleis savo tikrąją "pervertiškąją" pusę... Paimta iš mangos aprašymo







    Piešimas savotiškas, bet dailus. Jis ypač tinka šiam anime, ne tik, kad labai panašus į mangos, bet ir detalių imtymių detalių, tai puikiai atsispindi ant Nanos kūno. Tiesa šiek tiek į akis krenta, ryškios juodos linojos kuriomis kuriamas šešėlis, bet tai tik dar labiau priartina prie mangos piešimo. Tiesa nors Nana atrodo beveik taip pat, netgi išlaikė tą jos įprotį lyžtelti savo lūpą kai susijaudina, kaip kad mangoje, bet Kaoru veidas šiek tiek per siauras, tačiau tai netrukdo, juolab kad Kaoru mama atrodo tarsi iš mangos nužengusi. Ko gero vienintelis dalykas kas užkliuvo tai per dažnai tie veikėjai būna išraudę, suprantu mangoje jie taip pat raudonuodavo bet ne taip ryškiai.

    Garso takelis per daug neįstrigo, skamba neįpareigojanti instrumentinė muzika, kuri nelabai ką ir pagyvina. Ending'as tai tiesiog kreditai juodam fone skambant japoniškai dainelei, kitaip sakant nieko ypatingo, nors ko gi norėti juk čia ne TV serijos kad būtu galima tikėtis gero OP ir ED.

    Apibendrinimas: Šis anime yra vienos iš mano mėgstamiausių mangų adaptacijų, taigi jos laukiau jau seniai ir pagaliau gavau. Jau pirmosiomis akimirkomis širdį paglostė, tos žalios mokyklinės uniformos, bei nesudarkytas Nanos atvaizdavimas, neilgai trukus pamačiau ir Kaoru, kuris taip pat daug maž išlaikė savo žemo ir susikūprinusio berniūkščio įvaizdį. Viskas atrodo tarsi tikrai iš mangos nužengę, tačiau vėliau pamačius pirmuosius įvykius šiek tiek atslūgo entuziazmas dėl šiek tiek sujauktos istorijos, ji prasideda ne nuo pradžių ir tik vėliau įterpia momentą nuo ko viskas prasidėjo, bet ir jis man šiek tiek per greitas ir netgi kitoks nei mangoje pasirodė. Todėl galima daryti tik viena išvada kad ši adaptacija labiau orientuota į jau skaitančius mangą, o tai bent mano nuomone nelabai gerai. Taigi rekomenduoju pirma pasiskaityti mangą kuri dar jus ir apšvies kas tas S&M.







Working...