Transformers The Movie

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Airiz
    מיד





    • 2004 01 09
    • 1656

    Transformers The Movie

    Kaip kaikurie zino, liepos 3 diena musu laukia DREAMWORKS studijos, MAIKLO BAY'jaus filmas TRANSFORMERS
    Kadangi Transformeriu era prasidejo nuo animacinio serialo ir HASBRO zaisliuku, manau bus idomu zvilgtelt i dar viena i platuji kino pasauli ishejusia ekranizacija.
    Treileri galima paziuret cia
    Spoileris:
    http://www.transformersmovie.com/

    Beje jisai atrodo gana neprastai
  • kypshius
    Rašytojas



    • 2007 04 17
    • 254

    #2
    nuo liepos 5d. lietuvoje
    traileris http://youtube.com/watch?v=s7uXvqfQvNI

    Užkalė visus langus ir augina pingviną.

    Comment

    • NonStop
      CatGirls are cute :p


      • 2003 01 16
      • 192

      #3
      na ka paziurejau kinoteatre filmas tikrai geras nors ir komedija veiksmo kompiuterine grafika pasistenge ziurisi lengvai ir linksmai
      Life is cheap, but Death cost money...

      Comment

      • Erdogan_
        Naujokas
        • 2006 02 19
        • 24

        #4
        tai ka laukiam 2009 ir antros transformers dalies

        Comment

        • Kurotani
          Rimtas forumo narys

          • 2007 01 01
          • 119

          #5
          na vakar paziurejau si filma kino teatre.. ish pradziu buvau nusiteikusi gana pesimistiskai , o kai prasidejo filmas.. .pamaciau kad tai super kurinys... tiek efektai, tiek siokia tokia humoro doze, veiksmas...viskas labai vietoje.. duociau 10 is 10.. jau laukiu antrosios dalies tiesiog isimylejau ta kol kas koncepsini "Camaro CZ6" (geltonas su 2 juodais dryziais, transformeris vardu bumblebee) ..kaip tokio kada nors noreciau..ahh

          Comment

          • Ekgp97sl
            Vietinis šnipinėtojas

            • 2006 01 16
            • 63

            #6
            Būtinai palyginimui reikės pažiūrėti pirmąją animacinę dalį.
            Taigi apie filmą. Animacijos adaptacija vaidybiniame filme, tenkia pripažinti, puiki; pats filmas - spec. efektų kratinys, na Transformriai - kitaip nė būti negali. Visa CG dalis nepriekaištinga, tokia, kad galbant apie apie garso takelį.. o buvo jis ten toks? į pabaigą susivokiau, kad negirdėjau nieko, užtat pasigrožėjau vaizdais, o jau kuo grožėtis ten buvo, kas nespėjot pamatyti, prašom, pavydėkit. :] Kas kiek erzino, šitiek blurinimo nė per velnią nereikėjo, o ir kamera pernelyg judanti; suprantama, norėta, kad būtų vaizdo 'gyvumo' elementas, bet detaliau įsižiūrėti į autobotus [smagus žodis] bežiūrint knieti, kad net padai svyla.
            Siužetas, o kaipgi nebus tokio. Gerbėjas buvau, bet kokia buvo animacija beveik nepamenu ir nežinau, kaip su nukrypimais, tad ir prikibti neradau prie ko, tiesiog bene seniausi laikai, kokius prisimenu. :]
            Kas filmą gadina - tai tipiniai šiurpą varantys holivudo elementai - o gi nuolatniai erzinantys lėkšti dialogai, nors susitaikyti galima nesunkiai. Pati vaidyba neužkliuvo. Toliau, et, JAV ginybos ministras su kokiu tai dvivamzdžiu ar velniai žino kuo rankose. xD Makalynė: gražūs SFX, automobiliai, mergina, ateiviai, hitech šlamštas, kurio galėjo būti ir daugiau, nevykę juokeliai, storas žioplas hakeris [nutukęs paauglys per keliasdešint sekundžių, t.y. tik prsėdęs iškoduoja ateivių signalą, kurio niekaip neperkando krūva geriausių šalies specialistų; kas čia per velnias?], keletas kietų kariškių, įsimaišiusi nuovoki blondinė. Ir kur viskas girdėta, matyta? Holivudo standartai, ne visai to tikėjaus, filmui trūko rimtumo, daug trūko, kaip kažkas kažkur pastebėjo, norėjos daugiau fatališkumo, ir išvis išskirtinumo ne vien spec. efektais. Iki antros dalies toli, bet viliuos bus labiau kuo pasidžiaugti, antraip neatsipirks jau Michael Bay vien tik su Prince of Persia; iš Michael Bay kaip režisieriaus, matyt, daug tikėtis neverta.
            Belieka laukti 2009-ųjų; Project 880, Gunnm! Cameron'as gal ką geriau parodys. Šiokia tokia nauja kino karta, regis.
            Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-07-08, 09:44.

