Deadman Wonderland pagaliau išvys ekranus 2011

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Deadman Wonderland pagaliau išvys ekranus 2011


    » Dar praėjusių metų rugpjūčio 26 d. išėjusiame šeštame Deadman Wonderland mangos tome buvo paskelbta mangos ekranizacija, tačiau visų laukiančių liūdesiui projektas buvo pristabdytas. Mangos autorius Jinsei Kaoka ir iliustruotojas Kazuma Kondau, kurių bendras darbas taipogi buvo Eureka Seven manga. Nieko nuostabaus, nes tik išvydus pirmąją nuotrauką kyla didelės asociacijos su Eureka 7 kūrėjais ir tai mane džiugina, nes labai teigiamai vertinų šį piešimo stilių. Jų manga pradėta leisti 2007m. Shounen Ace žurnale, o 2010 m. vasario 9 d. Shonen Ace įsygiję teisęs išleido pirmąjį tomą anglų kalba.

    » Pasaulis - vaizduojama ateitis, apokaliptinis pasaulis, kai stiprus žemės drebėjimas pasiglemžė 70% Tokijo ir didžioji dalis megapolio pasmerkta po vandenynu. Po dešimties metų istorija sukasi aplink moksleivį Igarashi Ganta, įprastą paauglį, tačiau vieną eilinę dieną jo gyvenimas apsiverčia aukštin kojom, kai mistinėm ir keistom aplinkybėm yra išžudomi visi jo klasės draugai buvę klasėje ir tik vienas jis likęs gyvas. Ar tai jo rankų darbas? Išgyvenęs tik vienas – vadinas jis ir yra kaltininkas, logiškai nusprendė prisiekusiųjų teismas. Taip mūsų nelaimingas herojus ir atsiduria už grotų, be to visai ne paprastoje įkalinimo įstaigoje, o kokie mistiniai nuotykiai jo laukia toliau galite sužinoti mangoje arba palaukti pavasarį bepasirodančio anime.

    » Manga sulaukė labai didelio pasisekimo ir skaitytojų dėmesio savo žanro tarpe. Nesu skaitęs, bet kiek pasidomėjau, nuteikia optimistiškai. Mistika, psichologija, mokslinė fantastika, nuotykiai, įkvepianti kelionė į bedugnę, neaiškios kilmės gyviai, tad belieka tikėtis, kad anime versija savo atmosfera, ir piešimo stilium ir siužetu nenusileis. Be to, jeigu nebus cenzūruojamas, anime bus skirtas daugiau vyresnei auditorijai.


    Šaltiniai: Wikipedia






    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2011-01-15, 17:45.
Working...