AMV Battle : Black_leja vs Pagran2kas [PASIBAIGUS]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

    • 2010 07 20
    • 1137

    AMV Battle : Black_leja vs Pagran2kas [PASIBAIGUS]



    Taigi taigi, kaip matome mūsų Leja kovose nenustygsta ir nepasotintas kovos alkis jos nesustabdė ir šį kartą! Tik ar Pagran2kas sugebės atsilaikyti prieš Lejos įsiūtį? O gal Lejos užsispyrimas išblės? Tai nuspręsite jūs žiūrovai, pamatę kūrėjų darbus! Palinkėkime jiems didžiausios sėkmės kūrybiniame procese.
    Kovos informacija :
    AMV daina : pasirinktina
    AMV žanras : action
    AMV trukmė : nemažiau minutės, neilgiau dviejų minučių
    AMV deadline : 2014.05.28


    KOVA PRASIDEDA!

    Kadangi dėl per daug užimto gyvenimo būdo JakeGirl šiuo metu negali pasirūpinti šios kovos dalyviais, vairą tenka perimti man į rankas. Ir aš nieko nedelsdamas skelbiu kovos pradžią! Black_leja prieš Pagran2ką... Laimėtojas gali būti tik vienas iš jų. Žiūrėkite, vertinkite, balsuokite ir jei jau tikrai labai gera nuotaika - pakomentuokite. Kiekvienam pakomentavusiam pažadu po bučkį... Tikėkimes, kad autoriai atsižvelgs į jūsų komentarus bei kovos rezultatus. Visą tai tik paspartins jų tobulėjimą bei kelią į geriausiųjų gretas!

    Kuris amv geresnis?


    Black_leja - betrayal
    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/rzNCNzrQaTI" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>


    Pagran2kas - Takedown !
    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube-nocookie.com/embed/Xxo9pGyNMo0" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>


    Balsavimas vyks iki 2014.06.02

    KOVA BAIGTA!

    Labai puiku, kai priešininkai yra tiesiog sutverti vienas kitam. Gaunasi gan įdomi, atkakli ir nepakartojama kova, kai balsų skirtumas visados išlieka minimalus. Šį kartelį nuoširdžiai sveikinu Black_leja iškovojus jau antrą pergalę. Žingsniai lėti, bet užtikrinti! Na o Pagran2kas, tikiuosi, nepasiduos po pralaimėjimo bei sužybės sekančioje savo kovoje prieš JakeGirl. Kaip visada labai ačiū visiems žiūrėjusiems bei balsavusiems. Na o bučkis tiems kas ir pakomentavo! Mano pačio komentaro laukite šios dienos bėgyje. Ačiū!

    Atnaujinta Statistikos Lentelė.
    19
    Black_leja - betrayal
    0%
    11
    Pagran2kas - Takedown !
    0%
    8

    The poll is expired.

  • Vykutia
    Narys

    • 2008 10 30
    • 98

    #2
    Saunuole leja , nuostabu matyt, patobulejai tai tikrai !

    Pagran2kas, tavo darbas pries viki man labiau patiko ir geriau ziurejosi. kas sitame ne taip tai pasakyt negaliu , gal tie pan'ai ar zmoniu zobciojimai. ... teks tau luktelti kol pagrindiniai komentatoriai atsibus.

    balsa atiduodu lejai

    Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

    Comment

    • cobabara
      Super mega ultra rašytojas



      • 2009 03 17
      • 998

      #3
      Komentuojant trumpai, pas Lėją matosi progresas iš techninės pusės, anksčiau vis pastebėdavau kažką ne to, prie ko kabinėdavausi, o dabar susižiūrėjo paprastai (t.y. be jokių tokių 'trukdžių'). Apie Pagranduko darbą kažko blogo irgi turbūt nepasakysiu, bet Lėjos fainiau susižiūrėjo iš idėjinės pusės. Vat kas abiejuose nepatiko, tai kadangi užduotis buvo veiksmas, to tiesioginio veiksmo tik apie pusė klipo buvo, tai kchem...
      Urameshi, Iemon-dono!

