Riga CosplayCON 3. Kelionės planai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Wishmaster
    KOI team founder


    • 2008 07 18
    • 411

    Riga CosplayCON 3. Kelionės planai



    Rugsėjo 5d(sekmadienis). Rygoje vyks CosplayCON 3. KOI planuoja krešinti tą partį. Visi kas nori važiuoti kartu ir parodyti kad Lietuviai nenusileidžia otakiškumų - prašau rašykit man į wishmaster@koi.lt iki antradienio. Dėl noro pasirodyti ant scenos - iki sekmadienio 23:59.

    Otaku-KOI-busas išvažiuoja rugsėjo 4d (šeštadieni) iš Forum Palace (tikslus laikas bus patikslintas(ne ankščiau 12:00)) stovėjimo aikštelės ir pasineria į anime-related nuotykių sūkurį.
    Programoje - puiki kelionė su nowJapan organizatoriais ir pirmų vietų laimėtojais, vakaras ir naktis gražiame Rygos senamiestyje, asmeniškas susipažinimas su Rygos cosplayeriaias, puikus renginys - Riga CosplayCON 3 ir linksma kelionė atgal.

    Maršrutas: Vilnius - Panevėžys - Ryga - Panevėžys - Vilnius.
    Kaina:
    Pilna bilieto kaina - 99 Lt (kelionė į abį puses, nakvynė, įėjimas į renginį)
    Kaina nowJapan 2010 pirmųjų vietų laimėtojams - 50Lt (su sąlyga kad važiuojate su kostiumų ir parodote savo pasirodymą ant scenos).
    Vaikai iki 16 m.(imtinai) turi turėti tėvų sutikimą.

    Kaip visada - visi kas važioja su KOI, gauna bilietą būtinai(nereikės stovėti eilėje ir nebus taip kad nepateksite į renginį dėl bilietų stokos (pas Latvius visada ribotas bilietų skaičius).

    Visais klausimais: 868983822

    VIETŲ YRA
    Paskutinis pakeitimas nuo Wishmaster; 2010-08-27, 16:22.
    Of all the things I've lost - I miss my mind the most
    All bannanas in the world - unite!!!
Working...