kuomet gyvenimas suduoda triuskinanty smugy

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • niekšas
    forumo idiotas

    • 2006 08 23
    • 544

    kuomet gyvenimas suduoda triuskinanty smugy

    tai va kadangi shiame forume prigijau, tai butent cia ir isliesiu sava skausma ir siela
    man daba baisi depresija, zinokit, ir negana to turiu viena didelia didelia beda, kuria reikia kazkaiptai spresti kadangi neturiu faceboook'o acccaunto, tai neturiu daugiau kur pasipasakoti isskyrus cia.

    reiskia, tai prasidejo priesh.. kiek cia... eee.. nu pries 2 metus sakysim. tada pradejau zaisti viena toki mmorpg geima (nezinantiems trumpai paaaiskinsiu, kat tai toki geimai vadinami "Massive Multiplayer Online Role Playing Game", kur i viena plota suleidzia daug gyvu zaideju ,kurie ten visaip tarpusavyje "questina", level'inasi, draugauja, chat'ina, mushasi, pykstasi, mylisi, prekiauja, apgaudineja, scam'ina, spam'ina, camp'ina, kos'ina ir kaikurie leidzia ten tikrus pinigus, kad butu labai kieti, nes yra loxai realybeje. nu tuos geimus dazniausei ir zaidzia visoki noliferiai, kurie yra nevykeliai realiam gyvenime, tad issi**sineja geimuose ir kietus rauna, bei visoki idiotai, malalietkai, amerikieciai, neisvaizdzios storos merginos, kurios slepiasi uz grazuoles 'characterio', nes niekas nemato kokios jos istikruju, bei visoki brudai malalietkai ten bando per online'a susirasti vaikina/mergina, nes jie bijo tai daryti realybeje. na ir tik labai retais atvejais tuos geimus zaidzia normalus zmones toki kaip as.), kurio pavadinimo negaliu rashyti, kadangi ji cia reklamuoti butu neadekvatu. bet tai savo laiku buvo populerus ir geras geimas (o savo laiku vienas geriausiu f2p mmorpg). nu ir ten as buvau human melee warrior, koks as paprastai bunu visuose rpg, nes man labiausei patinka buti boicu, o ne pasaku burtininku su sijonu. nu ir as ten geiminau, kaip visada su savo real life broliu, kuris irgi tokius geimus megsta ir beto ruko ir jis dazniausiai buna mage, nes visada warrior ir mage grupe per visus geimus buna labai galingas derinys.

    nu ir zaidziau as ta geima ilgai, taciau tame zaidime as per viena questa karta patekau i "squad'a" su tokia viena mergina. tada viskas ir prasidejo. ji buvo jauna,grazi,isvaizdi,sexuali,gerai custom'izuota tideborn rases assassine, su dviem sexualiais peiliais (Evilstare Dual Daggers), o as taip mekstu peilius mmm mmmm mmmmmmmmm nu ir mes tada su ja susipazinom. nu ir zaidem kartu, darem kvestus, turejom tea parties, pk parties ir t.t. ir netiketai as pajutau, kad mane uzliejo jausmai. ir tada veliau per viena kvesta ji man per chata prisipazino ,kad ir ja uzliejo jausmai. ir tada, po kurio laiko praleisto kartu, mes vienas be kito neissivaizdavom savo gyvenimo. tarsi buvo lemta mums per butent ta geima susitikt ir but kartu amzinai. tai buvo nepakartojama.

    as tada apie nieka kita negalvodavau, tik kaip greiciau grizus is darbo pasijungt i ta geima ir buti su ja. ir sededavau tam geime dienom ir naktim ir buvau toks biski zombis, nes miegodavau tik tris val. per para, bet uztai turejau gan auksta leveli ir tais laikais PvP'eshkese dar buvau faktorius, nors beveik neleidau realiu babkiu ant pack'u. per ta laika as apie ja suzinojau daug idomiu dalyku, pvz jos megstamiausia spalva buvo zalia ir jos megstamiausias sportas buvo hokejus, ir jai buvo 23 metai ir ji studijavo kazkokiatai ten teorine astrofizika. nu ir as tai jaunai ,graziai, isvaizdiai, sexualiai, gerai custom'izuotai tideborn'u assassinei visada geime dovanodavau visokias dovaneles, kaipkad event item'us, equipmentus ir pan. taciau visai neseniai netiketai viena karta su tokiu savo draugu is to geimo ejau "dungeon'a" ir mes kalbejomes ir jis man pasake, kad ta mano jauna,grazi,isvaizdi,sexuali,gerai custom'izuota tidebornu assassine realybeje yra nepatraukli. as paklausiau is kur jis tai zino ir jis man pasake, kad jis mate jos nuotrauka kazkokiam socialiniam networke. bet as tada pamaniau, kad jis man tiesiog pavydi ir nesureiksminau jo paistalu. taciau visai neseniai, viena grazu, romantiska, sexualu penktadienio vakara mes su ja vel sedejom ir beprasmiskai bazarinom ir kalba nukrypo iki realybes ir mudu sugalvojom apsikeisti savo realiu snukiu nuotraukom. nu ir mes tada pasijungem i skypa ir as dar specialei per telefona nusifotkinau is kuo grazesnio rakurso ir dar be maikes ,kat matytusi visa mano neishpasakyta muskulatura ir nusiunciau jai per skype ta nuotrauka, o ji man atsiunte savaja. ir tuomet.. atidares jos nuotrauka as pamaciau... kad ji visai ne tokia kokia as ja issivaizdavau! net ne blondine.. ir kas baisiausia - ji buvo nepakankamai liekna, kad atitinktu mano standartus!!! mano vidinis pasaulis sugriuvo. visi mano lukesciai, viltys ir svajones zlugo. ateitis, kuria norejom susikurti sugriuvo ta grazu, romantiska, sexualu penktadienio vakara. tarsi likimas butu man netiketai spyres i pacia skaudziausia vieta (t.y. i kiausinius) ...nu kodel ji negalejo buti lieknesne ir blondine...