      Comment

      • Moon
        Forumo ligonis


        • 2007 04 25
        • 583

        #4
        Na jo leja tikrai padirbejo is peties, bent jau noreciau taip galvoti. Ir daina idomiai nukirpta, tik va... nuu... vaizdas atskirai eina. Isijausk i daina leja, ar tu tikrai matai medievel gore su tokia daina. Ta prasme jei tobulai sueditintum gal ir galetum, as visad uz originaluma, bet nu sikart nesiziurejo kad ir kaip stengiaus.

        Pagrandukas daugiau dinamikos reik ir maziau close up bei ziopciojanciu kadru.

        Tobulekit, dar visas kelias pries akis, as tikiu jumis :}

        Comment

        • xipzo
          I hate IDIOTS

          • 2009 04 16
          • 224

          #5
          pagdandukui +1

          Siaip kas per anime pas leja ejo?
          My Anime List <---
          Waiting for Peacefull summer...

          Comment

          • black_leja
            AZ rėmėjas


            • 2009 11 16
            • 1079

            #6
            Autorius xipzo
            Siaip kas per anime pas leja ejo?
            Legend of the legendary heroe. zinau kad pavadinimas nieko gero nesako,o ir aprasymas irgi toks nekoks ziurejau tiesiog nes galvojau kad bus eilinis anime na laiko prastumimui , bet buvau labai nustebinta istikruju plot.
            Society is a market where we sell our souls

            Comment

            • Squalleh
              .MØNSOON.



              • 2009 01 12
              • 1892

              #7
              Parampampam, Leja tobulėja~

              Comment

              • Abalys
                Nope!

                • 2010 07 20
                • 1137

                #8
                Autorius Squalleh
                Parampampam, Leja tobulėja~
                Kodėl? Kaip? Kur? Ką? Daugiau! DAUGIAU! :3

                Comment

                • Maspo
                  Rimtas forumo narys

                  • 2013 02 24
                  • 128

                  #9
                  Panašūs darbai. Esant tokioms kovoms, mažos smulkmenos atsveria darbus vieną nuo kito. BlackLėjos startas (pirmu 30s) man labiau patiko. Likusi pusė - epizodinė kova, kuri panaši i pagran2ko visą darbą. Tai, kad buvo įžanga, lemia mano balso atidavimą BlackLėjai. Pagran2ko muzikos apkarpymas labiau išbaiktas.

                  Comment

                  • Abalys
                    Nope!

                    • 2010 07 20
                    • 1137

                    #10

                    KOVA BAIGTA!

                    Labai puiku, kai priešininkai yra tiesiog sutverti vienas kitam. Gaunasi gan įdomi, atkakli ir nepakartojama kova, kai balsų skirtumas visados išlieka minimalus. Šį kartelį nuoširdžiai sveikinu Black_leja iškovojus jau antrą pergalę. Žingsniai lėti, bet užtikrinti! Na o Pagran2kas, tikiuosi, nepasiduos po pralaimėjimo bei sužybės sekančioje savo kovoje prieš JakeGirl. Kaip visada labai ačiū visiems žiūrėjusiems bei balsavusiems. Na o bučkis tiems kas ir pakomentavo! Mano pačio komentaro laukite šios dienos bėgyje. Ačiū!

                    Atnaujinta Statistikos Lentelė.

                    Comment

                    • JaKeGirl
                      c'ming 4 yar booty.

                      • 2012 08 24
                      • 343

                      #11
                      Awww, komentuosim biškutį po laiko. Sorry.
                      Visų pirma, sveikinimai su pergale, brangioji! You deserve this. Na, o dabar prie darbelių.

                      Black_Leja - betrayal .
                      Visų pirma, dainos pasirinkimas ir žanro perteikimas.
                      Daina pasirinkta mano nuomone ganėtinai įdomi, nebanali veiskmo darbui. Tačiau ji ganėtinai sunkoka (bent jau man tikrai būtų), nepaisant to, tu puikiai susidorojai su ja pirmoje klipo dalyje. Tačiau, mano nuomone tu neperteikei žanro. Kaip cobabara minėjo , abiejuose darbuose trūksta to tokio actiono, na bet yra kaip yra. Darbas tikrai nestokojo įdomesnių momentų ar gražių scenų parinkimo. Bet keli gražūs kadrai negelbėja viso tavo klipo.

