Black★Rock Shooter - JRPG pavidale?!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso




    • 2007 02 15
    • 1319

    Black★Rock Shooter - JRPG pavidale?!

    » Taip, visiems, susižavėjusiems B★RS idėja, bet nepasisotinusiems šitaip neseniai pasirodžiusia anime adaptacija OVA formate ir pasigedusiems veiksmo, išties džiugi žinia - paskelbtas B★RS JRPG kūrimas! jrpg.jp svetainė, naudodamasi frančizės teise, savo puslapyje anonsavo, jog bus kuriamas "role-playing" pagrindo žaidimas ir http://brs.jrpg.jp/ pristato trumpą anonsinį filmuką, skelbiantį: „2032 mūsų eros metais žmonija išnyko. Prieš jai pabundant... Ji tampa RPG“. Tenka pridėti, kad jrpg.jp domeno savininkas Ryuta Konuma yra garbus direktorius ir prodiuseris tokių legendinių japoniškų žaidimų kaip Valkyria Chronicle II ir Persona 3/4.

    » Japonų menininko, slapyvardžiu huke, sukurtos iliustracijos jau įkvėpė muzikantą Ryo parašyti dainą, o Yutaka Yamamoto režisuoti anime versiją... Ir tai dar ne pabaiga. Įdomu, ar sugebės žaidimas sužavėti ir užimti žadą jau bene viską mačiusiems otaku ir anime mėgėjams? Tikiuosi, liksime nenusivylę.

    Šaltinis: ANN








    Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
Working...