    man uzejo depresija ir as net pradejau galvot kaip butu faina is savo rieshu pasileisti fontana... bet dabar man susidare dar keblesne situacija, todel prashau jusu patarimo - kaip man jai graziai pasakyti, kad ji nuo manes atsiknistu? nes as nebenoriu su ja bendraut, taciau nenoriu jos uzgaut. ka jus darot, kai norit, kad neliekna mergina nuo jusu atsiknistu?
  • Wishmaster
    KOI team founder


    • 2008 07 18
    • 411

    #2
    I think that post gave me cancer...
    Of all the things I've lost - I miss my mind the most
    All bannanas in the world - unite!!!

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      na ir tik labai retais atvejais tuos geimus zaidzia normalus zmones toki kaip as.
      Šitas tavo teiginys su visa šita išpažintimi absoliučiai nesiderina.
      Jei rimtai tai nematau jokios problemos. Kodėl tave turėtu jaudinti kažkokios nepakankamai lieknos ir dar ne blondinės jausmai? Nesusituokę (bent jau zakse), vaikų ir sąskaitos banke neturit... Ačiū ir viso gero manau užteks.

      P.S. Prisipažink, čia gi ant bajerio, ane?
      Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2012-07-17, 12:48.

      Comment

      • Bardakas
        Žmogus Ne





        • 2005 09 22
        • 1462

        #4
        Negalėjau tiesiog trinti, per daug juokinga, tad perkėliau istoriją ten kur ir jos vieta - Fanfiction.
        Na ko tu rūpiniesi niekshai, kiek pamenu tavęs bet kokiu atveju moters kūnas netraukia. Tai ar blondinė, ar stora, ar liekna, ar kokia tais transseksualė, manau tau vis vien nepadės pagydyt durnumo ;]



        p.s. visiems, nešerkit trolio.
        Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2012-07-17, 11:07.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

        Comment

        • Airiz
          מיד





          • 2004 01 09
          • 1656

          #5
          liekna blondinė,astrofizika, "tokie normalus kaip aš"..
          Troll?
          Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2012-07-17, 08:00.

          Comment

          • NanaChan_
            Love & Peace

            • 2009 06 01
            • 54

            #6
            o, vau. lyg ji tikrai turėjo būti liekna ir blondinė? naivuolis.
            ir dar pasakyk, kad ji kažką tau reiškė iš tikro, be tos išvaizdos kurią įsikliopinai game, nes pamatęs nuotrauką iškart atsisakei minties su ja bendraut.

            Comment

            • TheNewGuy
              Narys

              • 2011 03 22
              • 63

              #7
              Gal kažkaip su tais fontanais verskis ,visgi kažkas gražaus iš viso šito išeitų.

              Comment

              • Miesto_Druidas
                the journeyman



                • 2010 08 17
                • 1691

                #8
                O gal ji visai fainas žmogus, su kuriuo galima maloniai pabendrauti, pakalbėti (kas kad išvaizda iškeltos kartelės neatitinka), negalvojant apie kokius tai 'artimus' santykius tik po apsikeitimo nuotraukom.

                Comment

                • Hikari_
                  Mental

                  • 2008 02 27
                  • 981

                  #9
                  Tai nesuprantu, čia rimtai ar ant bajerio? o_O O šiaip tuose žaiduose yra ir normalių žmonių, nebūtinai visi baisūs

                  Comment

                  • Viktoras
                    Rimtas forumo narys


                    • 2008 03 17
                    • 190

                    #10
                    Pats žinojai su kuo susidedi... O, tik kvailiai žudosi, jei nepridirbo kitiems nelaimių (jei nesi apsivogęs biržos makleris skrendantis per 50 aukštų, tu neturi pasiteisinimo nusižudyti, ypač dėl internetinės "meilės").