                      Na o dabar kaip ir apie patį klipą daugiau :
                      Iki 20 sekundės viskas kaip ir tvarkoj su atmosfera ir klipais pačiais, gal su berniuko veidu (0:08) reikėjo kažkokio kameros judesio, nes visos scenos tuo klipo tarpu tikrai jo nestokojo ir šitas klipukas ganėtinai išsiskyrė. Tačiau tikrai nėra ko bausti , nes pradžia gražiai žiūrisi. Bet ji šiokia tamsoka, na kaip ir pati daina, bet kaip ir moon čia minėjo, gore klipai sunkiai paišosi tokiai dainai. Aš tai pavyzdžiui kokius ateivius įsivaizduoju ar dar kokį sci-fi stuff. Pardon my poor imagination, but I do. Ir tada prasideda. Neaiškus hardcut'as į sparkles/666/fights/sparklesagain/velnio symbolių sceną. Sekanti scena su ten iš agonijos besiraitančiu tuo pačiu berniuku I guess, visai tiko, bet perėjimai tarp šių dviejų scenų tikrai nesižiūrėjo. Toliau sekančios scenos atrodo neblogai, ganėtinai random, labai neaišku kas vyksta. Man asmeniškai biški kliudė spalvų paletė, I mean raudona/violetinė, stiprios spalvos, žinoma, tai nėra tavo pasirinkimas, juk čia anime originalios spalvos, bet tiesiog man tos scenos taip tarpusavy pjovėsi, nežinau. Bet over all gal ir neblogai žiūrėjosi. Tada vaikinuko riksmas suderintas su dainos vieta (0:29) gražus dalykėlis. Vistiek jis buvo per random. Tavo visas klipas yra sudėtas iš daug viena kitos normaliai nesiejančių scenų,kas labai trikdo žiūrovą. Scenos turi tiesiog plaukti viena iš kitos, rodyti tam tikrą ryšį ir lipdytis į vieną aiškų klipą ar tiesiog gražią kompoziciją. Jos čia labai trūko. Po vaikino riksmo scenos, pasirodo graži scena, su originaliu camera movement, tačiau ji nepanaudota gražiai! Ji yra ten, kad tik būtų. Poto staigus spalvų kitimas iš raudonos į mėlyną. Ir vėl neaiškios scenos. Išvis nuo šios vietos, darbas yra nežiūrimas. Vienintelė dar dėmėsio vertesnė vieta , tai būtų (0:37-0:38) kur vaikinukas ten kažkokius žaibus leidžia ir gražiai su dainos beat'ais sueina. Toliau vėl eina neaiški kova, visiškai nesuderinta su muzika, tiesiog nelimpanti. Būnanti ten, kad tik būtų, pasikartoju vėl. Ir galų galiausiai klipas užpildomas neaiškiais emotional stuff kadrais,kurie dar labiau palieka mus "wtf" mood'e.

                      Žodžiu, Leja, tiesiai šviesiai. Mano manymu viena didžiausiu tavo problemų yra darbo neišpildymas ir neaiškios istorijos įkišimas ten kur jos nereikia. Tu jausk muziką. Jausk, kur reikia ir kur nereikia. Yra daaaaug klipų,kurie neturėdami jokios istorijos, tiesiog subtilios kompozicijos pagalba,verčia topus geriausiuose konkursuose. Nesistenk,parodyti kažko per daug. Tobulink,šlifuok darbo pateikimą, jo vientisumą, subtilumą. Atsisėsk kurią dieną,kai manai,kad esi pasiruoši padaryti kažką super, tikrai super, įsijunk vegasą ir lipdyk, karpyk, klijuok, žiūrėk kaip yra. Nespausk scenų, ten kur jų nereikia. Tiesiog atsipalaiduok kurdama ir daryk tai,ką pati norėtum matyti, kas tave tenkintų. Juk skonį AMV darbuose turi tikrai neblogą, būk pati sau pirmoji kritikė. Nežinau ar tai padės, bet pasistenk priimt mano patarimą ir paeditink ne kovai, ne konkursui, ne kažkokiam tikslui, o sau. Atsipalaiduok ir leisk vaizduotei griebti jautį už ragų. Bet šiaip šaunuole, sveikinu, tobulėjimas ryškus. Tu nusipelnei laimėti kovą. Linkiu tau sėkmės tolesnėse kovose , išlik aktyvi, tačiau skirk laiko ir sau.

