VAK Stovykla 2010

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bardakas
    Žmogus Ne





    • 2005 09 22
    • 1462

    VAK Stovykla 2010

    »Anime stovykla ir šiemet tęsia tradiciją tempt anime fanus tolyn nuo technologijų į gamtą! Jūsų laukia piratų tematikos iškyla į mišką su paruošta dviejų parų programa, kuri leis jums įsijausti į tikro pirato vaidmenį. Mūšio simuliacija, fizinės bei loginės grumtynės, lobio paieškos, linksma piratiška kompanija yra tikras nuotykis, kurio nevalia pražiopsoti.


    »Stovykla vyks Giedraičiuose esančiame miškelyje liepos 16-18 dienomis. Miškuose nemažai uodų, tad labai prašome pasirūpinti savo apsauga nuo jų. Stovykla bus be elektros ir be patalpų, tad palapinė yra būtina.

    »Atvykimas bus dviem reisais. Reisai iš Vilniaus 17:30 ir 19:55. Kelionė truks truputi daugiau nei valandą. Jus pasitiksime Giedraičiuose ir nuvesime į stovyklos vietą. Ten galėsite įsirengti ir persirengti.

    »Maistą atsivežkit savo nuožiūra. Bus laužas ir puodas sriubai (ar vandeniui).

    »Netoli stovyklos vietos yra Norfa su labai patraukliom kainom. Čia patariama pirkti alkoholį, kad atvykimas būtų sklandesnis. Alkoholis leidžiamas iki 15% (vynas ir alus).

    »Stovykloje gali dalyvauti asmenys nuo 17 metų.

    »Pasiimkite maudymosi kostiumėlius, nes galimybė išsimaudyti egzistuoja. BŪTINA turėti piratišką atributiką. Ir atminkit, čia ne cosplay, tad pirato personažus kurkite patys.

    »Stovyklos kaina - simboliški 15 litų. Jie bus išleisti stovyklos reikmėms ir lobiui finansuoti.

    »Labai prašome užsiregistruoti kiekvienam dalyviui užpildant labai trumpą anketėlę. Tai nepaprastai palengvins organizatorių darbą. Jeigu iš vieno klubo važiuoja keli žmonės, tai registracijos anketas siųskite vienoje lentelėje:



    Anketą siųsti vak.camp@gmail.com

    Lauksime jūsų stovykloje!

    Edit:
    Žemėlapis
    Spoileris:
    imagebam.com imagebam.com


    Prisegti failai
    Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-07-08, 13:22.
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius
Working...