AMVAZAR 2016: Anime Muzikinio Klipo Konkursas (registracija)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    AMVAZAR 2016: Anime Muzikinio Klipo Konkursas (registracija)


    AMVAZAR 2016: Anime Muzikinio Klipo Konkursas



    » Kartu su AZAR kviečiame apsilankyti bei sudalyvauti kasmetiniame AMVAZAR muzikinių anime video klipų konkurse. Linkime ir šiemet pasiekti nepatirtų nuotykių ir pradžiuginti žiūrovus. Netgi jei nemokate piešti, groti muzikos ar rašyti poemų, siūlome išreikšti save Anime Muzikinio Klipo konkurse. Visi mielai kviečiami, nesvarbu ar tai būtų jūsų pirmasis nedrąsus bandymas ar jau senai pamirštas pomėgis, kurį niekada ne per vėlu prisiminti ir dar syki su visais pasimėgauti pašėlusiais muzikos ir spalvų žaismais!

    » Kaip ir praėjusiais metais planuojama nominuoti pagal žanrus: Best Action, Best Drama, Best Comedy/Fun, Best Trailer, Best Sentimental/Romance, Best Psychedelic, Best Newcomer, Best Overall AMV, Best Story ir Best MMV (Manga Music Video). Kategorijų kiekis priklausys nuo darbų ir žanrų gausos. Vienas amv gali laimėti daugiau nei vieną ar dvi papildomas nominacijas. Bus taip pat paminėtas ir nominuotas geriausio naujoko darbas (t.y. prieš tai nė karto nedalyvavusio AMVazar dalyvio). Taip pat norintys gali prisidėti prie teisėjų komandos, kuri bus sudaryta iš 5-10 žmonių, kurių adekvatus balsas turės aukštesnį taškų skaičių (dėl noro būti teisėju prašau rašyti privačiai. Konkurso dalyviai nėra galintys būti teisėjais, išskyrus rėmėjus). Prasidėjus antram etapui galimi nedideli pasikeitimai balsavimo sistemoje.


    Prizai ir Registracija


    1) Jūsų darbų pristatimas ir balsavimas prasidės šių metų kovo 23-31 dienomis. Labai ačiū Moon ir Absurdëh už konkursui skirtą paramą ir pagalbą remiant konkursą. Konkurso nugalėtojas dovanų gaus "The Seven Deadly Sins - Lucifer Pride". Norintys dalyvauti prašau šaukti ir registruotis šioje temoje formoje: "Aš pasiruošęs/-usi nustebinti žiūrovus!"

    Konkurso taisyklės


    2) Jūsų darbe gali būti naudojami bet kurių metų anime / manga / japoniškų žaidimų medžiaga, tačiau su panaudota 2015 metų medžiaga gausite papildamų taškų antrame etape (5 taškai). Leidžiama bet kuri muzika, išskyrus be proto nešvankias ir OST kompozicijas paimtos iš to paties anime. Trailer žanro AMV naudojamas garso takelis nebūtinai gali būti muzika

    3) AMV darbe taip pat gali būti naudojama ir kita raiškos priemonė be anime, kuri gali sudaryti ne daugiau 25% viso AMV. (*Kitos raiškos priemonės: Multimedia kaip foto, video ir t.t. nesusijusios su anime.)

    4) Draudžiama naudoti ne cenzūruotas žiaurias veiksmo ir per daug atviras seksualines scenas.

    5) Nuo šiol autorius AMV gali skelbti savo vardą. Nedraudžiama slėpti, jeigu norima likti anonimu.

    6) AMV trukmė negali būti trumpesnė nei 1:30 ir ilgesnė, nei 10 minučių. Trailer žanro leidžiama minimali darbo trūkmė: 1min.

    7) Reikalaujama optimali techninė darbo dalis (Galbūt jūsų darbas ir nebus diskvalifikuotas, jei nesilaikysit minimalių kokybės reikalavimų, tačiau tikėtina jog prarasite taškų.):
    a) Kodekai: AVC/H.264 kodekai (DivX / XviD būtų nerekomenduojami). Konteineriai: MP4 + Matroska (.mkv). Garsas: AAC ar FLAC (jei mkv konteineris).

    b) Klipo apimtis: orientuokitės maždaug, kad išsaugoto video klipo minutė ~ 15-20mb. Dėl teisingo ir kokybiško kodavo pagalbos rasite čia.

    c) Minimali klipo rezoliucija: bendrai nežemiau 480p (pavyzdžiui: 640×480 (4:3) ar 848x480 (~ 16:9))

    d) Įstrižainė ir Video Interlace: jog nebūtų blogo "Aspect ratio", "Video interlace" ir projekto nustatymuose pasirinkta teisinga projekto raiška (nebent tai yra kūrybos dalis arba naudojama daugiau nei vienas video su skirtinga raiška).

    e) Konkurso logotipas: dalyvio klipe, nesvarbu kokiame intervale, privalo būti paminėti konkurso inicialai. Arba raštiškai arba logotipo formoje: AMVAZAR 2016; Mažesnis; mažasis VHS ver. logotipų variantai.

    f) Subtitrai: Jūsų darbe negali būti jokie atsitiktiniai ar su klipu nesusiję subtitrai.
    8) Darbas privalo būti premjeriniu. Nebent AMVAZAR2016 kertasi su kitu konkursu vieno mėnesio intervale. Tuomet galimos išimtis. Kiekvienas dalyvis gali pateikti tik vieną AMV darbą.