                      Pagran2kas - Takedown!
                      Dainos pasirinkimas ir žanro perteikimas
                      Daina mano manymu nebuvo toks drąsus pasirinkimas lyginant su Lėjos darbo muzika. Manau,tai buvo nuspėjamas pradedančiojo kurti pasirinkimas action žanrui. Na o kokie reikalai su pačiu žanru? Žinoma, pas tave actionu kvepia truputėlį labiau. (Manau Lejos darbas man kažkokiu psychadelic'u atsiduoda, but it's just me) Tačiau, tai nebuvo kova, kuris geriau perteiks action žanrą. Tai buvo kova, kuris parodys geresnį darbą. Čia tu ir parpuolei.

                      Apie patį klipą ir much more :
                      Iki septintosios sekundės , pas tave klipas, kaip koks opening'as atrodo. Lyg ir pristatomi tolesniuose įvykiuose dalyvausiantys veikėjai ir tada mergina po tų septynių sekundžių neria į tas rožines dujas. Fun. Esmė tame,kad jau šitose septyniose sekundėse, man jau pjaunasi tavo kameros judėjimas ir originalių scenų kameros judėjimas. Šių dviejų skirtumas labai jaučiamas ir tavo pan/crop atrodo labai nenatūraliai. O vietomis jo trūksta. Nesuprantu,kodėl vieni kadrai yra still kadrai, o antrieji pilni judesio. Labai kenkia bendram įvaizdžiui - rask balansą. (oi ir atsiprašau,dar kartą žvilgtelėjau į tas kelias sekundes, tas elektros ale kažkoks tai prietaisas tai tikrai nėra svarbus veikėjas I think) Taigi mergaitei nunėrus, mus vedi į stiprią dainos vietą. Čia lieku sužavėta. Perėjimas iš kittyguy užmojo pulti kažką į pačią atakos sceną toks įdomus. Scenos gražiai susiliejo. Ko trūko Lėjos darbe. Scenų pasirinkimas tikrai neblogas. Iki 20 sekundės viskas kaip ir gerai, tačiau tie flashai... o dieve tie flashai. Prašau nenaudok jų. Gal paslėpk transition skiltį vegase ir daryk juos ranka su levels/brightness and contrast ar dar kuo. (Galiu pamokyti, kaip daryti flashus ranka, jei yra noro) Po dvidešimtos sekundės , pasitinka labaaai bjaurus pan/crop išvis rožos scena. Nu negražuu gi. Tada sekančiose scenose viskas kaip ir okay, kol nepasirodo ta opening-like scena. Na ta šviesi tokia. Visų pirma, ji iškrenta baisiai ši paletės. Visų antra ji išvis dremba iš to konteksto. Don't use them randomly , please. Na toliau "open up your eyes" ... I see what you did there, bet jau geriau koks aplinkos vaizdas rodomas nei prastos kokybės ,negražiai priartintos scenos, su tomis pačiomis minėtomis akimis. Ugh. (aš apie flashus net nekalbėsiu, jų netrūko darbe, tai... jo) 0:39-0:40 manau geriausia tavo klipo vieta, but opinions.. opinions everywhere! Na ir kas toliau? Toliau, nelabai verta komentuoti... Scenos lėtos. Labai lėtos, na per lėtos dainos kulminacijai. Pritingi pakarpyti, kaip ir praeitoje kovoje minėjo Knives. Nuo 0:40 darbas tikrai sunkiai žiūrimas, lėtas, nuobodus. Nepasakyčiau,kad tai geras action. Taigi, pas abu jus su Lėja, antroji darbo pusė tikrai yra prastesnė, tik tavo išpildymas šiek tiek vientisesnis. Tačiau Lėja managed to capture mood maybe. Nors jos darbas tikrai atrodo atžagaria ranka darytas, balsą manau būčiau skyrusi jai. No hard feelings.

                      Apibendrinant noriu teigti, jog kova tikrai vykusi. Varžovai esat tikrai verti vienas kito, manau jums ateityje tikrai nepamaišytų pakartotinas susirėmimas. Pažiūrėtume,kuris daugiau patobulėjo ir panašiai. Iš dalies atsiprašau už tokį tingų komentarą, nes nieko labai konkretaus nepasakiau, but cmon, it's 2 AM I'm hungry, o vėliau žinau,kad neparašysiu , tai va. Tikiuosi daugiau tokio panašaus lygio editorių kovų, nes buvo sunku apsispręsti už ką balsuočiau.