            Comment

            • Yume

              #7
              as jau irgi sita filma maciau. Buvau nusiteikus kad jis bus neidomus, bet apsigavau ir laikas beziurint praejo labai greitai. Geras filmas, geri efektai, istorija gera ir humoro uzteko kieciausiai vistiek buvo "ups my bad" ir siaip, manau verta paziuret :> as irgi laukiu antros dalies

              Comment

              • FreaK`aZ
                Rimtas architektorius




                • 2005 02 22
                • 532

                #8
                7 ish 10. vien del transformeriu ir CG. Kovu scenos sumakaluotos belenkaip, tarp visu sprogimu, skraidanciu masinu nematyt nei kas su kuom kaunasi nei ka. Ir is vis per daug amerikieciu, su savo esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus,esu gėjus, patriotizmu and FREE COUNTRY, pykina mane nuo ju jau. Kaip cian dar afganistano nepaminejo. O dar LP daina ant pabaigos uzdejo, nu jau labiau susimaut turbut neimanoma
                "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                with a sick idea of world domination"

                Comment

                • Airiz
                  מיד





                  • 2004 01 09
                  • 1656

                  #9
                  TO-------------> Ekgp97sl
                  Naa..tamsta suvare apie filma pats ne kazin jau kaip gerai.
                  Supratau vien tai kad mum sako: filmas - visu filmu lieviausias shablonas. O vien be asm. antisimpatiju daugiau nieko ir nepamaciau.
                  Kokio rimtumo galima tiketis ish filmo pagal anime?
                  Bet tai reishkias kad filmas nulemtas but pamirshtam ishkart po pasiziurejimo? Deja tai nera taip.
                  Humoras...kaip tik humoras nera lekshtas ir dialogai kaip filmui 4Fun yra gana neblogi, beto greiciausiai (del ko esu isitikines beveik 100%)neapsejo be tamstos Stv.Spilbergo isikishimo, o kadangi gerbiamasis yra Zydas, tai ir humoras yra gana savotishkas, bet nuoshirdziai juokiaus ish tai, o kuriam dar filme prezidento mes matem tik raudonas kojines, rankos uz galvos ir -=brangute, suveik mes shokoladini sausaini=-
                  Sakyciau gana drasu kaip filmui apie invazija i USA, del ko amerikieciai esa labai paranojishki.
                  Palyginus su BAD BOYS II dialogais, Tra-riu dialogai tikrai gana padoraus lygio.
                  Kovos scenos.
                  Cia jau Bay'aus stilius. Patiko momentai labai primenantis THE ISLAND, tokia pati spalvu gama, scenu pastatimai, muzika, matyt tai patiko ISLAND filme, todel kazkas panashaus buvo ir cia. Tai nesugadino bendro vaizdo.
                  Na o kovos ir transformacijos...
                  Cia aukshtoji klase. Apie DREAMWORKS studija arba geriau arba aplamai nieko.
                  Tr-jos sudetingos, tai dar labiau vercia gerbt zmones, kurie tai dare.
                  Pati isimintiniausia kova 1ma ir paskutine, tas DECEPTIKON TANKBOT kazkaip primine ARMORED CORE kovines mashinas.
                  Tuo metu tai viskas panashu i TRIBES.
                  Naudojama "sunki artilerija", F-35 naikintuvai, A-10 shturmovikai. Tankai ishsilaxto, lektuvai sprogdinami SONIC tipo ginklais. Grazu ir ispudinga.
                  Deja, Bayui vis kazko pritrunka kovos scenose, kazkokios mazytes ziupsneles vertingu sunkiai apciuopiamu "prieskoniu". Jei ju nera- nelabai to pritrukoma jei nezinom,o jei yra - nebuna pro shali.
                  Velgi momentais tai atsiduoda SALA, na -=i sveikata=- tik nepadauginkit kita syki
                  Visa ko neparashiau jei norima nueikit paziurekit, kitaip nebus idomu ziuret, arba galu gale parsisiuskit paziuret, vistiek nieko nekainuos.
                  Bay'jau kurybos megejui patartina paziuret.
                  Del Linkin' Park gale...paziurejus visa filma kai jisai JAU NEPATIKO ir labiausiai parintis del gabalo titruose, kuriu niekas kinosalei neskaito ir kai visi keliauja link duru? Susimovimas? jei filmas butu sh jo neishgelbetu net geras soundtrakas.
                  Nerimta.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-07-06, 20:56.

