2016 vasaros anime nuomonės

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • AnimeSayWhat
    God Left Me Unfinished

    • 2016 08 15
    • 12

    2016 vasaros anime nuomonės

    Tiek anime geru ir blogu, pigiu kopiju ir orginaliu isleista sia vasara.
    Ka jus apie tas anime manot? kokia tavo nuomone?
    Ar tu nusiviles ar tu patenkintas tuom ka siu metu vasara mums dave?
    Ir kodel tu taip manai?

    Mano nuomone, tai.. (Cia tik mano nuomone)
    Si vasara yra nusivilimas, nieko originalaus nematau, viskas taspats.
    Tiktais keletas anime yra kurios man istykruju patiko.
    Netgi ''Harem'' zanras sia vasara yra visikas nusivilimas ir mane tas tikrai liudina, nes harem yra mano megstamiausias zanras.
  • Dai-Katana
    Podcast or Death




    • 2004 10 04
    • 687

    #2
    Na mano atveju harem yra tas žanras, kuris man yra labai labai žemai pageidaujamųjų sąraše.

    Neesu aš sezoninių anime žiūrėtojas, bet šį sezoną pradėjau neįprastai sau aktyviau žiūrėti. Tales of Zestria labai smagus atrodo. Toks grand fantasy vibe.

    Aš kaip suprantu Berserk turėjo būti šių metų bomba, bet man ilgai reikės kauptis dar kad prisiversti žiūrėti tą CGI, kuris labiau įeždžiantis tokiam dalykui kaip Berserkas...

    Na aišku vis dar smagus orgazminis Food Wars antras sezonas.

    Mob Psycho 100 irgi visai nieko, bet kolkas neprilygsta One Punch'ui.

    SKYPE: ANACHRONIX.NOEIN

    Comment

    • Miesto_Druidas
      the journeyman



      • 2010 08 17
      • 1691

      #3
      Šį sezoną skirtingai nei praeitais asmeniškai visai radau sau smagių serialų. Jau minėtas Tales of Zestiria yra perkeltas iš žaidimo, kuris asmeniškai puikiai žaidėsi, tačiau savo istorija visiškai nepasižymėjo (Tales frančizės fanai laiko vienu prasčiausių visoje serijoje). Tačiau kaip viską įgyvendina serialas man kur kas labiau patinka, plius pridedant nemažą animacijai skirtą biudžetą ir galimą crossover'į su naujausiu serijos žaidimu Tales of Berseria (aš bent tikiuosi, kad neįkišo dviejų serijų su visai kita istorija tik naujojo žaidimo reklamos tikslais).

      Panašiai yra ir su Danganronpa 3, padalintu į du serialus. Kol Future Arc per daug asmeniškai nežavi, Despair Arc kol kas itin mėgaujuosi. Mat ten kaip priešistorė, kol kas puikiai suriša tiek abu Danganronpa žaidimus tiek Future Arc, papildo naujais veikėjais, užglaisto paliktus atrištus galus. Tiesa, žaidimų žaidimas (bent Danganronpa 2, jei jau matytas pirmasis anime) greičiausiai bus būtinas norint pilnai mėgautis šiuo kūriniu. Tuo tarpu net man žaidus abu žaidimus, bet nežaidus spin-off'o Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls, tai trukdo pakankamai norint įsijausti į Future Arc įvykius.

      Mob Psycho 100, man atvirkščiai, kol kas labiau patinka nei One Punch Man. O naujas Berserk žiūrisi pusėtinai neblogai vien dėl istorijos, kad ir kaip negražiai jis atrodo.

      Comment

      • AnimeSayWhat
        God Left Me Unfinished

        • 2016 08 15
        • 12

        #4
        Joa zinau apie ka sneki, visi anime fanai dabar sneka apie ''Berserk''.
        Kiek galiu pasakyt, tai kad ''Mob Psycho 100'' mano megstamiausia anime is sio sezono pakolkas.
        Gal dar atsiras kazkas geriau kas ten zino.
        As girdejau, kad ''Mob Psycho 100'' kurejas (a.k.a. One Punch Man kurejas) norejo kad ''Mob Psycho 100'' butu animuota taip pat kaip ir mangoi todel toks ir idomus stylius ten

        Comment

        • AnimeSayWhat
          God Left Me Unfinished

          • 2016 08 15
          • 12

          #5
          Sutinku beveik su viskuom ka pasakei.

          Comment

          • Augis24
            AZ rėmėjas




            • 2009 03 29
            • 769

            #6
            Daug pamegau sio sezono animiu, pradedant:
            Mob Psycho 100, kuris jau po biski vejasi OPM savo power leveliais;
            Tales of Zestiria, kaip nezaidusiam zaidimo, gan ikandama istorija, nors ir kyla siokiu tokiu klausimu;
            91 Days - suktas ir ganetinai realistinis mafijozu gyvenimas;
            Days - negaliu neziureti tokios pozityvo bombos, tiek optimizmo, tiek pastangu, kad net ant sirdies gera;
            ReLife - baigtas ir sakyciau gerai praleistas laikas ji ziurint, pati istorija, jos vystimas, antraeiliai zmones ir visa kita, tad lauksiu kol isleis antra sezona;
            Servamp - 50/50, smarkiai atsiduoda boys love, bet vis tiek ziuriu vien del to, kad noriu pamatyti kokias ten jie jegas turi ir ant kiek smarkiai Kuro gali pasispardyti.
            Taboo Tattoo - Kvailas anime, nezinau nei kaip paaiskinti, nei ka butent isskirti, bet tiesiog tas toks amerikietiskumas netinka japonu atmosferoj. O kodel ji ziuriu? Nezinau..
            Saiki Kusuo no Ψ Nan - 5 linksmiausios minutes dienoj, megstanties japoniska humora, prasom paziureti si dalykeli.
            Hatsuoki Monster - nenoriu net spoilinti sito dalyko, kas cia per... um... "savotiskas" anime. Labiausiai laukiamas aprasymas sio anime is viso vasaros sezono
            Fukigen na Mononokean - turi toki Natsume Yuujinchou vibe. Grazus, siltas ir draugiskas dalykelis, bet kazkoks kabliukas yra pasleptas, kuris vis dar niekaip nera isaiskintas.
            Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin - daugelio turbut bus paneigtas, bet man cia idomi vaikio-wunderkindo istorija, karineje atmosferoje.

