[AWT] Beyond the Clouds, The Promised Place

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • diaxminde
    AD technician


    • 2008 09 21
    • 303

    [AWT] Beyond the Clouds, The Promised Place



    Pavadinimas: Beyond the Clouds, The Promised Place
    Režisierius: Shinkai Makoto
    Studija: ADV FilmsL, CoMix Wave
    Metai: 2004m.
    Žanrai: drama, romantika, mokslinė fantastika
    Trukmė: filmas

    aniDB MAL

    Aprašymas: Alternatyviame pasaulyje, Japonija pralaimi Antrąjį Pasaulinį karą ir padalijama į dvi dalis. Hokkaido regionas prijungiamas prie „Union“, o Honshu ir likusi pietinė dalis gauna JAV suverenitetą. Hokkaido regione pastatomas keistas, milžiniškas bokštas, puikiai matomas iš labai toli.
    1996 metų vasarą, trys draugai pasižada, kad pastatys skraidymo aparatą, nuskris juo į bokštą ir atskleis jo paslaptį. Deja, draugams lemta išsiskirti ir projektą jie apleidžia. Ar lemtis leis jiems vėl kada nors susitikti ir įgyvendinti savo sumanymą?

    Ši istorija, kaip ir kiti Makoto Shinkai darbai pabrėžia atstumą - atstumą, ne tik tarp daugybės kilometrų, bet ir tarp sapnų ar net dimensijų. Makoto Shinkai puikiai perteikia emocijas ir jausmus. Hiroki (vienas iš herojų) ieško Sayuri, žinodamas, kad ji yra labai arti ir tuo pačiu labai toli nuo jo. Sayuri fiziškai mūsų pasaulyje, įkalinta sapnuose. Turbūt šis ieškojimas, noras būti kartu įdomiausia istorijos pusė, kai tuo tarpu karas ir sci-fi elementai kiek nuobodoki.
    Animacija - viena stipriųjų šio anime pusių - pribloškiamai detalūs ir spalvingi fonai, kruopščiai nupiešti daiktai ar veikėjai. Kvapą gniaužiantis dangus, besikeičiantys metų laikai - vien dėl animacijos verta pamatyti šį anime.
    Muzika taip pat labai graži, Tenmon prie jos puikiai padirbėjo, tiek prie foninės muzikos, tiek prie Sayuri smuiko
    Apibendrinant, tai tikrai puikus anime filmas, kuris patiks daugumai. Jeigu matėte Byousoku 5 cm arba Voices of a Distant Star, pažiūrėkite ir šį Makoto Shinkai darbą ir atvirkščiai, jeigu patiko šis - pažiūrėkite ir kitus.





    Vertė: Orfėjas; Redagavo: Linas


    Atsisiųsti:



    Online:


    ^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^
Working...