                  Comment

                  • Ozis

                    #10
                    Na vakar paziurejau transformerius ir as. Ir ispudis tikrai nekoks.
                    I 2.5 val filma ikisti 15-20 min dialogu ir net ne tam, kad perteikti siuzeta, bet tik tam, kad siaip kazkas butu bent pasneketa? Atsiprasau daugiau dialogu (ir protingesniu) teko matyti net hentajuos ar pornuchoj. Na bet ko daugiau tiketis is komiksu (/manga/anime) ekranizacijos. Siuzeto nebuvimas nebuvo netiketas.
                    Labiausiai nuvyle CG. Butent del ju si filma ir ziurejau, norejosi pasigrozeti robotu dizainais, ju judejimu, kovomis. Ar pavyko? Ne! Kovos nieko neissiskyre is filmo visumos - viskas buvo daryta ant greicio (tipo kad ryskiau matytusi action komponentas). Isvis nesuprantu kam buvo reikalingi spec.efektai jei ju buvo tiek daug (kur reikia ir kur nereikia) ir jie buvo prasukamai taip greitai, kad is pirmo karto nelabai suprasi kieno ten kumstis praskrido, kuris transformeris nukautuotas nuskrido, kuriam varztai isbyrejo. Kovas, na bent jau i filmo gala, galejo padaryti siektiek slow-motion, juk po velniu butent del kovu daug kas ir teziuri sita filma. Prisiminus kaip graziai buvo padarytos kovos FF:AC, transformeriu ivertinimas krinta.
                    Fizikos ir realiu desniu nepaisymas. Na nemanau, kad verta apie tai sneketi, bet nokia (ar telfono budele) saudanti raketomis? Is kur? Nuo kada hakeriai nagrineja laidais sklindancius signalus (butent signalo forma ir jo konversija i garsa)? Atsiprasau, bet viskam turi buti ribos.
                    Na dar yra pora smulkesniu priekaistu, kurios galima issakyti visiem amerikoniskiem filmam. Pvz. hipertrofuotas herojiskumas. Bet tokie trukumai nublanksta palyginus su auksciau isvardintais.
                    Kazkas minejo, kad filme buvo jumoro? Kazkodel jo neradau.
                    Filmo pliusai? Neblogos isvaizdos aktore (ta kur vaidino Mikaela (?)) ir Bumble Bee. Grazu ir tiek.
                    Taigi apibendrinant 3 is 10 (po bala uz kiekviena filmo pliusa ir balas uz tai, kad pirmasis mano multikas/komiksas/anime). Nuosirdziai tikiuosi, kad tesinio nebus.

                    Comment

                    • Airiz
                      מיד





                      • 2004 01 09
                      • 1656

                      #11
                      Ozzy ----> tik zinok vien ties hentajaus ir pornuchos neapsistok, nes kitokio zanro video medziaga paskuj bus dar sunkiau suvokt. O jei dar lygini butent pagal tokius kriterijus, tai daugiau klausimu nePASISTOJA.
                      Del dialogu---> reikia skaityt subus jei nesi tikras del savo anglu kalbos ziniu.
                      Budele shaude tikrai ne raketom.
                      NOKIA---> pamirshai kas buvo sakyta? -=KUBAS TURI GALIU=-, o tos GALIOS mifinis dalykas, tad neteig kad NEIMANOMA, beto filmas ne dokumentine pagalba telefu remontininkams.
                      Patiko mergos? Reishkias i kita neziurejai, o ir nesinorejo.
                      Dizainas ir CG nuvyle?
                      Pats taip sugebesi?
                      Ka ziurejai, CAMrip'a?
                      Nuo kada kakeriai tikrina laidinius signalus?
                      NUO MODEMO ATSIRADIMO LAIKU.
                      Nemanau kad Pentagone ir Karinese bazese naudojamas WiFi only-->perdaug lengvas taikinys.
                      O laidine vidine infrastruktura patikimesne su grieztais kontroliojamais ishejimais i ishore.
                      Movie pagal anime...
                      O anime aplamai MULTIKAI, bet visi laimingi kad tai turim ir ziurot visokius NARUTO.

