Nauji anime 2024 žiema

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Daan
    Administratorius

    • 1998 10 30
    • 184

    Nauji anime 2024 žiema



    Naujas 2024 metų žiemos sezonas - naujas pristatymas.



    Solo Leveling


    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy
    Adaptacija: Digital Manhwa
    Premjera:​ 2024-01-06
    Papildoma info:

    Praėjo daugiau nei dešimtmetis nuo staigaus "vartų" - kelių, jungiančių mūsų pasaulį su kita dimensija - atsiradimo. Nuo to laiko kai kuriems žmonėms pabudo antgamtinės galios. Šiuos asmenis vadiname "medžiotojais". Medžiotojai pragyvenimui užsidirba naudodamiesi savo galiomis, kad užkariautų požemius vartų viduje. Šiame kietų užsakovų pasaulyje žemo rango medžiotojas Jinwoo Sung vadinamas "silpniausiu medžiotoju iš visos žmonijos". Vieną dieną Jinwoo mirtinai susižeidžia, kai patenka į aukšto rango dvigubus požemius, paslėptus žemo rango požemiuose. Kaip tik tuo metu priešais jį pasirodo paslaptingas užduoties langas.

    Ant mirties slenksčio atsidūręs Jinwoo nusprendžia priimti užduotį ir pradeda kelti lygį... o kiti - ne.

    Classroom of the Elite Season 3


    Studija: Lerche
    Žanrai: Drama, Psychological, School, Suspense
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-03
    Papildoma info:

    Kiyotaka Ayanokoji ir jo klasės draugai pagaliau perėjo į C klasę, tačiau jų laukia audringas trečiasis semestras. Jų laukia egzaminas, vadinamas " mišria treniruočių stovykla" - tai bendras testas, kurio metu visos klasės turi dirbti kartu, kad pasiektų aukštą rezultatą.

    Mokiniai ne tik priversti susiburti į nenuspėjamas grupes su buvusiais priešais, bet ir tie, kuriems nepavyks pasiekti kontrolinio balo, bus pašalinti iš mokyklos!

    TSUKIMICHI -Moonlit Fantasy- Season 2


    Studija: J.C.STAFF
    Žanrai: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Isekai
    Adaptacija:
    Premjera:​ 2024-01-08
    Papildoma info:

    Makoto Misumi nugalėjus Mitsurugi ir Sofiją Bulgą, žmonija kol kas išgelbėjama nuo demonų armijos puolimo. Deivė žino apie didėjančią Makoto galią ir mato jį ne tiek kaip trukdį, kiek kaip varžovą.

    Makoto tęsia kelionę, kad dar labiau išplėstų savo atstumtųjų bendruomenę ir užmegztų ryšius su daugiau savo rūšies atstovų. Tačiau ar jam užteks jėgų sulaikyti artėjančią audrą?

    MASHLE: MAGIC AND MUSCLES The Divine Visionary Candidate Exam Arc


    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: Action, Comedy, Fantasy, Gag Humor, Parody, School
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-06
    Papildoma info:



    The Dangers in My Heart Season 2


    Studija: Shin-Ei Animation
    Žanrai: Comedy, Romantic Subtext, School
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-06
    Papildoma info:



    Banished from the Hero's Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside 2nd


    Studija: Studio flad
    Žanrai: Adventure, Fantasy, Slice of Life
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-07
    Papildoma info:

    Gyvenu lėtą, laimės kupiną gyvenimą su mylima mergina ir mažąja sesute!

    Redas, didvyris, kuris kartą buvo išmestas iš nuotykių ieškotojų būrio už tai, kad nebuvo "tikras bendražygis". Dabar jis ramiai leidžia dienas, ilsėdamasis ir vadovaudamas žolelių parduotuvei atokioje vietovėje su savo gyvenimo meile, princese Rit, ir seserimi Ruti, buvusia didvyre, kuri jam labai svarbi.