            New Game! - vienas is mano favoritu - labai silta komedija apie mergaite isidarbinusia zaidimo kompanijoje, tenka pripazinti, kad ten nera jokio uzknisancio veikejo ir tikrai nustebins, jeigu sis anime nepapuls i AZAR kaip vienas is slice of life ar comedy zanro atstovu...

            Is pratesiniu sezonu ir remeiku:

            D.Gray-man HALLOW - per ilga pauze buvo ir kazkaip sunkiai begaliu isivaziuoti i visa istorija, palauksiu kol baigsis ir turbut paziuresiu is naujo pirmaji sezona kartu su antruoju, o ir pati manga smarkiai atitrukus.
            Berserk - Sunkiai... labai sunkiai, ta CG mane nesilipdo niekaip.. Lauksiu iki kol baigs ir tada pabandysiu perziureti, nes dabar man kazkaip nelabai..
            Danganronpa 3 - kaip ir visi like Danganronpa - vis dar neziurejau jau, bet manau, kad pats laikas butu.
            Handa-kun - Visiems Barakamon fanams turetu buti didele geda, jeigu nepaziures sito. Kvailai, beproto linksmas dalykas!
            Shokugeki no Souma: Ni no Sara - Patiko pirmasis sezonas, bet antrasis nera toks ispudingas, kaip pirmas, is po pirmojo perejau prie mangos, tai kazkaip lengviau skaitosi, nei pats anime ziurejimas, o ir antrasis nepasiule kazko labai labai ispudingos, nebent cia koncentruojamasi i selection ir tai, kas eina po jo, nieko daugiau.
            Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi - laukiau ir sulaukiau, bet velgi priejau prie mangos, labai labai tikiuosi, kad nenusuks i sona nuo esamos istorijos ir seks ja, bet is po pirmo epizodo daug ko pasakyti negalima, tedave hintus, kad kazkur eis, kazka darys ir tuom viskas baigesi.

            Kol kas sustabdziau Baterry, gal del to, kad jis toks sunkus gyvenimiskas anime labiau ir pagrindinio veikejo psichologine busena mane siek tiek ismusa is veziu, grazus piesimas, bet pati atmosfera kartais neatitinka to, palauksiu kol pabaigs leisti ir suziuresiu vienu prisedimu. Qualidea Code - po 3-4 epizodo ivyko luzis su vienu is pagrindiniu veikeju, tai net nezinau ar pabaigsiu ji kaip on-going, nes tas visas toks nevykes team play erzina.
            Rewrite irgi siek tiek mindfuckas ir seriju trukme ilga, nezinau ar pajegsiu ji iveikti kaip anime, po pirmo epizodo tokia nuomone susidariau. Hitori no Shita: the outcast - dropinau po pirmo epizodo, per pigus jis man pasirode ir per daug sabloninis.
            Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru! - nebegaliu ziureti tokiu dalyku tiesiog... tikriausiai isaugau is to. Seisen Masou Gakuen HxH - sustabdyta del LABAI aiskiu priezasciu, sokas is po pirmo epizodo.

            Butu idomu isgirsti nuomoniu apie Orange ir Amanchu, ar verti demesio kaip slice of life?

            Comment

            • arna
              emptiness

              • 2006 06 20
              • 1069

              #7
              "Mob Psycho 100" vertas savo aprašymo. Ne toks išprotėjęs kaip "Kill la kill" ar "One Punch Man", tačiau jis turėtų patikti jei patiko pastarieji du anime.

              Comment

              • dfsafsaf
                Beautiful Lies

                • 2010 05 13
                • 265

                #8
                Eilinį kartą kažkaip prigriebiau tik kelis comedy/SoL tipo sezonių anime:
                Amaama to Inazuma - mėginau žiūrėt vien dėl smalsumo, kodėl gi tokio tipo anime dažnai turi pakankamai gerus atsiliepimus ir visgi nesupratau jo potraukio. Nejuokingas, personažai neįdomus, o tas mažas vaikas tiesiog įkyrus. Šeip ne taip dar 6 serijas peržiūrėjau ir supratau, jog tokio tipo anime tiesiog ne man.
                Amanchu! - kai kuriomis scenomis tai atrodo lyg kokia BD versija čia. JC Staff tikrai nepagailėjo biudžėto, nes animacijos kokybė tiesiog nuostabi. Smagu žiūrėt, nes ne taip kaip pavyzdžiui praeito sezono Flying Witch, čia bent kažkas vyksta ir yra savotiškas personažų vystymas.
                Binan Koukou Chikyuu Bouei-bu LOVE! LOVE! - vis negaliu priprasti prie tų transformacijų, ir tos 5 minučių trukmės kovos su savaitės pabaisa yra sunkiai žiūrimos, tačiau neskaitant to, čia eilinis SoL anime.
                Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru! - pirma serija labai jau silpna pasirodė, bet nuspręndžiau toliau žiūrėt ir nesigailiu. Pakankamai smagus, nenuobodūs personažai.

                Comment

                Working...