AMV Battle: VikiChan vs TrXdorif [PASIBAIGUS]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

    • 2010 07 20
    • 1137

    AMV Battle: VikiChan vs TrXdorif [PASIBAIGUS]



    Man visados įdomios kovos, kuriose pirmą kartą pasirodo Lietuvos AMV naujokai. Tu nežinai ko iš jų tikėtis, tu nežinai ką jie gali, o ir kartu atsiranda noras šypsotis, kad visi nori išbandyti savo jėgas šiose išskirtinai AZ vykstančiose Lietuvos AMV kovose. Dar įdomiau būna, kai nežinomas naujokas bando kautis su jau patyrusiu "amvešnikovu". Šį kartelį VikiChan, kuri kaip žinot... nėra AMV naujokė, užsimanė su kuom nors susikauti. Ir į jos kvietimą į kovą teigiamai atsakė naujas veidas AMV kovų fronte, bei apskritai AMV sferos naujokas - TrXdorif. Ką jis mum parodys? O gal VikiChan jį negailestingai sutryps? Pamatysime jau visai netrukus... Ir šios kovos laimėtoją nuspręsite tik jūs, brangieji AZ lankytojai.


    Kovos informacija:
    AMV Žanras: Neribotas
    AMV Trukmė: ne mažiau 1min ir ne daugiau 2min
    AMV Daina: Saosin - I Never Wanted To
    Deadline: 2013.07.13


    RINKIS NUGALĖTOJĄ!


    VikiChan - You & Me
    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/h1yzMwFJ4MQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


    TrXdorif - I don't even...
    <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/EINXrP00r5k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


    Balsavimas vyks iki 2013.07.18

    KOVA BAIGTA


    Sveikinimai TrXdorif nugalėjus VikiChan rezultatu 15:5. Pirmoji kova - pirmoji pergalė. Labai geras startas.
    Taip pat dėkui visiems balsavusiems bei ypač komentavusiems. Be jūsų mums būtu neįdomu

    Atnaujinta Statistikos Lentelė
    20
    VikiChan - You & Me
    0%
    5
    TrXdorif - I don't even...
    0%
    15

    The poll is expired.

  • Draconica

    #2
    Go Viki, because we know you, ha ha.

    Comment

    • VikiChan
      Laido Riterė

      • 2013 01 15
      • 291

      #3
      Autorius Draconica
      Go Viki, because we know you, ha ha.
      Wow, o kaip naujokui jaustis? Nu bet ačiū ačiū ^^

      Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

      Comment

      • Draconica

        #4
        That was light joke ^^

        Comment

        • Abalys
          Nope!

          • 2010 07 20
          • 1137

          #5

          RINKIS NUGALĖTOJĄ!


          VikiChan - You & Me



          TrXdorif - I don't even...



          Balsavimas vyks iki 2013.07.18

          Comment

          • JaKeGirl
            c'ming 4 yar booty.

            • 2012 08 24
            • 343

            #6
            Įdomu matyt kovą su tokia daina. Seniai ir wall of text berašiau, tad nesitikėkit kažko labai protingo iš manęs ar išvis dėmesio vertos nuomonės. Bet pasistengsiu pasireikšt. Visų pirma - tingintiems skaityti galiu pasakyti tiesiai šviesiai, kad balsuoju už TrXdorif . Ir dabar apžvelgsim kodėl.