    "Aš tiesiog toks laimingas. Man taip pasisekė, kad kartu su tavimi, Rede, matau tokius gražius kraštovaizdžius".

    "Džiaugiuosi, kad vėl galiu leisti laiką su vyresniuoju broliu".

    Dalijimasis palaimingomis akimirkomis su tais, kuriuos myli. Vykstant į keliones įsigyti geriausių brangakmenių, skaniai valgant su įspūdingu vaizdu, mirkstant maloniose karštosiose versmėse.

    Kad ir kas nutiktų juos supančiam pasauliui, šios laimingos akimirkos išliks nepakitusios.

    "Neskubus ir smagus vaistinės verslas" ir "šiltas gyvenimas su mylimu mylimuoju ir brangia seserimi".

    Anksčiau nepažįstamam mūsų herojui prasideda antrasis gyvenimas, kupinas laimės.

    My Instant Death Ability Is So Overpowered, No One in This Other World Stands a Chance Against Me!


    Studija: Okuruto Noboru
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy, Isekai
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-04
    Papildoma info:

    Mokyklos ekskursijos metu pabudęs nuo visiško chaoso ir skerdynių, Yogiri Takatou sužino, kad visi jo klasės mokiniai buvo perkelti į kitą pasaulį! Jis pats kažkaip sugebėjo užmigti per visą šį išbandymą ir nepastebėjo Dovanos - galių, kurias kitiems suteikė paslaptingas išminčius, pasirodęs, kad juos perkeltų. Dar blogiau, jis ir kitas klasės draugas buvo negailestingai palikti savo draugų, palikti kaip masalas netoliese esančiam drakonui išblaškyti. Nors mintis apie mirtį jam ne itin kėlė nerimą, jis nenoromis nusprendžia apsaugoti savo vienišą draugą. Juk žemas 1000 lygio monstras neturi jokių šansų prieš jo slaptą galią viena mintimi iššaukti momentinę mirtį! Jei tik jam pavyks išlikti pakankamai ilgai budriam, kad ją panaudotų, tai yra..

    Blue Exorcist -Shimane Illuminati Saga-


    Studija: studio VOLN
    Žanrai: Action, Fantasy, Mythology, Supernatural
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-06
    Papildoma info:

    Rin ir jo draugai sėkmingai nugalėjo Netikrąjį karalių po jo atgimimo Kiote ir grįžo į kasdienį gyvenimą Tikrojo kryžiaus akademijoje.

    Tačiau Tikrojo kryžiaus riteriai pradeda gauti vis daugiau konsultacijų dėl demonų, nes per pasaulį ritasi keistų įvykių banga. Tuo tarpu Rin ir kiti Išminčiai stengiasi išspręsti mokyklą kamuojantį paslaptingą reiškinį.

    Tačiau įsibėgėjus Tikrojo kryžiaus akademijos festivaliui staiga pasirodo Liuciferis, Šviesos karalius ir vyriausiasis Iliuminatų vadas.

    Liuciferis paskelbia karą Tikrojo kryžiaus riteriams - prikelti demonų dievą Šėtoną ir vėl sujungti žmonių karalystę, Asiją, ir demonų karalystę, Geheną, į vieną.

    O kad tai padarytų, jis pareiškia, kad Izumo reikia tam tikram "planui".

    Chained Soldier


    Studija: Seven Arcs
    Žanrai: Action, Ecchi, Fantasy, Harem, Supernatural
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-04
    Papildoma info:

    Vienu metu žemėje atsirado dvi antgamtinės jėgos: įėjimai į kitą dimensiją, vadinamą Mato, ir Peaches - ištekliai, suteikiantys moterims unikalių gebėjimų. Iš Mato ateina Yomotsu Shuuki, pavojingos pabaisos, kurios po savęs palieka destrukciją. Vyriausybės kovos su demonais korpusas stoja į kovą su šiomis būtybėmis, pasitelkdamas moteris, kurioms Peaches suteikė galių kovoti su monstriška grėsme. Yuuki Wakura iš tolo stebi šių jėgų susidūrimą, bet kai netikėtai susiduria su Yomotsu Shuuki, jį išgelbsti Kyouka Uzen, Septintojo Antidemonų korpuso padalinio vadovė - ir ji įžvelgia jame kažką, kas gali pakeisti monstrų antplūdžio eigą. Yuki turi unikalią galią, galinčią padaryti Peaches efektyvesnį, tačiau jam teks tapti norinčiu Kyokos vergu, kad galėtų prisijungti prie kovos su Yomotsu Shuuki ir išgelbėti pasaulį.