                    Bendrai paėmus, mums, nerdams (me included), apie "tikrą" meilę sunku kalbėti, mergos "tokiais" nesidomi...

                    Comment

                    • Svajotojas
                      Naujokas
                      • 2012 07 13
                      • 17

                      #11
                      Na jeigu čia rimtai tai ir aš buvau užkibęs ant tokių žaidimų ir tikrai pilna normalių žaidėjų, aišku kiekviena bačka medaus turi turėti savo dervos šaukšta ir aišku ta derva sugadina visą medų ir visą žaidimą. Man asmeniškai tokios "meilės" nebuvo bet jei tikrai taip yra nebūk skiedalas ir sakyk bendraut galim bet nieko daugiau. Nereikia tempt gumos ir klimp į viską dar giliau gal nieko neprisigalvotų.

                      Beje, o jeigu čia išsigalvojai tai gerbiu už tokią lakią vaizduotę, pastabumą detalėm ir beje aišku išsamumą bei detalumą.

                      Comment

                      • Augis24
                        AZ rėmėjas




                        • 2009 03 29
                        • 769

                        #12
                        Atejau i animezona kaip visada paskaityti nauju postu (le me) -> , varciau varciau ir staiga pamaciau kazkoki tai brieda sumasciau paspausti visiskai nieko nesitikedamas taciau....
                        Kaip tave ta merga suviliojo kodel ji buvo ne liekna blondine - sukosi man tokios mintys galvoj, kol skaiciau visa "tai"
                        Po to galvojau, jog cia animezonieciai krecia pokstus vel bet juk ne balandzio 1-moji...
                        Ir palaipsniui viskas keitesi ... ... ... ...



                        Mano humoro jausmas sito neprieme

                        Comment

                        • Sable
                          The Hitchhiker





                          • 2005 03 11
                          • 1530

                          #13
                          Heh privertei nusišypsot Šiaip kai prisimenu dabar paskutinį sykį geiminęs rusų serveryje, tai buvau prisireginęs klano puspalyje ir matęs daugelio fotkes. Sieti virtualų žmogaus įvaizdį su realybe yra klaidinga mažu mažiausiai Bendravau su vienom(ais) rodos galvas turinčiais savo vietose, bet fotkėse visai ką kitą mačiau bene nuolat. Dažnai tas priešpriešos jausmas būna palyginus O kai išgirsdavau balsą kai per kokius team-speakus šnekėjom, tai irgi susižvengt norėdavosi po stalu išgirdus kokios nors dwarfės žemą balsą, ar kokio stambesnio vyriško personažo - pyplišką. Oh well, savaip smagūs tie kuriozai in mmorpg ^^'

                          Comment

                          • RayYuka
                            Paraamnestical

                            • 2009 11 02
                            • 206

                            #14
                            I'm pretty and i play mmo...
                            Tuose mmo idomiiu dalykeliu kartais nutinka... as asmeniskai niekada nepatyriau tokio tragisko meiles fiasko, bet pazistu pora dedziu, kurie po darbo taip pat zaidzia... Karta grajinom pas viena namuose(two pc), kai staiga prie jo ilgakojes, graziai apsikarsciusios auksto rango elfu rases mages prileke toks vienas... meiles paveiktas kaip sakant... Kas toliau vyko kaip ir aisku turetu buti? Atbeges virtualusis kazanova ibruko kelias dovanas ir kaip vantos lapas neatlipo... Ir mano mmo kompanionas staiga tapo 22 metu studente ... ^,^
                            Stebejau kaip jis lobstasi is savo virtualaus vaikino, net pavydas sukilo :<
                            Ugh gal cia ne i tema vis del to?
                            Santykiai internetu man visada atrode beprasmiai.
                            Paskutinis pakeitimas nuo RayYuka; 2012-07-17, 20:39.
                            Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

                            Comment

                            • Skypy_Stick
                              Filosofas
                              • 2012 01 15
                              • 30

                              #15
                              Jei čia trolis padirbėjo tai respect jam man tikrai patiko.
                              O jei ne tai rimtai kaip Killerbee sakė koks tau skirtumas jei neturit nei bendrų vaikų nei sąskaitos banke. Ko tu parinies? Aš suprantu ką reiškia kai sugriūna visos svajonės ir lūkesčiai ir manau visi tai žino. Tik, juk pats sakei, kad dažniausiai šiuos žaidimus žaidžia žmonės be gyvenimo, tai ko tu tikėjaisi? Anyway nenukabink nosies ir bandyk susirast mergina realybėje, o per įvairius soc. tinklapius ir kita š... net nebandyk jei nesi tam atsparus .
                              P.S Džiaukis, kad ten bent jau mergina, iš tikrųjų, o ne 40 metu senis kaip man karta buvo .
                              Jei pasimetei savyje, nežinai gyvenimo prasmės ir net nežinai kam vis dar gyveni - sveikas atvykęs į mano pasaulį.

                              Comment

                              Working...