            VikiChan- [AMV] - You & Me

            Pasakysiu tiesiai šviesiai - tikėjausi tokio darbo iš Tavęs. Tikriausiai dėl to, kad seku Tave youtubė`je . Nepriimk šito sakinio , nei kaip gero , nei kaip blogo - tiesiog buvau numananti ką gali parodyti su šita daina. Kad ir kaip bebūtų gaila - nieko naujo. Žinoma, mane kaip romance/slice of life mylėtoją turėjo sužavėti tavo darbelis. Deja, mane žavi romance darbai atlikti kokybiškai - atsižvelgiant į dainos prasmę ir bandant perteikti ją vaizdu. Ko pas tave trūko. Šito review rašymas, mane privertė atsidaryti dainos žodžius. Žinai kodėl? Nes AMV scenos visiškai neatskleidė dainos prasmės , žodžiu klipas susipyko su daina. Taip, daina lėta. Iš pirmo žvilgsnio ji gal ir tiktų kažkokiam romance, bet ne tokiam saldžiam kokį tu čia parodei. Tai čia šioks toks pastebėjimas iš mano kaip žiūrovės ir sad/romance amv kūrėjos taško.
            Dabar apžvelgiant techniškai - kaip ir kažkada tau minėjau, lėtoje dainoje yra tikrai nereikalingų aštrių pancropų. 0:14 ten kur tasai vaikinukas ją švarkeliu apvilko, buvo tikrai per stiprus zoom out`as. Žinoma, dainos beat`as yra stiprus, bet lakstanti kamera kaip energetinio įkalus voverė tikrai nežavi. (žinoma aš pati darau tokias klaidas ir stengiuosi jas taisyti, bet juk stengiuosi paminėti viską kas man kliūva) Antras dalykas kas kliuvo - overusinai slide transition . Taip suprantu, gražu kai paįvairinama transition įvairovė keliais slide`ais , bet ne tiek daug. Tikrai kliuvo. Iki 0:32 viskas lyg ir gerai nepaisant aukščiau minėtų klaidų ir tada... Priedainis. Dainos tempas pakinta, atmosfera gerokai turi keistis. To tavo darbe nebuvo. Tavo vaizdas ėjo vientisai, nežinau ar čia tinka taip pasakyti , bet gal tu nejauti muzikos? I don`t really know. Iki 00:32 norėjosi atmosferos kuri kabintų žiūrėti tavo video ir vestų iki priedainio su jausmu "O kas bus toliau?" . Deja to nebuvo. Tai gerokai nuliūdino, nes darbas nepasirodė įdomus ir jam trūko dinamikos.
            Sekantis dalykas, kas man kliuvo , kaip ir minėjau pradžioje šio teksto - vaizdo ir dainos nesirišimas. Totalus. I mean, dainoje apdainuojama kažkas nelaimingo, skaudaus sukeliančio savitų liūdnumą primenančių emocijų , o tu darbe rodai gražią meilę. Nu blemba ne tokiai dainai visoks high school seilėjimasis . Tave būtų išgelbėję taip jei dainos klimakso vietose būtum parodžius dramos, ašarų ir kažkokią idėją. Abstrakčią istoriją kuri būtų mums leidusi bent truputį pagailėti ir užjausti istorijos/vaizdo herojus. Deja ir šito čia nepamačiau.
            Kas šiame darbe patiko, tai tikriausiai pasirinktos spalvos , nes jos tikrai buvo švelnios ir malonios mano akutėms. Atsiprašau, jei mano apžvalga Tave bent truputį užgavo, nes šito teksto tikslas tai padėti tau taisyti šias klaideles.

            TrXdorif - [AMV] - I don`t even...