    Bottom-tier Character Tomozaki 2nd STAGE


    Studija: project No.9
    Žanrai: Drama, Romance, School
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-03
    Papildoma info:



    The Wrong Way to Use Healing Magic


    Studija: Studio Add, Shin-Ei Animation
    Žanrai: Action, Fantasy, Magic
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-05
    Papildoma info:

    Įprastas ėjimas iš mokyklos namo Usato virsta epine kelione. Kartu su dviem bendraklasiais staiga patekęs į kitą pasaulį, Usato sužino, kad ten buvo pakviestas atsitiktinai. Tačiau viskas pasikeičia, kai jis atranda unikalų gebėjimą gydyti magija! Dabar jis treniruojasi viršydamas žmogiškąsias ribas, naudodamasis savigydos gebėjimais, kad įgytų absurdišką jėgą ir neprilygstamą ištvermę.

    Tales of Wedding Rings


    Studija: Staple Entertainment
    Žanrai: Action, Ecchi, Fantasy, Harem, Isekai, Romance, Supernatural
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-06
    Papildoma info:

    Satou - vidurinės mokyklos moksleivis, įsimylėjęs savo geriausią draugę Himę, nežemišką gražuolę iš kitos karalystės. Kai ji grįžta į savo gimtąjį pasaulį ištekėti, Satou nesusimąsto - jis seka paskui ją ir sugriauna vestuves.

    Po Himės bučinio jis staiga tampa naujuoju jaunikiu! Tačiau čia Himė yra Žiedo princesė, o jos vyrui lemta tapti Žiedo karaliumi: Didvyriu, turinčiu didžiulę galią.

    Hokkaido Gals Are Super Adorable!


    Studija: SILVER LINK, BLADE
    Žanrai: Comedy, Romantic Subtext
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-08
    Papildoma info:

    Hokaide krenta ne tik snaigės, bet ir žandikauliai - dėl itin žavių merginų, kurios ledinę šiaurę paverčia mados ir linksmybių židiniu.

    Pasiruoškite žiemos juoko, meilės ir žavios aprangos audrai, nes šios merginos įrodo, kad būti mielam galima visą sezoną. Čia šaltis susitinka su mada!

    Villainess Level 99: I May Be the Hidden Boss but I'm Not the Demon Lord


    Studija: Jumondou
    Žanrai: Fantasy, Isekai, Magic, Reincarnation
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-09
    Papildoma info:

    Yumiella Dolkness yra įprasta piktadarė otome RPG žaidime - išskyrus tai, kad ji taip pat yra slaptas paslėptas bosas, turintis pernelyg didelę galią. Bet Yumiella ne visada buvo Yumiella. Praeitame gyvenime ji buvo tik intravertiška koledžo studentė ir atsidavusi žaidėja. Taigi, kai ji supranta, kad persikūnijo į slaptąjį bosą, ji pasiryžta vengti pagrindinių veikėjų ir išvengti žūties nuo jų rankų. Viskas, ko ji nori, tai gražaus, ramaus gyvenimo. Blogai, kai suveikia jos žaidėjos instinktai, Yumiella negali tiesiog nekreipti dėmesio į savo nuostabius statistinius duomenis...

