„Space Pirate Captain Harlock“ filmo premjera keliauja po pasaulį (Video)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    „Space Pirate Captain Harlock“ filmo premjera keliauja po pasaulį (Video)

    Jau šį rudenį, rugsėjo 3-7d., įvyko filmo premjera Italijoje Venice Filmų festivalyje ir Japonijoje, o vakar, gruodžio 25d. ir Prancūzijos žiūrovai turėjo progą pamatyti filmą kino salėse. Dar turite šansą, jeigu nekantraujate pamatyti šį vizualiai impozantišką filmą didžiajame ekrane ir padaryti sau prašmatnias naujametines atostogas, kviečiame 2014 sausio 1d. į Italiją, nes kino salės vėl plačiai atveria duris Kapitonui Harlokui. Taip pat kviečiu įvertinti naujausią video anonsą, po kurio tampa aišku kodėl taip rekomenduoju pamatyti šį filmą plačiajame ekrane.


    Beveik prieš du metus jau rašiau, jog studija „Toei Animation“ anonsavo du naujus grandiozinius didelio masto projektus. Vienas iš jų CG-filmas pagal Leiji Matsumoto mangą „Space Pirate Captain Harlock“, apie kurį pagaliau sužinojome daugiau ir sulaukėme pirmojo video anonso, kuris buvo pristatytas Tarptautinėje Tokijo anime-mugėje. Anime apie kosminę piratų įgulą, kurie stoja į kovą prieš nežinomus kilmės priešą, kai Žemei pradeda grėsti pavojus ir niekas daugiau negali padėti. Nepamenu kada paskutinį kartą teko žiūrėti kokį įdomesnį kosminį anime blogbasterį , tad labai tikiuosi, kad šis filmas apie kosminę Arkadijos fregatą pateisins lūkesčius.


    Filmo biudžetas paskelbtas daugiau nei 30 milijonų dolerių, kuris yra rekordinis Toei Animation studijos biudžetas. Vertinkit patys ar tai mažai, ar daug, tačiau anonso kokybė pati kalba už save. Ir nors nesu didelis CG filmų fanas, galbūt išskyrus Disney ir Pixar darbų, tačiau šis filmas iš techninės CG pusės atrodo naujame lygyje. Filmo premjera įvyks šių metų rudenį ir tikėkimės jog galbūt išvysime šio filmo premjerą Lietuvoje, šių metų OTAKA 2013.

    Taip pat jau pristatyta komanda, kuri dirba ties šiuo filmu. Scenarijaus autorius Harutoshi Fukui (Mobile Suit Gundam, Halo Legends), taip pat dirbęs ties „Appleseed“ ir „The Sky Crawlers“. Personažų dizaineris Yutaka Minowa („Ninja Scroll“ ir „Vampire Hunter D: Bloodlust“).




    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-12-26, 16:39.
Working...