            Esu nustebusi , kad sutikai kautis su tokio stiliaus daina. Bet anaiptol nenusivylusi. Tik iš karto kyla klausimas - kodėl toks pavadinimas? I mean, arba aš per durna suprasti iš video tavo pavadinimo suktybę arba jis tiesiog ne į temą. Gal man po to plačiau paaiškinsi.
            Kuo Tavo darbas man labiau patiko nei priešininkės? Atmosfera . AMV domino mane ir įtraukė nuo pirmųjų jo sekundžių. Žinoma per akis prabėgęs twitchas truputį užkliuvo . Prieš pat žodžius paglitchinę vaizdai manau visai tiko ir gražiai įvedė į sekančią dainos dalį - vokalą. Pradėjai syncinti gražiai ir pasirodė flashback`ai. Na šitą buvo sunku suprasti, bet nepaisydama to - žiūriu toliau. Ir tada 0:34 - gerokai per ilga scena. Mes jau ir taip matėm daug besikraipantį veikėją Tavo darbe, negana to tu dar jį palieki ten maivytis pora sekundžių. Taip, pora sekundžių. Darbe tai yra pakankamai ilga scena kuri čia man atrodė be ryšio. Kaip ir filmo nemačiusi, aš nesupratau tos idėjos su raudonu pakabuku tamsoje. Tad iki šiol tie flashback`ai ir raudonas pakabukas mane tikrai suglumino. Tada raudonajam pakabukui dingus , matau kovą. Taip tai šioks toks įvadas į priedainį, kur tempas kinta, bet jis nelogiškas. Nebent jie kovėsi dėl raudono pakabuko. Bet kam vidury įkišti tą vaiką? Ar jis koks skundikas kuris pirštu rodo į besikaunančius? To irgi nesupratau. Po to vėl kažkas kaunasi. Na gerai, sakykim toks dainos tempas reikia rimtesnių scenų, bet - kodėl vis intarpais pasirodė tas saulės užtemimo procesas? Galų gale, man pradėjo aiškėti istoriją kai aš pamačiau tą vaiką su tuo rimtu vyru. Man atrodo jis pagrindinis berserko veikėjas. (?) Kiek sugebėjau suprasti,kad jie kaip ir buvo artimi, bet po to turėjo susiremti ? Nafik čia ta saulė? Po to , matome kažką vandeny prieš visą pulką norinčių ... Pasimaudyt? >< Nu žodžiu ir galiausiai. AMV pabaigoje kažkoks time/space tunelis kuriame vis iššoka kovų intarpai ir raudonas pakabukas. Čia tikriausiai kiek visi dėl jo kentėjo ? Ir galiausiai, pagr Berserko veikėjas kurio vardo nežinau chillindamas eina sniegynuose. Tai tipo jis gavo tą pakabuką ? Užmušė tą vaiką? Or what? Matai, man kilo daug klausimų. Tikriausiai didžiausias minusas buvo tame, kad kūrei darbą bandydamas atpasakoti istoriją iš pačio filmo - deja nesėkmingai. Likau su daug kabančių klaustukų . Žinoma, idealus variantas eiti pažiūrėti filmą, bet aš atėjau žiūrėti AMV. Ir noriu AMV kuriame būtų suprantama, kas ir kaip. Jei bandai kažkokią istoriją sukti - suk ją savo - originalią. Nes tikrai atsiras žmonių kurie nebus matę Tavo naudojamų anime.
            Na... In conclusion man tavo darbe patiko spalvos, kintanti atmosfera ir šiokia tokia klipo tėkmė. Deja, labai didelis minusas tai istorijos nerišlumas ir kabantys klaustukai po AMV peržiūros.

            Deja, mano akimis vaikinuko darbas pasirodė įdomesnis ir labiau vertas dėmesio. Vika, tikiuosi kad kitą sykį galėsiu be jokių abejonių dėti tau tašką .



            "Dear Karma, I have a list of people you've missed."

            Comment

            • cobabara
              Super mega ultra rašytojas



              • 2009 03 17
              • 998

              #7
              VikiChan: šiek tiek nepatogino tas toks blyksnis tarp kadrų [techninio termino neįsivaizduoju], tiesiog akis sunepatogino. Ir link galo vos ne pridavė tokio jausmo, kad sulipdyti kadrai ir eina, o ne vientisa istorija.

              Šiaip abu patiko, o balsą atiduodu VikiChan dėl to, kad idėją aiškiau supratau, nors pas TrXdorif ji buvo ir originalesnė.
              Urameshi, Iemon-dono!

              Comment

              • Moon
                Forumo ligonis


                • 2007 04 25
                • 583

                #8
                Abu sauniai padirbejo ^^ Tikrai grazi kova.

                Iskart pasakysiu Viki, kad man sentimentalus ir romantiniai nepatinka, taip kad nelabai mano nuomone bus objektyvi, itariu :F Realiai viskas iki priedainio pakankamai normaliai techniskai bet priedainiui tikrai truko dinamikos. Nemaciau as ten didelio kameros lakstymo kaip Jakegirl, bet priedainis tikrai pasyvus. Jei jau vis delto norejai taip palikti tuos kadrus reikejo tada efektais atidirbti ta vieta. Bet siaip techniskai grazus darbas nera labai prie ko prikibti tik gal kadru pasirinkimas ne koks buvo ^^

                TrXdorif tavo darbas labiau patiko. Viskas man plius minus patiko, tik gal prie pabaigos norejos kad neuzlaikytum tu paciu kadru, kurie gadina klipo dinamika. Jei jau nusprendei uzlaikyt tai reikejo su efektais atidirbti, kad nebutu taip statiska.

                Comment

                • Abalys
                  Nope!

                  • 2010 07 20
                  • 1137

                  #9
                  Kiek mažai nuomonių šį kartą... Ne jau JakeGirl viską taip taikliai išsakė? O.o

                  Comment

                  • Draconica

                    #10
                    Aš dar pažiūrėt nespėjau

                    Comment

                    • Abalys
                      Nope!