    Taigi, turėdama daug laisvo laiko prieš pradėdama gyvenimą akademijoje, ji šiek tiek įsijaučia ir maksimaliai padidina savo lygį iki 99. O kai visi kiti tai sužino, jie klaidingai supranta jos galią - dabar jie mano, kad ji yra demonų valdovė! Ar ši OP piktadarė pakankamai stipri, kad susigrąžintų ramų gyvenimą, kurio visada troško?!

    The Foolish Angel Dances with the Devil


    Studija: Children's Playground Entertainment
    Žanrai: Comedy, Romantic Subtext, School, Supernatural
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-08
    Papildoma info:

    Nusprendęs apsaugoti savo demonų pasaulį nuo dangiškųjų angelų, demonas Masatora Akutsu keliauja į žemę ir ieško charizmatiško žmogaus, kuris sutelktų jo giminę. Apsimetęs vidurinės mokyklos moksleiviu verbavimo misijai, jis susižavi žaviąja Lily Amane.

    Tačiau jo laukia laukinė dangiškoji staigmena, nes ji yra jo arcnemesis - angelas - ir ji pasiryžusi reformuoti jo demonišką būdą!

    Delicious in Dungeon


    Studija: TRIGGER
    Žanrai: Comedy, Fantasy, Gourmet
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-04
    Papildoma info:

    Kai jauną nuotykių ieškotoją Laiose ir jo kompaniją užpuola ir giliai požemiuose sudrasko drakonas, grupė netenka visų pinigų ir atsargų... ir vieno nario! Jie nekantrauja grįžti ir ją išgelbėti, tačiau yra tik viena problema: jei jie išsiruoš į kelionę neturėdami nei maisto, nei monetų, pakeliui tikrai mirs iš bado!

    Tačiau Laiosas sugalvoja genialią idėją: "Valgykime pabaisas!"

    Šliužai, baziliskiai ir net drakonai... niekas nėra apsaugotas nuo šių požemius šliaužiančių gurmanų apetito!

    The Unwanted Undead Adventurer


    Studija: CONNECT
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-05
    Papildoma info:

    Rentt Faina pastaruosius 10 metų medžiojo monstrus. Deja, darbas jam sekasi prastai, kasdien medžioja šliužus ir goblinus už kelias monetas. Jo sėkmė nusisuka, kai jis randa neatrastą kelią. Kelio gale jis pasitinka mirtį legendinio drakono nasruose. Tačiau jis atsibunda kaip negyvas kaulų maišas! Jis siekia egzistencinės evoliucijos ir grįžta į gyvųjų žemę.

    The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash


    Studija: STUDIO MASSKET
    Žanrai: Adventure, Fantasy, Isekai, Reincarnation
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-12
    Papildoma info:

    Ivy pasaulyje žvaigždės yra viskas. Ji - sutramdytoja, gimusi sutramdyti pabaisas ir gyvūnus, bet ji taip pat gimė be žvaigždžių! Ivy bėga į mišką, kur susidraugauja su silpnu šliužu vardu Sora - vieninteliu padaru, kurį ji gali sutramdyti. Ši neįtikėtina pora kartu leidžiasi į kelionę ir renka šiukšles, kad išgyventų. Pakeliui jie užkariaus širdis, išvengs pavojaus ir sužinos, kad bevardė Ivy yra daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio!

    Doctor Elise: The Royal Lady with the Lamp


    Studija: MAHO FILM
    Žanrai: Comedy, Fantasy, Medical, Reincarnation, Romance
    Adaptacija: Digital Manhwa
    Premjera:​ 2024-01-10
    Papildoma info:

    Aoi Takamoto, atsilygindama už savo nuodėmes, padarytas praeitame gyvenime kaip piktoji princesė Elisė, savo gyvenimą skiria žmonių gelbėjimui ir dirba gydytoja. Tačiau mirtinas nelaimingas atsitikimas nutraukia jos atgailą ir staiga ji grįžta į savo ankstesnį gyvenimą, 10 metų prieš mirtį! Ar jos įžvalgumas ir medicininis genialumas padės jai pakeisti savo praeitį ir išgydyti sergančią imperiją, ar likimas pasmerktas pasikartoti?

