Omamori Himari (manga, ongoing)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Omamori Himari (manga, ongoing)


    おまもりひまり(Omamori Himari)
    - Saugotoja Himari -


    Autorius/dailininkas: Matra Milan;
    Pasirodymo metai: 2007;
    Leidimo laikotarpis: 2007-02 - ?;
    Žanras: komedija, veiksmas, erotika, romantika, komedija;
    Panašios mangos: Sekirei, Sora no Otoshimono, Kampfer;
    Skyrių/mangos knygų: 38/6 (ongoing);
    Ekranizacija: Omamori Himari


    ANN / MAL / Anime NFO


    Aprašymas: Šešiolika metų, pats tas laikas pradėti vaikinams domėtis merginomis, eiti į pasimatymus, pažvelgti po sijonais ar krėsti dar kokias šunybes. Tik ne Yūto. Nuo devynerių metų jis gyveno vienas, padedamas tik Rinko, senos vaikystės draugės. Apie ją jis galvojo tik kaip apie draugę ir nieko daugiau.

    Tačiau staiga viskas pasikeičia. Nuo mažens jį saugojęs amuletas netenka galios, ir Yūto susiduria su šiurpia realybe. Jis – vienos iš dvylikos Demonų žudikų klanų palikuonis. Jo galios ilgą laiką buvo slopinamos, siekiant pripratinti jį prie normalaus gyvenimo.

    Bet nėra viskas taip ir blogai – Yūto turi nuostabią saugotoją su uodega ir ausytėmis, demonę - katę Himari, kuri tikrai neabejinga jaunajam šeimininkui, todėl jos netrikdo ir jo alergija katėms...





    Veikėjai:



    Yūto Amakawa



    Himari




    Rinko Kuzaki




    Yūto yra vienintelis gyvas Amakavos klano palikuonis. Klanas kovojo su piktosiomis dvasiomis. Yūto perėmė super galias, tačiau iki šešiolikto gimtadienio net nenutuokė kas ir kaip. Jo tėvai mirė autoavarijoje, nuo to laiko jis buvo tik su su savo drauge Rinko.
    Kitaip ją vadina Amakavos Žaibo ašmenimis. Demonė – katė, ginkluota senoviniu kardu. Nuo vaikystės buvo ruošiama saugoti Yūto. Save vadina „Šeimininko kardu ir skydu“, bei yra neabejinga jaunajam šeimininkui.
    Labai jau berniokiškos išvaizdos mergina, nuo pat vaikystės palaikiusi Yūto. Ji padėjo jam pamiršti depresiją po tėvų mirties. Bene vienintelė jo draugė, kartu neabejinga jam.

    Shizuku




    Lizlet L Chelsie





    Kuesu Jingūji




    Demonė valdanti vandenį. Save mėgsta vadinti Loli, kokia iš tikro ir yra. Neabejinga Yūto. Kartu su Himari mėgsta trintis jo lovoje.
    Tikrąja to žodžio prasme demonas – puodukas. Dirba arbatos parduotuvėje ir turi žavios merginos kūną. Neabejinga Yūto.
    Kuesu, dar vienos demonų medžioklių giminės atstovė. Paprastai vadinama ragana. Yūto sužadėtinė. Vieninteliu juo pasitiki, bei jį myli, nors nori pašalinti jį supančias demones.



    Autoriaus reziumė:



    Jau seniai neturėjau progos aprašyti tokios įdomios mangos, kuri tikrai geresnė už savo anime porininką. Sakyčiau nuo „Sekirei“ laikų. O dabar pagaliau radau. Gaila, kad manga iki šiol buvo užmiršta, ji verta daugiau.

    O dabar prie reikalo. Istorija savotiška, turinti savų pliusų ir minusų. Didžiausias pliusas – demonų kaip žmonių vaizdavimas. Jie myli, kenčia, pyksta, bijo, juokiasi, vienu žodžiu daro tai, kas pridera žmonėms. Truputį jau buvo atsibodęs tas šaltumas visos situacijos („Dears“, „Sora no otoshimono“ veikėjas visko reikėjo mokinti). Kaip didžiausią minusą visgi pažymėsiu ne liurbį pagrindinį veikėją (Na, kaip Sachashi Minato iš Sekirei), tačiau labai prastą Himari nusiteikimą, nes taip nusiteikus pabaigos kažkodėl visai laukti nesinori.

    Piešimas mielas akiai, detali aplinka, didžiulės krūtinės, merginų įvairovė ir mažai vaikinų, bent jau tokių, kurie užima ne statisto vaidmenį. Net nežinau gaila ar ne, bet čia tų nuogybių nelabai ir pamatysi, nors ir be liemenuko, bet dažniausiai Yūto užstoja geriausias vietas.

    Istorija irgi nebloga, iš tikro įtraukė, todėl skyrius sugebėjau perskaityti per ~1 dieną, kas retai nutinka, turint galvoje, kad jie 38 o pats puikiai atsimenu kas juose vyko.

    Taško nedėsiu, balsavimo irgi. Manga gi nestovi vietoje, o juda. Todėl noriu tiek jus, tiek save apsaugoti nuo neapgalvoto pasirinkimo. Šis aprašymas greičiau jau skirtas sudominti šia manga, o ne ją vertinti. Jeigu susidomėjote - skaitykite. O balsavimą įdėsime, kai bus pagal ką daugiau spręsti.



    Vaizdai iš mangos:




    Spoileris:
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-02-08, 15:31.
  • sagara sanosuke
    forumo idiotas
    • 2009 04 14
    • 134

    #2
    pabandysim paskaityt , anime tai super

    Comment

    • nemesis
      Super mega ultra rašytojas

      • 2010 11 08
      • 1186

      #3
      jo anime patiko, reiks kada ir manga perverst, tik pagrindinis veikejas kaskoks molis

      Comment

      Working...