                      • 2010 07 20
                      • 1137

                      #11
                      Autorius Draconica
                      Aš dar pažiūrėt nespėjau
                      Nu tai žiūrėk greičiau ir laukiam tavo nuomonės :3
                      Būtina tavo žinutė čia ;D (tik gaila kad praleidai naujokių kovą >.>)

                      Comment

                      • Draconica

                        #12
                        Nepraleidau, tiesiog asmeninį problemos prigriebė kaip reikiant. Pakentuosiu šioj kovoj būtinai. Na, tik ne pirmą nakties

                        Comment

                        • Draconica

                          #13
                          Sometimes I can go on vacation from being grammar nazi ^^

                          Comment

                          • Draconica

                            #14
                            Pažiūrėjau, pagalvojau, apsisprendžiau. Štai ir mano nuomonė.
                            VikiChan - Na tavo AMV. . . Skystas. Sakau iš karto, meilės tema man minusas, o ne pliusas, tuo labiau, kad vaikinukas kažkoks gėjiškas tame anime, kurį pasirinkai, bet na tiek to. Pirmiausia už ką metu pirmąjį akmenį - perėjimai. Jų tiek daug, kad AMV įpusėjus jau net nebemačiau pačio AMV. Vien perėjimas po perėjimo, o jie tokie vienodi, kad net galva apsisuko tiesiogine šio žodžio prasme. Kam jų tie reikėjo? Kam? Nejau ir anime taip iš gabaliukų sumėtytas? Antras dalykas - pabaiga. Pradžią kaip ir mačiau, vidurys irgi buvo, pabaiga - kažkokia košė pagardinta chaotiškais vaizdais. Nieko nesupratau. Tai jie liko kartu ar kaip ten? Muzika kaip ir gerai tokiam video, tik man trūko kažko aštresnio. Mačiau, kad norėjai užakcentuoti tą jų "lėvą" bučinį, bet tau sunkiai tas pavyko ir manęs tai neįtikino. Pasakysiu paprastai. Šis darbas prėskas, beskonis, nieko neypatingas, kokčiai nuobodus. Shame on you.
                            TrXdorif - Nu ir nickname, ha ha. Keista kaip sugalvojai tokią įdėją tokiai muzikai, bet susižiūrėjo neblogai. Idėją nelabai supratau, arba, tiksliau pasakius, ji nelabai man atsiskleidė. Kiek per mažai laiko buvo, per mažai parodyta buvo. Techninė pusė visai nieko, prie ko prisikabinti labai ir neturiu. Nepasakysiu, kad darbas puikus, bet nėra jis prastas. Tikrai neblogai. Balsą gavo būtent šis darbas, nes net ir nebūdamas blizgančiu pinigėliu, visvien gerokai perspjovė VikiChan.

                            P.S. Viki - pasitempk, nes po MEP ant laurų užmigai matyt

                            Comment

                            • Abalys
                              Nope!

                              • 2010 07 20
                              • 1137

                              #15
                              Time for me to say hello!

                              Šį kartą esu nustebintas gan kokybiškais darbais. Abu editoriai parodė, kad valdyti savo softą moka... Tik vat vienas geriau už kitą. Ir tas man labai patiko.