    The Strongest Tank's Labyrinth Raids -A Tank with a Rare 9999 Resistance Skill Got Kicked from the Hero's Party


    Studija: STUDIO POLON
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-06
    Papildoma info:

    Rud yra Didvyrių komandos atstovas ir, kaip teigiama, pasižymi didžiausia gynyba istorijoje. Komanda dažnai rengia reidus į labirintus, tačiau Rudui tai reiškia daugiau nei tik reidą. Norėdamas išgydyti mylimos sesers ligą, jis ieško norus pildančio lobio, kuris gali būti paslėptas tuose labirintuose. Tačiau vieną dieną po nesėkmingo bandymo surengti reidą arogantiškas herojus išvaro jį iš būrio, kaltindamas dėl to jo įgūdžius, kurių poveikio jis vis dar nežino. Neturėdamas kur eiti ir ką veikti, jis nusprendžia grįžti į gimtąjį miestą, kur jo laukia sesuo. Pakeliui jis išgelbsti merginą, kurią užpuolė pabaisa. Netikėta, bet ši mergina turi itin retą įgūdį, vadinamą "Įvertinimu". Jos įgūdžio dėka Rudas gali sužinoti tiesą apie savo nežinomus įgūdžius, kurie, pasirodo, yra labai galingi. Su 9999 gynyba ir galingais įgūdžiais taip prasideda stipriausio tanko Rudo nuotykiai!

    Fluffy Paradise


    Studija: EMT Squared
    Žanrai: Adventure, Fantasy, Isekai, Reincarnation, Slice of Life
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-01
    Papildoma info:

    Mirė nuo pervargimo būdama 27 metų...

    Midori vos spėjo pasigailėti, kad teko taip mirti, kai priešais ją pasirodė dievas ir tarė: "Tu persikūnysi kitame pasaulyje ir pasakysi, ar, tavo nuomone, žmonės nusipelno ten toliau egzistuoti. Mainais už tai suteiksiu tau ypatingą galią." Tuomet Midori, tikėdamasi numalšinti sunkaus gyvenimo nuovargį, pamatė, kad prašo... priglausti mielus, pūkuotus gyvūnėlius.

    Taip Midori persikūnijo į naująjį pasaulį kaip jauna mergaitė, vardu Nefertima, turinti galią, dėl kurios ją myli visos gyvos būtybės, išskyrus žmones. Tai apima ne tik gyvūnus, bet ir šventuosius žvėris, tokius kaip baltieji tigrai ir drakonai, ir net pabaisas, tokias kaip goblinai ir sušalę vorai! Tačiau jos taip pat laukė žiaurus likimas...

    Nefertima pasiryžusi padaryti viską, kad naujajame gyvenime, kuriame glosto ir glamonėja mielus gyvūnėlius, kuo geriau sugyventų su žmonėmis ir visomis gyvomis būtybėmis!

    A Sign of Affection


    Studija: Ajia-do
    Žanrai: Adult Cast, Romance
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-06
    Papildoma info:

    Šiomis rankomis noriu tau pasakyti, kad tave myliu...

    Kurčiajai koledžo studentei Yuki vieną dieną sunkiai sekasi, kai jai padeda vyresniųjų klasių moksleivis Itsuomi. Itsuomio visai neatbaido jos klausos stoka ir jis natūraliai su ja bendrauja. Jis pamažu atveria jai naują pasaulį, ir Yuki pradeda jausti jausmus Itsuomiui...

    Taip prasideda tyra kurčios koledžo merginos Yuki ir kartu su ja po pasaulį keliaujančio vyresniojo kurso studento Itsuomi meilės istorija.

    The Witch and the Beast


    Studija: Yokohama Animation Lab
    Žanrai: Action, Adult Cast, Adventure, Fantasy
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-11
    Papildoma info:

    Viskas prasidėjo nuo 17 "Pradžių", kurių galios buvo perduotos asmenims, tebeegzistuojantiems ir mūsų dienomis visame pasaulyje.

