Spausdinti temą itp anime sąrašas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • shotatsu

    Spausdinti temą itp anime sąrašas

    Taigi noriu pasidalinti su kitais savo anime sąrašu kadangi pačiam kartais tenka ilgai ieškoti kokio anime įdomaus tai galbūt kažkam panašus anime patinks kaip ir man ir galės iš mano pateikto sarašo ką nors išsirinkti.Mano pateiktuose anime dažniausiai būna herojus kurio galios atsiskleidžia kovos metu, turi išgelbeti bet kuria kaina: mergina, pasauli ... ar panašiai dažniausiai būna tiek rimtu scenų tiek humoro, lengvi anime.



    1.-2.Sword art online
    Metai 2022. Pasaulyje tikra perversmą daro nauja žaidimų technologija virtualios realybės MMORPG. Ilgai lauktas žaidimas žaidimas Sword art online (SAO) kaip tik turi savo premjera tūkstantis žmonių prisijungia prie šio žaidimo. Po neilgo žaidimo pas žaidėjus pradingsta funkcija išeiti iš žaidimo ir paaiškėja kad norint išeiti iš žaidimo reikia pereiti visą žaidimą jeigu mirsi žaidime mirsi ir realiam pasaulyje.

    Labai patiko nuo pat pirmos serijos nebėgalejau jau atsiplėšti nuo šito anime visos serijos buvo labai įdomios piešimas nuostabus nors aš ir nesu mėgėjas trumpu anime kaip šis 25ep ir tokio piešimo ten kur akys didžiulios ... man labiau prie širdies toks piešimas kaip bleach, dragon ball, naruto buvo bet po šio anime aš pakeičiau visiškai požiūri į anime pradėjau žiūrėti trumpus ir su kitokių piešimu ir atradau tam tikra kategorija anime kurie man patinka nors nesu tikras kokia čia kategorija ... na SAO serijos vis dar ongoing kaip pradėjau žiūrėti galvojau kad jau užbaigtas .. ir vėl neturėjau ką žiūrėti ... ieškojau ir suradau accel world kuris patenka į antrą vietą tai accel world kas idomu jį kūrę tas pats žmogus kaip ir SAO.


    1.-.2Accel world
    2040 metais, Neuro-synchronizacjos arba kitaip technologija kuri leidžia žmonėms manipuluoti savo visais penkiais jutimais tapo populiari vietose ten kur tik galima prisijungti prie interneto ir įžengti į virtualu pasauli.Haruyuki "Haru" Arita tai žemas, apkūnus berniukas kuri turi žemą savygarbą. Kad pabėgti nuo kančių iš tikro gyvenimo jisai prisijungia prie mokyklos tinklo kur gali pažaisti squasha kur visada laimi ir užimta geriausia vieta žaidime. Viena diena Haru patraukia gražios mergaitės dėmesį kuri pasiūlo jam galimybę prisijungti prie paslaptingos programos per Neuro-synchronizacją pavadinimu Brain Burst kuris leidžia asmeniui sustabdyti laiką per "pagreiti" laiko nesustabdo bet labai pagreitina atrodo kad laikas sustoja ... visi įtariai žiūri į Haru kaip toks storas, mažas berniukas kaip Haru gali draugauti su tokia gražia mergina kaip Kuroyukihime jis galvoja kad iš jo tyčiojasi bet iš tikrųjų Kuroyukihime myli Haru ...

    Ir net sunku pasakyti koks įdomesnis anime SAO ar Accel world galbūt net įdomesnis tik pabaiga ne tokia kurios aš tikėjausi na aš tikiuosi kad bus antras sezonas dar ir ovos eina... žauriai rekomenduoju pasižiūrėti!


    3.Zero no Tsukaime
    Anime apie nuotykius Louise Valliere, kuri mokosi magijos akademijoj Tristain'e, iš to kad blogai sekasi magija turi "mažai privalumų" na tikiuosi supratot apie ką aš (.)(.) jeigu nesupratot tai ir nereikia Louise Valliere dave pravarde Zero. Kitais metais kaip visada visi mokiniai bando iškviesti sau familiarą toki sutvarimą panašu charakteriu į magą kuris padeda kovoje iki mirties. Dalykų normaliu yra iškviesti drakona, salamanda arba kita koki sutvėrimą bet Louise iškviečia
    Saito Hirage paprasta žmogu iš Japonijos nors Louise'i ir nepatiko jos iškviestasis kompanionas o kompanionui dar labiau Louise nepatinka nes ji verčia Saito miegoti ant grindu, skalbti skalbinius, muša ir dar neduoda valgyti dėja išviesti antra karta familiarą nėra įmanoma .. o žmogus tristaine kitam pasaulyje yra pati žemiausia rušys kokia tik gali būti cherarchijos višuje magai bet palaipsniui Saito su Louise suartėja .. bet vistek saito pastoviai gauna lupti nuo Louise "Ah tu nedėkingas šunie vėl žiūri į kitas merginas?".


    Ieškojau panašaus anime į accel world ir sao na ir galima sakyti suradau nėra jis toks rimtas mažiau action visas turbūt įdomumas prasideda nuo 8ep daug juokingų scenų nors parašyta kad n-13 sakyčiau n-15 šito anime varikliukas yra turbūt humoras bet yra kažkokių panašumų su accel world ir sao kitas pasaulis, super galios, gelbėjimas ir daug, daug velniškai juokingų scenų.

    4.Bleach
    5.Naruto
    6.Dragon ball
    7.Samurai X

    Štai toks mano sąrašas geriausiu anime jeigu turit ką nors pasiūlyti rašykit kaip tik baigisiu žiūrėti Zero no Tsukaime nebėturesiu vėl ką žiūrėti.
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2012-11-22, 20:44.
Working...