                      "Dear Karma, I have a list of people you've missed."

                      Comment

                      • Abalys
                        Nope!

                        • 2010 07 20
                        • 1137

                        #12
                        Kaip, kas, kur, ką...
                        Tai ką? Reikia pakomentuoti...
                        Black_leja - betrayal
                        Puiku, kad nestovi vietoje. Lėtai, bet tobulėji... Vis gi bukime bėdni, bet teisingi... Kaip tiek daug kuriantis ir tinginio nepažįstantis žmogus, tu dabar turėtum būti daug aukštesnio lygio nei esi, todėl prieinu prie išvados, kad tau tobulėti sekasi labai sunkiai. Ir tai nėra taip, kad tu tiesiog nieko naujo neparodytum... Tai tiesiog... Na... Tu vis dar šlubuoji su pagrindu. Ir aš kaip pavizdį galvoje turiu šio amv galą. AMV būtu tikrai liux, jei tik ne tas galas, kuriame grynai iš neblogo skirtingų scenų mixo dominuoti pradeda vienos kovos momentai. Tuo tarpu pradžia yra tiesiog tobula... Aš tą garantuoju, nes esu šį animę matęs ir maždaug suvokiu ant kiek sudetingas yra šis source. Maždaug kaip Psycho-pass - bevertis, negyvas ir tuščias amv kūrybai, kuris beveik visados pasmerkia kurėją nesekmei. Bet tau pavyko su juo sukurti atmosferingą ir įdomią pradžią. Taip pat noriu užkabinti jau ankščiau paminėtas veikėjo rėkimą ant vokalo, kuris čia tinka ir nėra jau toks random... Todėl "bubu" JakeGirl. Šiaip apskritai keista, bet be neišbaigto galo kaip ir nėra prie ko prikibti jau labai smarkiai. Viskas kita maždaug skonio reikalas... Taigi, amv nėra šedevras... oi toli jam iki to, bet ir nėra kažkas blogo. Pažiūrėti galima. Pradžia labai LABAI gera (eh... kiek aš tai kartosiu). Tavo vietoje jį net atsižymėčiau kaip gan neblogą žingsnį į priekį, nes prisipažįstu - nesitikėjau tokio švaraus darbo.
                        Pagran2kas - Takedown !
                        Nesistebiu kodėl pralaimėjai. Darbas turi daug daugiau klaidų nors ir atrodo daug gyvybiškesnis, turi geresni source. Klaidos labai banalios galių pasakyti... Kitaip sakant - nesupranti pagrindo, bernelį. TV logotipas, mykčiojantis veikėjai ant vokalo, neatidirbtas/nereikalingas pan/crop. Viena iš aktualesnių problemų tai atrodytu geras efektų pasirinkimas, bet prastas ar per silpnas jų įgyvendinimas (0:16, 0:39). Dėl to ir pagirti norisi, kad ieškai įdomesnių efektų, muzikos garsų atspindėjimų ir t.t Bet ir kartu norisi sukritikuoti dėl patingėjimo, o gal ir nepilnavertiško supratimo ką darai. Ir... Transition flash pas tave per dažnas. Apkritai tai yra labai pigus efektas... Vietomis jis tinka (tik ant labai trumpu perėjimų), bet ne visur ir ne visada. Taip pat būtu įdomu sužinoti 0:29 priežastį... Kodėl taip trukčioja? Kodėl ten truksta kadro? Gale jaučiasi tingumas arba skubėjimas, nes per daug užtesiami kadrai... Tas aiškiai jaučiasi palyginus juos su amv pirmąją dalimi. Taip pat, toks darbas jau verkte verkia, kad jam būtu suteiktos kokios nors spalvos arba bent paprastas color correction siekiant išbalansuoti spalvų paletę visuose kadruose. Dabar veiksmo vietoje iš ryskiai žalios peršokti į blankius, pilkus kadrus yra kažkaip... Na ne kažkaip, o labai nemalonu. Kas be ko tu jauti muziką ir taikai gan dinamiškus, įdomius budus ją pažymėti vaizdų. Nesvarbu ar tai scenų kaita, ar viekėjų grimasos, judėsiai, sprogimai ir t.t Tu visą tai sugebi gan kokybiškai įgyvendinti, kas kaip naujokui, yra labai stiprus pliusas.

                        Comment

                        Working...