    Mieste pasirodo vyras, nešantis karstą, ir mergina su žvėries akimis. Mergaitę kadaise prakeikė ragana ir dabar jos ieško, kad panaikintų prakeiksmą. Ar prieš juos pasirodžiusi ragana yra tas karstas, kurio jie ieškojo? Ir kaip galima panaikinti prakeiksmą?

    Šis keršto piktajai raganai ieškojimas pradeda rutuliotis, kai žvėris pagauna raganą. Ši didinga ir intensyvi tamsioji fantazija prasideda dabar!

    7th Time Loop: The Villainess Enjoys a Carefree Life Married to Her Worst Enemy!


    Studija: Studio KAI, HORNETS
    Žanrai: Fantasy, Romance
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-07
    Papildoma info:

    Rišė Irmgard Veicner, kunigaikščio duktė, turi paslaptį: ji mirė būdama dvidešimties ir grįžo į tą akimirką, kai prieš penkerius metus buvo atšauktos jos sužadėtuvės.

    Šią laiko kilpą ji patyrė jau šešis kartus ir kiekvieną kartą tuos penkerius metus išgyveno vis kitaip - kaip pirklys, gydytojas, tarnaitė, riteris ir dar kitaip. Dabar, septintą kartą keliaudama aplink pasaulį, ji pasiryžusi sulaukti brandaus amžiaus ir jį praleisti atsipalaidavusi.

    Tačiau vos tik ji išbėga iš pilies su šiuo sprendimu širdyje, susiduria su liūdnai pagarsėjusiu žiauriu konkuruojančios karalystės kronprincu Arnoldu Heinu. Taip jau atsitiko, kad būtent jis nužudė ją, kai ji gyveno kaip riterė, bet dabar, atrodo, jis keistai ją pamilo... ir prašo, kad ji taptų jo žmona.

    Taigi, norėdama likti gyva ir užkirsti kelią karui, Risė pasinaudoja savo ankstesne patirtimi ir pradeda septintąjį gyvenimą kaip priešiškos tautos karūnos princo nuotaka.

    Metallic Rouge


    Studija: BONES
    Žanrai: Action, Sci-Fi
    Adaptacija: Original
    Premjera:​ 2024-01-10
    Papildoma info:

    Pasaulyje, kuriame žmonės sugyvena su androidais, vadinamais Neans, prieš visuomenę sukilo grupė, vadinama Nemirtingųjų devynetu. Neanė Rouge Redstar (dar žinoma kaip Metalinė Rouge) ir tyrėja Naomi Orthmann išvyksta į Marsą, kad juos surastų... bet pirmiausia Rouge nori šokolado.

    Ishura


    Studija: Passione
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-03
    Papildoma info:

    Pasaulyje, kuriame mirė demonų karalius, pasaulį paveldėjo daugybė pusdievių, galinčių jį nužudyti. Fechtavimo meistras, galintis sugalvoti, kaip vienu žvilgsniu nukauti priešininką, toks greitas raitelis, galintis įveikti garso barjerą, vyvernas klajūnas, vienu metu kovojantis trimis legendiniais ginklais, visagalis burtininkas, galintis išsakyti mintis, angeliškas žudikas, kuris iš karto mirtinai užmuša. Trokšdami gauti tikrojo didvyrio titulą, šie čempionai siekia įveikti grėsmingus priešus ir tarpusavyje sukelia konfliktus. Prasideda kova dėl galingiausio iš galingiausiųjų.

    Isekai Onsen Paradise


    Studija: BloomZ, Wolfsbane
    Žanrai: Ecchi, Fantasy, Isekai
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-11
    Papildoma info:

    Istorijos centre - Yoshizou Yukawa, didelis karštųjų versmių gerbėjas, kuris ieško paslėptų versmių, kad atgaivintų vietos ekonomiką. Tačiau jis miršta nukritęs nuo uolos ir yra perkeliamas į alternatyvų pasaulį dėka inari derliaus dievybės, esančios nedidelėje uolose įsitaisiusioje šventykloje. Kartu su inari palydove princese Mayudama jis tęsia pasakiškų karštųjų šaltinių paieškas, tik šį kartą alternatyviame pasaulyje. Pakeliui jis atsiduria nuogas karštosiose versmėse su merginomis pūkuotosiomis ausimis ir elfėmis.

