Metų nusivylimas 2016

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Net
    Spamintojas :)

    • 2009 01 21
    • 392

    Metų nusivylimas 2016

    <hr>
    Metų nusivylimas 2016
    <hr>
    » Ar išgirdus naujieną, jog pasirodys būtent ŠIS anime tau ėmė greičiau plakti širdis? Galbūt susidomėjai nauju darbu, kuris buvo kurtas tavo mėgiamos studijos? Pasiruoši geram vakarui su dubeniu spragėsių, bet pažiūrėjus į ekraną imi galvoti "ką aš čia per klaidą įsijungiau", o akys prašo pasigailėti, kadangi nuo matomo "grožio" jos jau ima kraujuoti... Ką gi, tu reikiamoje vietoje, kas tau šiais metais sudaužė daugiausiai vilčių ir nuvylė labiausiai?


    <table><td>Nominantai:<ul><li> Berserk 2016
    <li> Joker Game
    <li> Koutetsujou no Kabaneri
    <li> Mayoiga
    <li> Taboo Tattoo
    </ul></td></table><hr>
    29
    Berserk 2016
    0%
    10
    Joker Game
    0%
    1
    Koutetsujou no Kabaneri
    0%
    10
    Mayoiga
    0%
    5
    Taboo Tattoo
    0%
    3

    The poll is expired.

  • SataNa
    Mind Zone



    • 2008 02 15
    • 600

    #2
    Kaip kultinė manga, kuri nusipelnusi yra aukščiausio lygio ekranizacijos ir gavusi CGI mėsmalę.. Balsas atitenka Berserk'ui. Pats faktas ant kiek tragiškai adaptuota buvo nužudo net svarstymą dėl kitų anime išpildymo.
    Kartoškė

    Comment

    • Yuu_S
      友人
      • 2010 05 24
      • 13

      #3
      Balsuočiau už Servamp, nes tikrai buvo beviltiškai prastas, bet kad jo nėra. Taboo Tattoo irgi mačiau bet pastarasis už anksčiau minėtąjį daug geresnis, tai nekyla ranka už jį kaip prastą balsuot nors nebuvo labai jau geras.

      Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online

      Comment

      • Augis24
        AZ rėmėjas




        • 2009 03 29
        • 769

        #4
        Berserk - paint'inis piesimas uzmuse visa nora.
        Mayoiga - kazkoks neisgimdytas mutantas.
        Taboo Tattoo - cia yra kazkas... nezinau.. nezinau kaip issireiksti, kaip ka pasakyti, ka isvis pakomentuoti.. Tiesiog. NE. Balsas sitam, toks pat lekstas, kvailas ir siaip, neturintis prasmes, kaip ir Ranta.
        Koutetsujou - Cia suprantu, kad daug kam nugrybavo i lankas, na bet ikisti ji i metu nusivylima, kazkaip nezinau...

        Joker Game - galima komisijos pasiaiskinimo, kodel sitas cia isvis yra? Tiesiog, smalsu, nes jau nebe pirma kategorija, kazkaip atrodo, kad tik favoritus sukisot i topus, pagal kiekvieno individualu skoni, neatsizvelgiant i MAL komentarus, reitinga, AZ komentarus ir reitinga ir t.t.

        Comment

        • ciombiukas
          Forumo maniakas




          • 2009 09 18
          • 470

          #5
          Sutinku su tuo, kažkaip tikrai labai keistai padarytos nominacijos, realiai šitas Terra Formars: Revenge į metų nusivylimą tikrai turėjo patekti, nes pirmas sezonas davė belekokį hipe, o antras, kaip žinome, baisu. Plius Koutetsujou no Kabaneri buvo tikrai palyginus žiūrimas anime, kurio netgi ir mal'o reitingas yra gana neblogas.

          Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

          Comment

          • Pagran2kas
            Forumo vilkas

            • 2013 11 23
            • 328

            #6
            Balsavau už Kabaneri nes jis su savo istorija ir veikėjais nusivažiavo į lankas, kad net pati animacija jo negelbėjo. Gal tiesiog per aukštus sau reikalavimus išsikėliau... Na bet kokiu atvėju iš visų labiausiai šiais metais likau nusivylęs juom.
            The end justifies the means.

            http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kas

            Comment

            • Killerbee
              Iškrypęs dėdulė





              • 2006 12 11
              • 2949

              #7
              Berserkas norma, nereikia būti piešimo "dročeriu" ir viskas bus gerai. Svarbiausia atmosfera išlaikyta. Bet čia jo buvimas yra nuspėjamas aišku.
              Ką Joker Game čia veikia nelabai aišku. Nuvylė One Piece gerbėjus?
              Koutetsujou no Kabaneri iš principo į temą, bet kažko panašaus buvo galima tikėtis.
              Iš Taboo Tattoo nepanašu, kad buvo galima kažko tikėtis.
              Balsuosiu už Mayoiga. Tikrai nebloga idėja ir pradžia, bet išpildymas stipriai sušlubavo.

