Teminiai Piešimo Konkursai. Tema: "Steampunk" Pasaka

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Reito
    Narys

    • 2010 11 20
    • 56

    Teminiai Piešimo Konkursai. Tema: "Steampunk" Pasaka

    <hr>
    TEMINIAI PIEŠIMO KONKURSAI

    2012 m. Vasaris


    <a target='_blank' href='http://akaisoul.deviantart.com/art/Steampunk-Fairytale-89349983'><img src=http://fc05.deviantart.net/fs38/f/2008/344/c/e/Steampunk_Fairytale_by_AkaiSoul.png align=left hspace=13 border=2 width=300></a><hr>
    Tema: “STEAMPUNK“ PASAKA
    <hr>
    Jūsų tikslas – nupiešti jūsų pasirinktos pasakos veikėjus, vietoves ar net įvykius, tačiau suteikiant jiems „Steampunk‘o“ prieskonį.

    Kas yra „Steampunk‘as“? Trumpai tariant – tai yra žanras, dažnai naudojamas mokslinėje fantastikoje, kurio pati idėja yra sutelkta į Viktorijos laikų tipo pasaulį, kuriame plačiai naudojamos garo mašinos. Įrankiai, įrenginiai ir net drabužiai pasižymi tokiomis detalėmis kaip krumpliaračiai, garo vožtuvai ir įvairiais smulkiais ir įmantriais ornamentais. Tikslesnę informaciją galite rasti Vikipedijoj (LT / EN), arba tiesiog google parašę žodį „Steampunk“.

    Temai galite pasirinkti bet kokią pasaką, pradedant nuo „Raudonkepuraitės“ su “Snieguole“, baigiant „Dvylika brolių juodvarniais lakstančių“ ir „Egle žalčių karaliene“. Galite netgi dalyvauti su piešiniu pagal savo kurtą pasaką (tokiu atveju atsiųskite ir tekstą, kuris bus patalpintas kartu su piešiniu).


    <hr>
    Konkurso Eiga
    <hr>
    Kaip jau pastebėjote – konkurso temoje nėra žodžio „Pradedančiųjų“, tad dalyvauti gali visi. Suprantu, kad tai gali atbaidyti tuos žmones, kurie yra mažiau patyre piešime, tačiau noriu paminėti, kad tikrai nereikia dėl to nerimauti. Piešinyje kartais idėja gali būti žymiai svarbesnė už atlikimo techniką ir pradedantysis piešėjas kartais gali nupiešti daug įdomesnį ir įsimintinesnį kūrinį, nei profesionalas. Tad nereikia bijoti dalyvauti ir parodyti savo kūrybos kitiems, nesvarbu, ar pirmą kartą paėmei pieštuką į rankas, ar jau kelioliką metų tobulini savo piešimo techniką. Visi skirtingi – visi lygūs.

    "Techninė" informacija:
    Piešinius siųsti man (Forumo Asmenine Žinute) iki Vasario 13d 23:59h (turite dvi savaites). Esant reikalui piešinių siuntimo laikotarpį galėsiu pratęsti.

    Taip pat siųsdami savo darbą galite prirašyti trumpą komentarą/pasakos pavadinimą, kuris bus įdėtas kartu su piešiniu balsavimo metu.

    Pamokas, kaip patalpinti piešinius internete galite rasti >ČIA<
    Darbų siuntimo laikas baigėsi!

    <hr>
    Balsavimas
    <hr>
    Pasibaigus piešinių siuntimo laikui, balsavimui bus duota lygiai viena savaitė.

    Balsavimo eiga bus tokia:
    • Kiekvienas/-a temos viršuje esančiame laukelyje galės balsuoti už patinkantį piešinį ir už tai pasirinktam darbui bus suteikiamas 1 balsas.
    • Jeigu balsuotojas plačiau pakomentuoja savo pasirinkimą (trim ar daugiau sakinių, o ne „Balsavau už šitą, nes man labiausiai patiko“), jo balso vertė pasidaro lygi 3.
    • Kaip ir anksčiau, patys konkurso dalyviai turės teisę balsuoti. Taip pat galės balsuoti ir už save (čia jau grynai savigarbos reikalas), tačiau tokiu atveju jų balso vertė, nepriklausomai nuo to ar komentuos savo pasirinkimą ar ne, bus lygi 1.


    <hr>
    Dalyvių Darbai
    <hr>

    <table><tr><td width=250 valign=top><div align=justify>
    Anim3
    <a target='_blank' href='http://img252.imageshack.us/img252/127/010pb.jpg'><img src='http://img252.imageshack.us/img252/127/010pb.th.jpg' border='0'/></a>
    Undinėlė

    </div></td><td width=10></td><td width=250 valign=top><div align=justify>
    SentoSeishin
    <a target='_blank' href='http://img710.imageshack.us/img710/18/aladdine.jpg'><img src='http://img710.imageshack.us/img710/18/aladdine.th.jpg' border='0'/></a>
    Aladinas

    </div></td><td width=10></td><td width=250 valign=top><div align=justify>
    JY-KO-X
    <a target='_blank' href='http://img7.imageshack.us/img7/7879/eglezalciukaraliene.jpg'><img src='http://img7.imageshack.us/img7/7879/eglezalciukaraliene.th.jpg' border='0'/></a>
    Eglė Žalčių Karalienė
    </div></td></tr></table>

    <hr>
    Prizas
    <hr>
    Ilgai dvejojau ar verta į šį konkursą įnešdinėt prizo idėją, nes iki šiol vykstančiuose konkursuose pati esmė buvo ne apdovanojime, todėl jis ir buvo įgavęs ypatingą jaukumo atmosferą. Tačiau galiausiai nusprendžiau bent viename konkurse padaryti išimtį ir pažiūrėti kas iš to gausis.

    Taigi, daugiausiai balsų surinkusiam autoriui galėsiu padovanot pirmąjį „Trigun“ mangos tomą (12-chapter‘ių, 360 puslapių, anglų kalba). Taip pat nugalėtojas, kaip ir anksčiau, gaus teisę kurti naują temą.

    <hr>

    Jeigu iškilo klausimų - nedvejodami klauskite. Būtinai atsakysiu.
    Linkiu sekmės! Gero piešimo!


    <hr>
    Nuorodos įkvėpimui
    <hr>
    31
    Anim3
    0%
    1
    SentoSeishin
    0%
    23
    JY-KO-X
    0%
    7

    The poll is expired.

Working...