    'Tis Time for "Torture," Princess


    Studija: PINE JAM
    Žanrai: Comedy, Fantasy, Gourmet
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-08
    Papildoma info:

    Nelaisvėje laikoma princesė, kurią Hellhorde negailestingai kankina!

    Pon no Michi


    Studija: OLM
    Žanrai: Slice of Life
    Adaptacija: Original
    Premjera:​ 2024-01-05
    Papildoma info:

    Anime veiksmas vyksta Hirošimos prefektūros Onomičio mieste, kur vidurinės mokyklos moksleivė Nashiko Jippensha buvo išvaryta iš namų. Neturėdama kur žaisti su draugais, ji sužino, kad mahjongų salonas, kuriam anksčiau vadovavo jos tėvas, dabar yra tuščias. Ji sutvarko mahjongų saloną ir paverčia jį vieta, kur ji ir jos draugai gali linksmintis, gaminti maistą, gerti arbatą ir kartais žaisti mahjongą.

    SHAMAN KING FLOWERS


    Studija: Bridge
    Žanrai: Action, Adventure, Comedy, Supernatural, Super Power
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-Manga
    Papildoma info:

    Hana Asakura supranta, kad būti Yoh ir Anna Asakuros sūnumi nėra viskas, ką jis gali pasiūlyti, ir dėl nuobodulio jis trokšta bet kokių įspūdžių. Tačiau kai kova atkeliauja tiesiai prie jo namų slenksčio, ji prasideda ten, kur jis mažiausiai tikisi - jo paties šeimoje? Prasideda kova dėl Asakuros viršenybės!

    URUSEI YATSURA (2022) 2nd Season


    Studija: david production
    Žanrai: Comedy, Gag Humor, Romance, Sci-Fi
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-11
    Papildoma info:



    Sasaki and Peeps


    Studija: SILVER LINK.
    Žanrai: Adventure, Comedy, Fantasy
    Adaptacija: Light Novel
    Premjera:​ 2024-01-05
    Papildoma info:

    Sasaki yra vidutinio amžiaus biuro darbuotojas, gyvenantis Japonijoje. Jis jaučiasi išsekęs dėl tuščio verslo pasaulio, todėl eina į gyvūnų parduotuvę ieškoti naujo draugo. Ten jis randa žavų paukštį, vardu Peepsas, ir pasiima jį namo. Tačiau Sasakis greitai sužino, kad Peepsas nėra paprastas paukštis... jis - galingas magas iš kito pasaulio! Kartu jie leidžiasi į stebuklingą nuotykį, kupiną kardų ir burtų.

    HIGH CARD Season 2


    Studija: Studio HIBARI
    Žanrai: Action, Adult Cast, Organized Crime, Supernatural
    Adaptacija: Media Mix Project
    Premjera:​ 2024-01-08
    Papildoma info:

    Atradęs X-žaidimo kortas - galingas kortas, suteikiančias galių, kišenvagis Finas įsitraukia į "High Card" - slaptą grupę, prisiekusią jas saugoti ir rinkti. Ši kortų kaladė išbarstyta po visą Keturių žemių karalystę.