              Comment

              • Miesto_Druidas
                the journeyman



                • 2010 08 17
                • 1691

                #8
                Autorius Augis24
                Joker Game - galima komisijos pasiaiskinimo, kodel sitas cia isvis yra? Tiesiog, smalsu, nes jau nebe pirma kategorija, kazkaip atrodo, kad tik favoritus sukisot i topus, pagal kiekvieno individualu skoni, neatsizvelgiant i MAL komentarus, reitinga, AZ komentarus ir reitinga ir t.t.
                Ką tu šitoj kategorijoj apskritai darai, gi pats sakei, kad viskuo mėgaujiesi .

                Na esmė, kad nusivylimas tai visąlaik bus itin subjektyvus dalykas. Niekada neišeis atrinkti taip kad viskuo visi būtų patenkinti, ypač kai nusprendėme talpintis į 5 nominantus. Visi žiūri skirtingus anime, nusivylimą traktuoja irgi labai skirtingai, tad kažką objektyviai nutarti šitoje kategorijoje, drįsiu sakyti, jog praktiškai neįmanoma. Todėl vadovavomės komisijos daugumos nuomone. Stebėtinai už Joker Game pasisakė pakankamai žmonių, kad serialas į nominantus praeitų. Nėra taip, kad jis jau taip teigiamai visur ir vertinamas pagrinde dėl savo epizodiškumo ir istorijos pateikimo, o tikėtis buvo tikrai galima kažko ypatingo. Tačiau vien dėl to kad serialas atseit "rimtas" ir išsiskiriantis iš masės, vien tai nepakelia jo automatiškai iki kokybiško kūrinio statuso.

                Aišku šįkart galima sutikti, jog Joker Game čia nelabai vieta. Bet čia taip šnekat lyg būtų pirmas kartas. 2009 nusivylime yra Tokyo Magnitude 8.0, o 2010 rinkimuose į nusivylimą sumesti vieni populiariausų tų metų serialų: Fullmetal Alchemist Brotherhood, Rainbow, HOTD, Mirai Nikki. Šiaip šitoje kategorijoje laisvai galėtų būti ir Re:Zero, ir Erased, ir Hero Academia, ir Kiznaiver, ir 91 Days t.t., nes jų geri įvertinimai yra išpūstas reikalas. Nepatenkintų šiais kūriniais irgi apstu. Spėju tokiais nominantais būtų dar daugiau nepatenkintų, ne?

                Kodėl nėra kažkokių nišinių anime kaip Terra Formars Revenge? Todėl kad nedrįstame rinkti kažko kas nepakliūna bent į dalies komisijos narių akiratį, o hype šitas b-movie lygio "trash'inio" bajavyko tęsinys nariams nelabai kėlė. Mane pavyzdžiui nuvylė Fate / Kaleid Liner 4 sezonas (aš rimtai, jei ką). Pagal mangą turėjo būti kažkas epiško su daug efektingo veiksmo, o štai ėmė studijai ir rimtai pritrūko biudžeto sukurti kažką tikrai įspūdingo ir gavosi meh veiksmas su meh animacija. Bet tai nelogiška jį nominuoti į kategoriją, kai niekas kitas jo nežiūrėjo, ar ne?

                Šiaip ciombiukas ir Augis esat laukiami kitų metų komisijoje, kad parodytumėt kaip reikia organizuoti rinkimus ir skirstyti nominantus į kategorijas. Bet galiu užtikrinti kad tik iš šalies žiūrint atrodo taip viskas iš pirmo žvilgsnio paprasta ir savaime suprantama.
                Ir šiaip prašyčiau konkrečiau kas ten blogai ir keistai su kitom kategorijom, kur ten, kaip sakote, sukišom individualius favoritus ir t.t. Taip pat kuo jau jūsų siūlomi variantai yra geresni nei komisijos siūlyti, argumentuokit. Kažkaip to ypač pasigendu. Juk viskas nesibaigia vien mūsų nominacijomis, čiagi susirenkame apskritai aptarti 2016 metų anime, taigi niekas netrukdo jums paminėti savo favoritus ir pristatyti kodėl jie buvo verti užsiimti vietą kategorijoje. Diskutuokit ir uždekit kitus savo diskusija. Tik privenkite tokių argumentų, kaip "Del kimi no na wa buvimo sedevru, tai cia faktas ir diskutuoti nereikia".
                Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2017-02-02, 22:41.

                Comment

                Working...