    9) Dalyvis yra be perspėjimo pašalinamas už bandymą sukčiaut, naudojant svetimos kūrybos AMV.

    Darbų pristatymas ir Terminai


    10) Kovo 21-22d. (ne anksčiau ir ne vėliau) jūsų darbas privalo būti įkeltas į jūsų YouTube (ar kitą video talpinimo paskyrą) ir atsiųsti amvazar@gmail.com (Galimos išimtys, jeigu susidūrėte su problema įkeliant darbą). Laiško pavadinimo skiltyje aiškiai parašykite AMVAZAR2016, o laiške informaciją nurodyti taip:
    a) Pavadinimas: jūsų sugalvotas klipo pavadinimas ar vaizduotės vaisius. (*PRIVALOMA)

    b) Autoriaus vardas / slapyvardis: mano vardas / slapyvardis (*PRIVALOMA)

    c) Anime: anime pavaidinimas panaudotas jūsų darbe. (*PRIVALOMA)

    d) Audio: Nurodykite atlikėjo/grupės ir dainos pavadinimą. (*PRIVALOMA)

    e) Klipo žanras: Action, Drama, Comedy/Fun, Trailer, Sentimental/Romance, Psychedelic, MMV (manga music video), (amv gali turėti daugiau nei vieną ir du žanrus) (*PRIVALOMA)

    f) YouTube: prašau nukopijuokite jūsų įkelto klipo YouTube nuoradą (Arba: Vimeo, Dailymotion ir t.t.) (*PRIVALOMA)

    g) Komentaras: autoriaus komentaras apie darbą; kodėl panorėjote sudalyvauti šiame konkurse; mintis; idėja; įkvėpimas. Nors tai neprivaloma, tačiau būtų labai gražų sulaukti komentarą apie jūsų darbą. (*NEPRIVALOMA)

    h) Atsisiuntimo nuorada: jog žiūrovai galėtų išvysti jūsų klipą aukščiausios kokybės, galite laiške taip pat pridėti ir klipo atsisiuntimo nuoradą. Klipą galite lengvai įkelti į MediaFire, DropBox, ar kita failų talpinimo svetainė... (*NEPRIVALOMA)

    j) Ar pirmą kartą dalyvaujate konkurse: Taip/Ne (Nurodykite "Taip", jeigu pirmą kartą dalyvaujate AMVAZAR konkurse)


    Pavyzdys kaip tai turėtų atrodyti:


    Spoileris:


    a) Pavadinimas*: One Way Trip

    b) Autoriaus vardas / slapyvardis*: slicKrox

    c) Anime*: The Wings Of Honneamise

    d) Audio*: Royksopp - Alpha Male

    e) Klipo žanras*: Drama

    f) YouTube*: http://www.youtube.com/watch?v=E5kxzI9j-m4 (Arba: Vimeo, Dailymotion ir t.t.)

    g) Komentaras: Tai buvo viena iš tų niekada nepamirštamų dainų. Kas kart klausydamas norėjau atsigult ant žolės ir stebėt bekylančius lėktuvus į orą. Daina po kelių akimirkų persijungia į aukštesnę pavarą, lyk greitėjantis ir nuo pakilimo tako kylantis orlaivis. Taip ir pakilo į orą idėja, kai pamačiau šį nuostabų kompanijos GAINAX 1987 metų anime tvarinį. Dainos ir anime klasikinė retro atmosfera taip ir prašėsi būti suliejama dar vienam ir lemtingam skrydžiui į debesis. Praradus YouTube paskyrą, šis AMV taip pat buvo įkeltas per naujo.

    h) Atsisiuntimo nuorada: https://www.mediafire.com/?vs2ycd8b6k8dy2d

    j) Ar pirmą kartą dalyvaujate konkurse:[/b] Taip/Ne (Nurodykite "Taip", jeigu pirmą kartą dalyvaujate AMVAZAR konkurse)

    »Šio laikotarpio metu, iki konkurso darbų balsavimo gali būti įvykdyti dar nedideli nieko nenulemiantis pakeitimai. Pastabas ir pasiūlymus taip pat rašykite čia. Norintiems pasisemti kūrybingumo rekomenduojame pažiūrėti praėjusio konkurso darbus AMVAZAR 2015. Sėkmės kūryboje ir laukiame jūsų darbų!


    Pagrindinis prizas:




    Remembering AMVAZAR 2015:




    Registruotų dalyvių sąrašas:


    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2016-03-22, 22:52.
Working...