                              VikiChan - You & Me
                              Pasirinkai lengviausią, bet neoriginaliausią kelią. Tokia daina šaukiasi Romance/Emotional tipo AMV... Tu tą ir padarei... Ir padarei tą labai banaliai. Kitaip sakant - apsigavai, nes tapai per daug lengvai nuspėjama kaip ir čia minėjo JakeGirl, kad to iš tavęs ir tikėjosi. Dabar turėtum šansų laimėti, jei tik ir tavo priešininkas būtu pasirinkęs šį kelią AMV kūrimo procėse. Bet vat jis paekspermentavo. Jis mąstė kitaip. Jis pasakė dainai "NE, AŠ TAIP NEDARYSIU" ir nutiesė savo kelią. Surizikavo smarkiai, bet išpildė tą labai aukštu lygiu. Tas jam atnešė pergalė. Tas jam atnešė ir mano balsą.
                              Dabar pabandykime įžvelgti tavo darbo "istoriją". Perspėju - aš animes nematęs, todėl nežinau kokios to anime galimybės kūriant AMV su istorija. Na o dabartinė tavo istorija darbe yra labai aiški... Neverta detaliai apie ją diskutuoti, kol nedaeinam galo. O vat čia klausimas... KAIP GI VISKAS BAIGĖS? Tu palieki mus su klaustuku. Nori, kad žiūrovas pats susikūrtu galą? Jei taip... tai gal ir visai nieko. Kliūva tik tai, kad įvykiai nuosekliai seka vienas kitą (nėra jokios paslapties... nevyksta kažkas keisto), kol galų gale mums per galvą su keptuve trenkia toji AMV pabaiga.
                              Techninė pusė yra silpniausia tavo darbo dalis. Sakyčiau, kad kažkiek persistengei su ją. Kadrai ant ramios dainos kaitaliojasi kaip per koki veiksmo AMV... Aštriais perėjimais, zoom'ais ir kitokiais būdais, kurių vertėtu nepadaugint. Tu jų padauginai. Ir net labai smarkiai... Darbas gavosi varginantis žiūrovą. Nesukūriantis jokios dainai tinkančios atmosferos. Bando šokti su daina išvien... bet tai gaunasi labai keistai. Tai lyg daina šoktu tango... Gražiai ir elegantiškai, o vaizdas shufflintu ratu... Kodėl ratu? Nes nėra dinamikos. Viskas kartojasi. Tempas nei aiškiai lėtėja, nei greitėja. Efektai bei perėjimai kartojasi. Vienintelė amv vieta, kuri dar bandė įkvėpti truputį dinamikos, tai 0:44. Taip pat dramatiškiausia dainos vietą - priedainio pradžią, reikėjo būtinai paženklinti dramatiškiausiu ir gražiausiu kadru - bučiniu ant 0:36. Žiedo kadrą (0:20) reikėjo palikti jau priedainio eigai, po bučinio, o ne prieš, nes dabar neaišku daros kuom tas bučinis toks... SPECIAL?
                              Geroji darbo pusė - darbas gavosi žiūrimas, bet tik kartui... Ir tik tam tikro skonio žmonėm. Technika gali atbaidyti žmones, kurie nesigylina į istoriją, o istorija besidominančių žmonių darbas liks nesuprastas iki galo. Sugebėjimų progresas matosi, tobulėji, bet to kol kas nepakaktu įbrėžti Lietuvos geriausiojų skuros. Ir... deja... ši kova jau aiški. Žmonės ankstesnėse kovose tavę gyrė, stebinai visus, bet dabar deja lieki šios kovos silpnesnioji pusė, dabar ir tavę truputį pakandžios.

                              TrXdorif - I dont even...
                              Darbas stiprokas, neabejotinas šios kovos favoritas, bet ir ne tobulas. Įdemiau įsižiūrėjus pasimato labai skaudžios spragos su bandymu lipdyti istoriją. Daug baisesnės negu pas VikiChan darbe. Bet jame stipri techninė pusė - pilna stiprių, nesugadintų efektais, aštriais zoom ar neaiškiu tempu vietų. Todėl darbas lieka neutralo vietoje. Ir ką reiškia pavadinimas?
                              Istorija: Kalbant apie ją... Pradžioje buvo viskas aišku, bet po to prasidėjo bereikšmių kadrų margalinė. Istorija būvo pamiršta. Kodėl? Geriau jos išvis nebūtu buve bandyta sukūrti, nes tu papirkai visus savo technika.
                              Technika šiame darbe nevargina žiūrovo - dar nesi sugadintas efektų bei mandrų perėjimų taip kaip aš ir mūsų kolega VikiChan. Dar sugebi jos mėtyti vietoje ir laiku, o ne belekur ir belekaip. Darbas susižiūri ramiai, palikdamas žmogų tik su teigiamom emocijom apie jį. Patiks daugumai. Tempas irgi labai aiškus bei išlaikoma dinamika. Nėra jokių nereikalingų ar per ilgai užtrunkančių kadrų kaip minėjo JakeGirl. Techninė pusė čia blizga. Galima girti už tokį ekspermentą žengiant savuoju keliu, o ne ko daina prašo. Bet dėl to ekspermento prie tavęs tikrai kabinsis žmonės, kurie įsiklauso į dainos žodžius...
                              Ką daugiau tau pasakyti neturiu, o ir pranašauti dėl ateities dar neskubu, norisi tik pamatyti daugiau tavo darbų. Kol kas esi tam pačiam traukinyje kaip ir mūsų Apomas. Gal susikaukit?
                              P.S Sveikinu su pirmaja kova ir pirmaja pergale.

                              Comment

                              Working...