    Gushing over Magical Girls


    Studija: Asahi Production
    Žanrai: Action, Comedy, Fantasy
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-03
    Papildoma info:

    Hiragi Utena labai myli savo miestą saugančias stebuklingas mergaites, todėl, turėdama progą pati tapti viena iš jų, ji pasinaudoja galimybe prisijungti prie jų spalvotųjų gretų... bet kai ji transformuojasi, sužino, kad jai lemta būti ne drąsia geradare, o piktadare blogio pusėje! Iš pradžių ji bando mesti savo naująjį darbą kaip vietinių blogiukų lyderė, bet greitai supranta, kad jai tai patinka ir ji visiškai natūraliai moka kankinti stebuklingas mergaites, kurias taip myli. Su trenksmu ir šnibždesiu prasidėjo Hiragi, kaip magiškų mergaičių kankintojos sadistės, kelionė!

    Sengoku Youko


    Studija: WHITE FOX
    Žanrai: Action, Adventure, Drama, Mythology
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-10
    Papildoma info:

    Pasaulis padalytas į dvi grupuotes: žmonių ir monstrų, vadinamų katawara. Nors Tama yra katawara, ji myli žmones ir prisiekia saugoti juos nuo blogio, net jei dėl to teks kovoti su savo rūšimi. Tačiau jos brolis Jinka nekenčia žmonių, nors iš esmės yra vienas iš jų. Prie brolių ir seserų prisijungia bailus fechtuotojas Shinsuke, kuris nori išmokti tapti stipriu.

    Mr. Villain's Day Off


    Studija: Shin-Ei Animation, SynergySP
    Žanrai: Comedy
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-07
    Papildoma info:

    Blogio organizacija iš kitos planetos bando užvaldyti Žemę. Tos organizacijos ekstrasensas, vardu "Generolas", kiekvieną dieną nenuilstamai kovoja su Žemės gynėjais kovoje dėl gyvybės ir mirties!

    Tačiau šiandien jis turi laisvą dieną.

    The Demon Prince of Momochi House


    Studija: Drive
    Žanrai: Fantasy, Romance, Supernatural
    Adaptacija: Manga
    Premjera:​ 2024-01-05
    Papildoma info:

    "Negalima į mane žiūrėti..."

    Per savo 16-ąjį gimtadienį Himari netikėtai gauna testamentą ir paveldi Momochi namus.

    Padedama žemėlapio, ji atvyksta į Momochi namą, tik ten susiduria su paslaptingu berniuku, vardu Aoi, kartu su jo gyventojais Yukari ir Ise. Paaiškėja, kad namas pastatytas erdvėje tarp žmonių pasaulio ir dvasinės sferos. Be to, atrodo, kad Aoi, pagrindinė namo figūra, taip pat saugo paslaptį.

    Taip prasideda japoniško stiliaus demonų fantazija!

    BUCCHIGIRI?!


    Studija: MAPPA
    Žanrai: Delinquents
    Adaptacija: Original
    Premjera:​ 2024-01-13
    Papildoma info:

    Arajin Tomoshibi susitikimas su senu bičiuliu Matakara Asamine netikėtai pasisuka kita linkme, kai jie įsivelia į muštynes su kiečiausiais miesto vaikinais. Ir kai jau manėte, kad viskas negali būti dar keisčiau, pas juos užsuka milžiniškas džinas.

    Dropkick on My Devil!! Apocalypse Day


    Studija: Makaria
    Žanrai: Comedy, Supernatural
    Adaptacija: Digital Manga
    Premjera:​ 2023-12-26
    Papildoma info:

    Istorija prasideda po to, kai ateiviai sunaikina Jinbocho miestą, kuriame vyksta pagrindinės serijos veiksmas. Sekdamas žvaigždes, Jashin-chan keliauja į pietus, kad Takamori mieste rastų Yurine.


    Kiti anime:

    Kingdom Season 5
    SYNDUALITY Noir Cour 2
    The Fire Hunter Season 2
    Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!
    Delusional Monthly Magazine
    Brave Bang Bravern!
    Meiji Gekken: 1874
    Snack Basue
    The Legend of Super Normal Pref. Chiba
    The Brilliance of Terapagos: An Expedition Log
    Theatre of Darkness: Yamishibai 12
    CARDFIGHT!! VANGUARD Divinez
    Stick it around! KOINU
    Colorful na Everyday

Working...