                      Comment

                      • Ekgp97sl
                        Vietinis šnipinėtojas

                        • 2006 01 16
                        • 63

                        #12
                        Airiz,
                        antipatijos, na ir kas? O keistai gaunas - Bay'aus braižas man nepatinka, bet jis kaip tik imas filmų, kokie mane domina. Lyginant su The Island Transformeriai pastarąjį pranoksta tik CG dalimi, kai mano akimis Sala tarp filmų tėra vidutinybė. Būtent, kad Transformeriai tėra '4fun' tipo, režisieriaus vizija ekranizuojant tokį anime man ne visai prie širdies. O radai su kuo lygint, Bad Boys II.. dialogai vietomis kaip iš Amerikoniško Pyrago nužengę - kur ne kur tiesiog patylėti būtų pravarčiau; taip, gana padorūs, bet maža to.
                        Pernelyg nesismulkinant, Transformerius tikėjausi būsiančius įspūdingu novatorišku filmu, maniau, išvys dienos šviesą naujas sci-fi, besilygiuosiantis su tokiais kaip Matrica - taigi, nė per velnią to negavau, tad ko gi man nesiskųsti.
                        Tiek kad tiesa, buvo 'highly entertaining', tik galbūt ne visai žinojau, kur einu.
                        Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-07-07, 18:40.

                        Comment

                        • Airiz
                          מיד





                          • 2004 01 09
                          • 1656

                          #13
                          Autorius Ekgp97sl
                          Airiz,
                          antipatijos, na ir kas? O keistai gaunas - Bay'aus braižas man nepatinka, bet jis kaip tik imas filmų, kokie mane domina. Lyginant su The Island Transformeriai pastarąjį pranoksta tik CG dalimi, kai mano akimis Sala tarp filmų tėra vidutinybė. Būtent, kad Transformeriai tėra '4fun' tipo, režisieriaus vizija ekranizuojant tokį anime man ne visai prie širdies. O radai su kuo lygint, Bad Boys II.. dialogai vietomis kaip iš Amerikoniško Pyrago nužengę - kur ne kur tiesiog patylėti būtų pravarčiau; taip, gana padorūs, bet maža to.
                          Pernelyg nesismulkinant, Transformerius tikėjausi būsiančius įspūdingu novatorišku filmu, maniau, išvys dienos šviesą naujas sci-fi, besilygiuosiantis su tokiais kaip Matrica - taigi, nė per velnią to negavau, tad ko gi man nesiskųsti.
                          Tiek kad tiesa, buvo 'highly entertaining', tik galbūt ne visai žinojau, kur einu.
                          ash lyginu su kita Bayaus kuryba
                          o tu cia radai ka lygint: Matrica su Transais....

                          Comment

                          • Ekgp97sl
                            Vietinis šnipinėtojas

                            • 2006 01 16
                            • 63

                            #14
                            Autorius Airiz
                            o tu cia radai ka lygint: Matrica su Transais....
                            Nežinau, kaip tu tą supranti, bet omenyje turiu daugiau ar mažiau išliekamąją vertę [savo akimis, žinoma].

                            p.s. nusispjaut ant tų žanrų ypatybių.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-07-07, 18:57. Priežastis: vietoje naujo posto pildome senąjį

                            Comment

                            • Airiz
                              מיד





                              • 2004 01 09
                              • 1656

                              #15
                              Autorius Ekgp97sl
                              Nežinau, kaip tu tą supranti, bet omenyje turiu daugiau ar mažiau išliekamąją vertę [savo akimis, žinoma].
                              Zanrai skirtingi juk visai.
                              Kur lenkai broliai su melyna ir raudona tablete, kakeriai sulauze matrica su paprastu senu telefu, o kur tokios pat spalvos robotai atvyke ieshkot infos akiniuose...

                              Comment

                              Working...