Mano manga - "Žaltis"

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • yuujin
    Final Fantasy games RULEZ

    • 2009 03 01
    • 83

    Mano manga - "Žaltis"


    Sveiki

    Šnekant tiesiai šviesiai - norėjau pasireklamuoti
    Ilgai galvojau kurioje skiltyje kraut šią tema, galiausiai nusprendžiau čia, tačiau jei moderatoriai nuspręs kitaip - prašau perkelkit į tinkamiausia vietą nes:

    Taigi, nors apie mano "Žaltį" kai kurie žmogeliai Lietuvoje jau esatę girdėję (pristačiau jį 2009 m. koicosplay), tačiau dabar žaltis pagaliau "išvydo dienos šviesą". Na, internetinę dienos šviesą Ji galite rasti čia:



    Žaltis - tai nuotykių manga, kurios veiksmas vyksta dabartinėje Lietuvoje (iš pradžių), o vėliau mangos veikėjus Žaltį, Arą, Ugnę ir, žinoma, skaitytoją nukelia į alternatyvų pasaulį, kur šalia žmonių kartu egzistuoja ir senovės Baltų dievai. Taip, taip, mangoje norėjau sukurti kažką sava, lietuvišką, daug nuotykių remsis tikromis legendomis, sakmėmis ir mitais, tik su šiuolaikiniu pateikimu ir perdirbimu, o erdvės irgi bus realiai egzistuojančios tikrovėje (tik žinoma šiek tiek mistiškesnės )



    Žodžiu jei tik turite kokių klausimu - klauskite, nes nesugalvoju apie ką jum pradėt pasakot daugiau.

    ***

    Internetinė "Žalčio versija bus nuolat pildoma (taigi neišsigąskite kol kas radę tik keleta psl., jų jau yra sukurta gerokai daugiau), pirmąją savaitę (t.y. iki 01.15) žaltis kasdien pasipildys po naują psl., o vėliau atnaujinimai įvyks kiekvieną savaitgalį.

    Taigi jei sudominau, būčiau be galo dėkinga, jei apsilankytumėt ir labai tikiuosi, kad jums patiks , o dar laimingesnė bučiau, jei užsikabliuotumėte ir reguliariai lankytumėtės ateityje
    Paskutinis pakeitimas nuo yuujin; 2011-01-30, 22:30. Priežastis: pridėjau paveiksleliu pavyzdziu
    MANO MANGA:


    perziuretu anime list'as http://www.anime-planet.com/users/yuujin/anime/watched
Working...