GAINAX filmas "Uru in Blue" pasaulinė premjera 2018

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    GAINAX filmas "Uru in Blue" pasaulinė premjera 2018

    Senai negirdėta legendinė studija GAINAX (Gunbuster, Neon Genesis Evangelion, Gurren Lagann, FLCL, Abenobashi, The Wings of Honneamise) paviešino jog pagaliau sugrįžta prie "Blue Uru Pilot" filmo projekto. Pratęsimas jau klasika tapusiam The Wings of Honneamise (1987) filmui dar buvo sumanytas 1992 metais, tačiau dėl skirtingų finansinių kliūčių, niekada neįvyko. Metai bėgo nepastebimai ir galų gale pagaliau projektas gavo žalią šviesą.

    Ar ne juokinga jog filmo pratęsimui prireikė 20 metų? Visgi "The Wings of Honneamise" - vienas iš geriausių Sci-Fi anime filmų stovintis tarp tokių grandų kaip Akira ir Ghost in the Shell. Projekto svetainę numatoma atidaryti 2014, o filmo premjeros dar teks palaukti iki 2018 metų. "The Wings of Honneamise" savo laiku buvo vienas iš kokybiškiausių tų metų anime darbų ir belieka tikėtis jog naujasis filmas nenusileis savita Sci-Fi / Stram-punk filmo atmosfera.



    Atnaujinimas: 09.12.2014



    Oficialiai paskelbta jog GAINAX ilgai lauktas filmas Aoki Uru/Uru in Blue sulauks pasaulinės premjeros 2018 metais ir trumpametražį įžanginį filmą pavadinimu "Overture Edition" transliacijos sulauksime 2015 pavasarį.

    Uru in Blue yra 1987 metų GAINAX filmo "The Wings of Honneamise" pratęsimas, režisuojamas to paties režisieriaus Hiroyuki Yamaga. "Tokyo International Anime Fair 2013" buvo paskelbta dėl filmo produkcijos, Yamaga režisieriaus vaidmenyje ir Yoshiyuki Sadamoto (Evangelion) atsakingą už personažų dizainą.

    Yamaga sako: "Uru in Blue" taip pat yra labai svarbus projektas GAINAX studijai. Tiek iš produkcijos ir techninės pusės mes pasitelksime visiškai naujus ir neregėtus būdus pasaulyje. Norime pasitelkti į pagalbą talentingiausius ir geriausius autorius iš viso pasaulio."


    1992 Filmo stiliaus koncepcija



    The Wings of Honneamise (1987)






    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2014-12-09, 18:53.
Working...